שפ"ש -
מלך השכונה

YaEl 15

New member
שפ"ש - ../images/Emo23.gif../images/Emo87.gifמלך השכונה../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

אני ממש מצטערת שאני לא משקיעה בזה.. אני מתעצלת...
שם הפרק -- "הדירה האחרת"
תקציר -- דאג שוכר לעצמו דירת חדר קטנה, כדי להתרחק מקארי; קארי מנסה לעזור לקירסטי אלי למצוא דירה, אך משלמת מחיר עתיר קלוריות. או.קי, למה דאג עושה את זה? וגליה, בנוגע למה שכתבת פכם קודמת, יש דרכים טובות יותר לבדר את הצופים מאשר מריבות מתמשכות בין זוג שיש להם פוטנציאל להיות מאוד חמודים ! שלל הקומדיות מוכיחות את זה, לא
צפיה מהנה

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif מותק../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

פרק יפה היה.. אהבתי את הקטעים עם קריסטי ואיך שהיא עושה פה צחוק מהבעיות שהיו לה בחיים האמיתיים
ובמיוחד אהבתי בפרק את הקטע שקארי רודפת אחרי דאג והוא בורח חח אה וגם הקטע עם המארח הסיני והעבודה החדשה שלו(דאג)
בקיצור פרק חמדחמד.. קצת צחקתי.. לא יותר מדי(פעם צחקתי יותר מהסדרה הזאת אבל מאז לדעתי היא נהפכה להיות דיי צפויה) ומצפה כבר למדיום שתהיה מחר

adi love noa

New member
פרק חמוד...

אני אוהבת את קריסטי
אהבתי את כל הקטע עם הדירה של דאג שיש לו צב ומגיע לשם דואר,והוא יודע סינית
זה היה מצחיק אני לא ממש אוהבת את קארי אבל הפרק היא היתה חמודה. כל המרדף שלה אחרי דאג מהמסעדה היה מבדר. בקיצור פרק נחמד ביותר
מחר יום שלישי
אצלי השבוע מתחיל מיום שלישי
יום שלישי מדיום,רבעי BF וחמישי אחים ואחיות
לילה טוב לכולם

always be me mc

New member
אצלי השבוע מתחיל מהאוס.. יענו יום ראשון

כי בשבת זה שידור חוזר אז זה פחות כיפי.. ואז אחרי האוס אני מצפה למדיום ומשם לאנשים יפים וחמישי יום ריק עבורי חח אה והקטע שהוא מדבר סינית באמת היה מצחיק
(תודה שהזכרת לי
) אגב נכון שזה כל כך קארי כל פעם שאנו שומעיםה בסדרה(ובחיים), את המשפט "מה לעזאזל אתה עושה/לא בסדר איתך?" חח זה כל כך היא.. הלוואי שהיא תמצא עוד דרכים לבטא את עצמה כי נו באמת קארי מיצינו לא?
ואני ההפך ממך אני ממש אוהבת את קארי ומכבדת אותה על שהיא סובלת את השטויות שלו רק מה חבל לי שהיא צועקת הרבה פעמים(קצת נסחפו עם הייצוג של הדמות הנשית)

adi love noa

New member
what wrong with you?

בהחלט מתקשר אוטומטית לקארי
אני מציעה לך לראות ביום חמישי את אחים ואחיות בשעה 22:00 סדרת דרמה מדהימה תשאלי אפילו את יעל

YaEl 15

New member
חחח... אכן ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

אפילו שזו סדרת משפחה כזו, היא מצליחה להתחמק מהקיטש, פרק אחרי פרק, ולספק לנו עלילה מעניינת וזורמת... מגניב. כן ירבו סדרות כאלו

YaEl 15

New member
יום ראשון - האוס

יום שני - בקו העימות יום שלישי - מדיום יום רביעי - הפרקליטים, ניפ/טאק יום חמישי - רק ללא עקבות (ביטלו לי את ER בהולמרק, ושמו "מונק" במקום!!) יום שישי (ברבע ל-4 אחה"צ) - אחים ואחיות מוצ"ש - בעיקרון, אני רואה קלטת של האוס או משהו.. כי שבת יוצאת מאוחר מדי ... אז כמו שאתן רואות, חח..אני מסודרת

YaEl 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אל תדאגו, זו השנה האחרונה שיש לי

כ"כ הרבה זמן פנוי, ואח שלי כל הזמן אומר לי שזו שנת החופש האחרונה שלי, אז לנצל אותה...

adi love noa

New member
../images/Emo6.gif מסכימה עם גליה

יש לך יותר מדי זמן פנוי
זה לא ממש נורא,הלוואי עלי לי יש אולי שלושה סדרות קבועות וגם אותם אני בקושי מספיקה לראות

YaEl 15

New member
חח.. העיקר האיכות, לא הכמות ../images/Emo3.gif

אבל הבנתי את הנקודה.. אבל עוד מעט יריחו , לא?

adi love noa

New member
עוד מעט יריחו../images/Emo99.gif

וא גם ימי ראשון יהיו תפוסים,מזל שאני בחופש

YaEl 15

New member
חח.. שמחה בשבילך ../images/Emo24.gif

שגם את תיהני מימי ראשון..

YaEl 15

New member
פרק נחמד.

דווקא לדעתי היו טובים יותר... חח.. ממש צחקתי בקטע שקארי הסתכלה על העובדים במסעדה הסינית, ופתאום היא קלטה שאחד מהם היה דאג, וחזרה אחורה.. חח ואז המרדף. אני במקום קארי, הייתי מתעצבנת על דאג הרבה יותר חח.. לילה טוב לכולם
יהיה נחמד מחר.. מדיום

always be me mc

New member
מדיום ומלך השכונה חח שתי הסדרות היחידות

שמאחדות אותי, אותך ואת עדי

adi love noa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגם זה משהו...

אבל אני ואת צופות גם באנשים יפים יעל ואני באחים ואחיות את ויעל בהאוס אז יש לנו בערך אותו סגנון

למעלה