שקדוש..מה שאלת..?!!!

ממיתוש

New member
שקדוש..מה שאלת..?!!!

שקדוש..מתוקה שכמותך...
אז ככה..אני עונה לך עכשיו..ובהודעה נפרדת..כי פשוט איבדתי את הקטע עם השאלות שלך..אבל את סולחת לי נכון מתוקה..? אני חולה עכשיו..מקוררת..אני כבר יומיים בבית..
ובקשר לזה שאני עוברת דירה..אז מצאנו דירה..כן..ממש מקסימה.. ואנחנו עוברים בתחילת חודש הבא..ממש קרוב..אני מקווה שאני אסתדר איתם שם..ממש מקווה.. גם הזמינו לי כרטיס טיסה כבר..ממש בתחילת החופש הגדול..ואני לא יודעת אם אני שמחה או עצובה..כי כמו שכתבתי לפניי כמה זמן..אני לא אוכל לסבול את זה אם הוא ינסה לתת לי הוראות..ולהאיר לי..ואני יודעת שהוא ינסה.. אני גם יודעת שהוא אבא שלי..ולמרות שאני כל הזמן חושבת מה הוא עשה בשבילי..ועונה לעצמי שכלום..הוא עדיין אבא שלי..ואני עדיין אוהבת אותו.. אני בטוח אחזור שבורה כמו תמיד..ואני לא כ"כ בטוחה שיהיה לי את הכוח הזה..לחזור לעצמי.. כבר שנה וחצי לא ראיתי אותו..ולקח לי חצי שנה עד שהדיכאון מהחזרה עבר לי.. אני לא אוכל לעמוד בזה שוב..
חוץ מזה אמא שלי וחבר שלה..כבר קבעו תאריך לחתונה..לפניי שאני נוסעת..
זהו בערך..למרות שיש עוד המון..בבי"ס הכל בסדר..רגיל..
אוהבת המון המון המון..ומעריכה כ"כ שאכפת לך..את רואה שאת כן מקסימה..?
ליאור

מאיה123

New member
אני לא מכירה את הסיפור חיים שלך...

אבל-
איפה גר אבא שלך? אני חושבת שאם יש לך הזדמנות לשפר את הקשר שלכם, אז תתני לשניכם את ההזדמנות הזאתי. לפחות את עדיין ´ילדה´
. מה קרה בפעם שעברה שהיית אצל אבא שלך? גם אם הוא יעיר, תתעלמי. אני לא חושבת שאת צריכה לנסות לרצות אותו או משהו, אבל גם לא לעזות ´דווקא´
או לא להשתדל בכלל.את יכולה גם לנסות לדבר עם אבא שלך פעם על ה כ ל. אולי נדמה לך שאת לא יכולה, אבל את כן. מזל טוב על החתונה...
את אוהבת את הבעל- לעתיד- של- אימא- שלך? ואני מקווה שלא תהיי בדיכאון אףפעם כי זה לא כדאי. וזה כדאי להיות שמחה. תמיד. למרות שתמיד מותר לבכות. ולהיות במצברוח. ואת תמיד- תמיד- תמיד תהיי עצמך. ואם תחזרי עצובה- אני תמיד נהיה כאן בשבילך. ואני מבטיחה לך שזאת רק הזדמנות מה שהולך לקרות לך. רק הזדמנות ואפשר לנצל אותה על הצד הטוב ביותר. תבדקי שאבא שלך גם חושב ככה, כי אז אין בעייה. תתעלמי מכל מה שרע, פשוט ת ת ע ל מ י. מנסיון, זאת השיטה הכי טובה, והיא גם מלמדת אחרים לא להעיר הערות ופקודות לא במקום. תזכירי לעצמך, תמיד, בעיקר ברגעים הקשים, שגם אם מי שמולך ראה שטן, הוא אבא שלך, ואת אוהבת אותו. ובכלל, אני ב ט ו ח ה שתוכלי לעמוד בזה, כי בכלל, את מקסימה, ואנשים מקסימים עומדים בכל. תזכרי שכולם לצידך תמיד, ובטוחים שאת תצליחי לעמוד בכל.

ממיתוש

New member
מאיוש......

