שפ"ש - בוסטון ליגל

YaEl 15

New member
שפ"ש - בוסטון ליגל

שם הפרק בעברית: כבר אי אפשר לקחת ריאות. שם הפרק באנגלית: Can't We All Get a Lung? תקציר (אחרי שהוא שונה קצת, כי הוא לא היה נכון ) דניס ושירלי מגינות על דניאל פוסט, ארוסה של דניס, שנעצר בחשד שקנה ריאה מחולה סופני כדי לשלם לביתו את שכר הלימוד; אלן מייצג את ג'רי אספנסון שהסתבך בהתנגדות למעצר. (גם ככה זה לא ממש נכון, אבל זה מה שאפשר לעשות עם הנוסח המקורי) אין פרומו, אן תסריט, אין תמונות, אבל פה תוכלו למצוא כמה קטעים קורעים מהפרק. זה ענק. דרך אגב, צופי האוס, מזהים את סגן התובע המחוזי? ויש עוד מישהי, אבל תפגשו אותה רק בפרק הבא, גם של האוס (3.10) וגם של בוסטון (3.02)

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif על השירשור../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

היה פרק נחמד... אהבתי את ההופעה של מייקל ג'יי פוקס
ולמרות שלדעתי זו עדיין לא סדרה מקורית משהו(ואני תמיד אשמור אמונים לאלי מקביל
), אבל זה נחמד ואני מקווה שבמשך הזמן אם אני אוהב את הסדרה אז אני אוהב אותה בזכות מה שהיא ולא בזכות משהו אחר. בכל מקרה תודה על השירשור
ואני מצפה כבר לראות את הפרק הבא

YaEl 15

New member
שמחתי מאוד לשמוע שאהבת.

הייתי עוד יותר שמחה אם היית מצטרפת לקומונה, אבל בגלל שפעם פירסמו פה את הקומונה של ג'ניפר מוריסון, ואמרת שאת עסוקה מידי, אז הנחתי שאת עסוקה מידי גם בשביל זה.. בכל אופן, לא היה לי כ"כ כוח להעלות תמונות, אולי אני אעשה את זה בהמשך, בינתיים, את יכולה להיכנס לקומונה, שמתי שם כמה תמונות. יאאא.. בני דודי היקרים הגיעו מאיטליה, אני שומעת אותם בחוץ !!! חח.. לא ראיתי אותם שנה, אני קצת מרוגשת.. חוץ מזה, אחד מהם רואה האוס

always be me mc

New member
אוותר על הקומונה בינתיים.

כי באמת זה לא רק עניין של פנאי אלא גם רצון להשתתף וכרגע אין לי אפילו רצון להשתתף בפורומים האהובים עלי (לדוגמא מאריה), אז קל וחומר בקומונות של סדרות שאני בשלבי הכרה איתן. אבל תודה על ההצעה
ותהני עם בני הדודים

למעלה