שפ"ש ~ בוסטון ליגל 3

YaEl 15

New member
שפ"ש ~ בוסטון ליגל 3

שם הפרק:אנגלית:"Angel Of Death" . עברית:"מלאך המוות"
מספר הפרק: 3X11
תקציר: אלן שור נשלח לניו אורלינס להגן על רופאה שבימי ההוריקן קטרינה זירזה את מותם של כמה ממטופליה כדי לחסוך מהם מוות בייסורים. דני מצטרף אליו בשביל המוסיקה והנשים.
תמונות ותקציר מורחב (באנגלית)
תסריט
עוד מידע
צפייה מהנה

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שלא תבינו אותי לא נכון אני בכלל לא צוחקת לגבי העלילה של ניו אורלינס כי אותה מצאתי הרבה יותר עצובה ממשעשעת(למרות הנשים שאיתו דני שכב והביטוי לתפוס את הזו... נו הבנתם תרעיון
) אלא אני צוחקת על הטריילר של הפרק הבא כי דני? טרוריסט? זה הרג אותי XD גם ממש הצחיק אותי שאלן שאל אותו מה הוא רוצה לעשות והוא אמר לפוצץ אותם
בקיצור זה נראה פרק מאוד משעשע ואני כולי בצפייה לראותו
אך בחזרה לנושא הפרק: זו רק אני או שבבוסטון ליגל אוהבים להתעסק עם נושאים שנויים במחלוקת? קודם קלארנס וסיגנון החיים שלו, האנורקסיה, הגזענות וכעת גם המתת חסד. מצד אחד עלי לומר שיפה להם שהם נוגעים בנק' רגישות ולא קלות(כמו ניו אורלינס שאגב למרות ההתחלה של הסיכום של אלן הייתה מאוד מוזרה את השאר בהחלט אהבתי והתרגשתי
), אך מצד שני זה מציק איך לפעמים ניגשים לנושא הזה בקלות דעת(כפי שאלן עשה בהתחלת המשפט), אך מה לעשות זה "בוסטון ליגל"(take it or leave it
), ולפחות הם לא עושים לגמרי צחוק ממקרים מסויימים
אז אם לומר בקיצור: פרק יפה הוא אכן היה מאוד מעניין
וגם חשוב לדעתי
כי איך שאני רואה את זה חשוב להתייחס לנושא גם מעבר לחדשות ולהביא את הצד שלהם לביטוי
(גם אם זה דרך קומדיה
) הופתעתי לגלות שדניס לא ניסתה להערים על קוהו ובראד בכך שתביא אותם לאותו מקום במטרה להנות מהטבות מיוחדות אבל הו וול אי אפשר לקבל את הכל
ולבסוף: גם אם הייתה לי דעה מוצקה בנושא של "המתת חסד" לא הייתי אומרת פה
אז תמשיכו לחלום
ושוב תודה רבה ליעלוש על השירשור

4hilla4

New member
../images/Emo10.gif

אבל מה עם תגובות עליה? היה הייתה לדעתי קורעת בפרק.. גם הסוף הרג אותי..\ והיא כן! רוצה את קוהו!

always be me mc

New member
אם את מתעקשת וגם אם לא

בפעם הבאה אני מבטיחה להתייחס
ובאשר לקטע עם קוהו. מי לא רוצה אותו??
הגיע הזמן שהיא תתעורר ותראה את מה שהיה בפניה(ועל פניה אם מתייחסים לנשיקה ההיא בהלוואין) במשך כל הימים האלה

always be me mc

New member
האמת שגם דני חמוד בדרך שלו../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אבל אני הרבה יותר מעדיפה את אלן, קלייר
וקוהו על פניו בתור דמויות

4hilla4

New member
../images/Emo127.gif

סיחקה במשמרת שלישית את זאתי.. נו החברה של טיי.. אוךך.. היא הייתה הדמות האהובה עליי.. סשה מונרוווווו!!!!!!!! איבדה את התינוק שלה בגלל שירו בה בבטן
פה לא אהבתי אותה

חח אוי היא חמודה,היי את!

חחח אם כבר ניה לונג
יש לך יס נכון? אז כדאי לך לראותביג מאמא 2 השבוע ראיתי שמשדרים אצלכם,תחפשי בלוח משדרים,אמילי פרוקטר מופיעה שם והיא קורעת מצחוק אה וניה לונג גם

למעלה