שפ"ש -הקומדיות של יום שני

YaEl 15

New member
שפ"ש -הקומדיות של יום שני ../images/Emo192.gif../images/Emo191.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

מלך השכונה
שם הפרק: תלתלים תקציר: דאג וקארי מחליטים למכור את השיער של קארי ליצרן פאות, כדי להרוויח כסף ולצאת לשיט עם דיקון וקלי, אבל דאג מתקשה להשלים עם התספורת הקצוצה של קארי. היא באמת הולכת להסתפר? אין מצב...!
המשרד
שם הפרק: חג מולד שמנוני, א' תקציר: קרול עוזבת את מייקל ביום חג המולד. אנדי מנסה לעודד אותו, ומזמין אותו למסעדה יפנית, שם הוא משדך בינו לבין מלצרית ממוצא יפני; קארן ופאם מחליטות לקרוא תגר על אנג'לה אז זהו, אני מנסה את השרשור במתכונת הזו, ואני מקווה שכולנו נהנה...
צפייה מהנה

YaEl 15

New member
אף אחד לא ראה??

פרקים ענקיים !!! בשתי הסדרות ! היה קרוע במלך השכונה, ואני תוהה מה הם יעשו עם השיער שלה בפרק הבא. במשרד היה מגניב, וה"המשך הבא" יצא להם ממש טוב. אני הייתי הולכת למסיבה של פאם וקרול
וג'ימי היה ממש מעצבן !

always be me mc

New member
על המשרד עדיף שאני לא אגיב ובאשר

למלך השכונה. אמא שלי, בלי לתאם איתי מראש קבעה לי שיעור מתמטיקה משעה 8:00 עד 9:00(למרות שזה נמשך כחצי שעה יותר) וככה הפסדתי את הפרק... סורי(ולהגנתי כששמעתי על השיעור מאוד כעסתי עליה) אגב יעלוש אולי נוותר על יום שני?(או לפחות על מלך השכונה) חבל לי שיוצא בסוף שאת סתם משקיעה
בכל מקרה ממש תודה רבה על השירשור מותק

danielle23

New member
חחח ראיתי את שניהם.. ../images/Emo13.gif

אח שלי ואני פשוט מתנו מצחוק במלך השכונה XD פרק אדיר את המשרד כבר ראיתי את הרוב לבד.. היה גם פרק חמוד לגמרי.. מייקל עם הפרידה, ושהוא רצה לבטל את חג המולד.. ו"מלחמת המסיבות"
אהבתי את שני הפרקים

למעלה