שפ"ש הקומדיות של יום שני

YaEl 15

New member
שפ"ש הקומדיות של יום שני ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo44.gif

מלך השכונה שם הפרק - סחרחרת רגשית תקציר: דאג מגיע לגיל ארבעים, וקארי תוהה מדוע הוא לא חווה את משבר גיל העמידה ומנסה לשפר את חייו. ניראה מה קרה עם השיער שלה..
המשרד שם הפרק - חג מולד שמנוני , חלק ב' תקציר: קרול עוזבת את מייקל ביום חג המולד. אנדי מנסה לעודד אותו, ומזמין אותו למסעדה יפנית, שם הוא משדך בינו לבין מלצרית ממוצא יפני; קארן ופאם מחליטות לקרוא תגר על אנג'לה. זה אותו תקציר

always be me mc

New member
תודה מותק../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

דווקא פרק נחמד מאוד היה במלך השכונה. אהבתי במיוחד את הקטע שבו הוא מתקשר אליה ואומר לה שבמקרה שהוא לא ישרוד אז במקום להגיד לה שהוא אוהב אותה הוא אומר לה שהוא שונא אותה
גם הקטע שהיא אמרה שהוא עולה על הדבר הזה כי היא יוצאת מזה עם משהו ובסוף מבריזה לו היה משעשע
(והיו עוד קטעים משעשעים שלהם שאין לי כוח לפרט
וגם השיער של דאג הצעיר שבכלל תמיד מצחיק) כמובן שגם הקטע עם אשת הגלידה וארתור היה נחמד אבל אין על דאג וקארי

YaEl 15

New member
אני לא נהנתי כ"כ משני הפרקים..

לא של המשרד, ולא של מלך השכונה
אבל אולי זה המצברוח הרע, שהכה שנית. בכל אופן, אחרי המבחן שלי (ביום ראשון) אני מקווה שאני ארגיש טוב יותר. דרך אגב, לגביי מלך השכונה: הם רימו אותנו ! טוב, זה היה די ברור שיהיה לה כבר את השיער שלה.. לגביי המשרד: אנג'לה ודווייט ? זה יכול להיות מוזר...

danielle23

New member
ראיתי רק את המשרד..../images/Emo9.gif

היו קטעים שהיה קצת מאכזב.. פרק נחמד סך הכל, לא משהו מיוחד.

always be me mc

New member
ואו!

תראי אני מכבדת את דעתך אבל מישהו מוכן סופסוף להסביר לי מה כל כך טוב במשרד? אני רואה ורואה ולא צוחקת ולא זה לא נובע ממחסור בחוש הומור. זה פשוט לא מצחיק אותי.. זה אמור להיות מצחיק? איך זה שבנות גילמור זה יותר מצחיק? מוזר
בכל מקרה אני שמחה שנהנית

danielle23

New member
חחח ../images/Emo9.gif

תראי, בפעם הראשונה שראיתי המשרד חשבתי לעצמי "מה המטורפים העלה עושים על המסך שלי??" אבל אז החלטתי להמשיר לצפות גם בפרק הבא ואיכשהו פשוט אהבתי, וגיליתי שבשבילי, זאת סדרה מאוד מוזרה אבל גם מאוד מצחיקה (בדרך כלל). ניסית פעם לראות כמה פרקים?

always be me mc

New member
אני אנסה אבל רק אם תחזיקי לי את היד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סתם סתם.. אני אנסה בהזדמנות

danielle23

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק שלא תפלי על פרק משעמם, אז אני בחיים לא אצליח לשכנע אותך XD

YaEl 15

New member
אני לא מסכימה עם דניאל.

אני חושבת שזה פשוט לא מתאים לחוש ההומור שלך גליה. אני לא מתיימרת להכיר אותך, אבל רק ע"פ התוכניות שאת רואה ונהנת מהם, אני חושבת שזה פשוט לא מסוג הדברים שמצחיקים אותך..

YaEl 15

New member
לא. אבל אני אבוא לחתונה שלך ושל עדי

אם תשלחו לי הזמנה..

adi love noa

New member
אנחנו לא בטוחות שתהיה חתונה

יש לנו משבר קטן ביחסים
אבל אם הכל יהיה בסדר את תהיי השושבנית הראשית

למעלה