שפ"ש - הקומדיות של יום שני

YaEl 15

New member
שפ"ש - הקומדיות של יום שני ../images/Emo192.gif../images/Emo13.gif

מלך השכונה
שם הפרק:מועדון קרב, מועדון שמב.
תקציר: קארי מנסה לשמש כחונכת לנערה במצוקה, אך בסופו של דבר רק מדרדרת אותה עוד יותר; דאג מתחבר עם נהג בחברת שליחויות יריבה, שמועל באמונו. נשמע כמו פרק נחמד, במיוחד מבחינת קארי
המשרד
שם הפרק: השיבה.
תקציר: לאחר שדווייט מתפטר, אנדי חוגג וחושב שהצליח להביס אותו בקרב על לבו של מייקל. אנג'לה מתוודה בפני מייקל שדווייט נסע לתאגיד בשבילה, והוא מחליט לבקש מדווייט לחזור לעבוד. חח.. קרוע הדווייט הזה
צפייה מהנה

always be me mc

New member
תודה מאמי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

ואני חייבת לציין שלמרות שאראה את מלך השכונה אני לא אראה את המשרד כי ראיתי פעם קודמת ובאמת ניסיתי אבל זה כל כך לא מצחיק לדעתי אז אני מעדיפה לוותר

YaEl 15

New member
חח.. סבבה, אמרתי כבר - ע"פ ההיכרות

שלי איתך, את לא נראית הטיפוס

always be me mc

New member
פרק יפה היה במלך השכונה

זה היה צפוי שקארי תדרדר לחיי פשע בגלל הבת נוער הזאת אבל זה לא היה צפוי שבת הנוער תשלים עם אימה ותחזיר את קארי למוטב חח זה היה נחמד
(וגם הקטע שארתור רצה להפסיק לה את הדמי כיס והיא אמרה שהיא נותנת לו חח) הקטע עם דאג והנהג השני היה מצחיק חחחח אהבתי איך שבחלום שלו החבר'ה מהחברה המתחרה פשוט סחבו אותם החוצה ואז דאג ניסה לבצע פעלול מהמלאכיות של צ'ארלי והוא נתקע
מזל שהוא דמיין את זה כי זה נראה כואב
ודווקא חבל שלא הייתה לו חברות עם הנהג.. מצד שני זה היה הרבה פחות משעשע אם היה כך אז יאללה מכות יאללה חח

YaEl 15

New member
פרקים נחמדים...

הכל התערבל לי בגלל שראיתי אח"כ "בקו העימות" (סדרה ממש נחמדה) בעיקרון, כמו שחשבתי, שני פרקים חמודים, אבל טעיתי, עלילת דאג הייתה יותר מעניינת מעלילת קארי... ודווייט הזה ממש קרוע
אבל מסתבר שאנדי יותר
עפתי לראות אבודים.. אוהבת ימי שני

למעלה