קודם כל תודה רבה..על זה שאכפת לך..ועל הכל..
בקשר לשאלות שלך..אבא שלי גר בפלורידה..17 שעות טיסה..
והוא שם מאז שאני זוכרת את עצמי..הוא עבר לשם שהייתי ממש קטנה..אבל הוא תמיד שמר על קשר טלפוני..אני מדברת איתו די הרבה..באינטרנט..ובטלפון.. אבל תמיד יש לי מן הרגשה כזו..שהוא בכלל לא מכיר אותי.. וכל פעם שאני חושבת על זה..נהיה לי רע..זה כל הזמן מזכיר לי כמה זה נכון.. אני לא מכירה אותו והוא לא מכיר אותי..חוץ מלדעת איפה הוא גר..ועם מי..אני לא יודעת עליו כלום..כמעט שום דבר.. וגם הוא לא יודע עליי כלום..בשום תקופה בחיים שלי..הוא לא היה שם.. אני יודעת שהוא עדיין אבא שלי..וכן אני אוהבת אותו..וזה רק מתסכל אותי יותר.. אני אוהבת אותו רק בגלל שהוא אבא שלי..כי בעצם אני לא מכירה אותו.. ואם אני שואלת את עצמי את השאלה הזו מה הוא נתן לי בחיים..?! התשובה היא כלום..
אפילו לדבר איתי הוא לא יודע..אני יודעת שאם הוא ינסה להעיר לי..אני לא אתן..בגלל שלדעתי בנאדם שלא נתן לי שום דבר בחיים..לא יכול לבוא יום אחד ולתת לי הוראות.. אני לא הולכת לעשות לו דווקא..כי אני לא בנאדם כזה..אני יודעת שאני אפגע מבפנים ולא אגיד כלום..אבל הכעס שלי אליו רק יגדל ויגדל בינתיים... כל פעם שאני נוסעת..אני חוזרת בדיכאון..
זה פשוט ככה..כל הטיסה אני בוכה..וכ"כ עצוב לי..כי אני יודעת שאף אחד לא הכריח אותו לנסוע..זו היתה ההחלטה שלו..ואני לא הייתי אחת מהשיקולים למה לא לעשות את זה..!! יש לי עוד המון מה להגיד..אבל נגמרו לי המילים..
בקשר לבעל לעתיד של אמא שלי..כן..אנחנו חברים ממש טובים..ואני מסתדרת איתו מצויין..אבל הוא יודע..שיש לי אבא..והוא אף פעם לא ינסה להחליף אותו..או להיות במקומו.. חוץ מזה אמא שלי בהריון ואני הולכת להיות אחות..ואני אפילו שמחה..
אני יודעת שאמא שלי תהיה מאושרת איתו..
זהו..אני אנסה לחפש באיזה עמוד הסיפור חיים שלי..ואם זה מעניין אותך..תוכלי לקרוא..
על המגילה שחירבשתי פה..פשוט לא יכולתי להפסיק..
אוהבת המון המון המון ..
ליאור

ש ק ד ב ת

New member
מ-ד-ה-י-מ-ה

לא נותר לי מילים בפי אחרי ההודעות שלך כל כך אוהבת איך שאת כותבת,כל כך אוהבת איךש את משלבת את האייקונים במקום הנכון,כל כך אוהבת אותך!!!
ליאורוש,נשמע כאילו החיים פחות או יותר הולכים ומסתדרים בלי עין הרע,שלוש ]עמים דפקתי כרגע על עץ. גם עם אמא וחבר שלה,וגם אבא פחות או יותר. אל תגידי עכשיו לעצמך:החיים שלי מסתדרים ממש לא",תמיד תזכרי בתקופות רעות יותר,נכון שיש את האידיאל אך תזכרי תמיד גם את מה שהיה שתוכלי להשוות בין השניים לכל בעייה יש שורש. אותו צריך לחפש להגיע לכל עומק נדרש אם קוצצים רק גבעולים הם שבים וצומחים כל עונה מחדש עד שאתה מותש. מקווה שהבנת את כוונתי השתדלתי לתמצת במיטב יכולתי
אפשר?! בעצם, לא שואלת אותך אם אפשר או לא... מחבקת אותך הכי חזק שאת רק יכולה לדמיין. וכן כן, אם עכשיו את מרגישה זוג ידיים עוטפות יוצאות מבעד למסך המחשב ועוטפות אותך באהבה בלתי נלאית, אז לא טעית... אלו הידיים שלי. אני יודעת שקשה לך, ליאורוש, אני יודעת... וכשלך קשה, כולנו איתך. יהיה טוב בסוף, ליאורוש. חייב להיות. אז הנה, קבלי עוד
כדי שלא תעזי לשכוח שגם כשנדמה לך שאת הכי לבד בעולם- תמיד יש מישהו שחושב, שאוהב, שאכפת לו... ובמקרה שלך, ליאורוש אהובה, יש הרבה כאלה... ובטח שאני מתעניינת בך,איזהו שאלה אני לא אתעניין בילדה המדהימה שלי כאן.. אוהבת אותך לנצח שקד

מאיה123

New member
אני מבניה אותך נ ו ר א

אני גם הייתי מרגישה בדיוק כמוך אם זה מה שהיה קורה לי. ב ד י ו ק. לכן כל מה שנשאר לי להגיד לך זה שתהיי חזקה, ושכולנו פה אוהבים אותך. אני שמחה שאת בקשר טוב עם הבעל- לעתיד- של- אימא- שלך, כי זה מאוד חשוב, וכל פעם שאת בוכה, תחשבתי על כולנו שאוהבים אותך כ"כ. חוצמזה- תמיד מותר לבכות, נכון?
אני מקווה שבכל- זאת לא תוותרי על הקשר עם אבא רק בגלל ש"זאת בכלל אשמתו". ואת מוזמנת תמיד ´לחרבש´ מגילות כאן. אין לי כמעט זמן לכתוב, ושכחתי מה רציתי לשאול, אז אני אשאל אחר- כך... אה, נזכרתי, על מה הוא בד"כ מעיר לך?... אנחנו ממש אוהבים אותך, תזכרי את זה תמיד!

למעלה