שקדים, אגוזים, גרעיני חמניות וכד'

מרב נוב1

New member
שקדים, אגוזים, גרעיני חמניות וכד'

איך לשמור עליהם לפני קלייה . במקרר? במקפיא? בארון?
ולאחר הקלייה. במקרר / מקפיא / ארון?
 

Rock Solid

New member


ובכלל הכי טוב לשמור במקפיא את כל המזונות היבשים - גם דגנים וקטניות.
 

סביון1

New member
אם יש לך כלי אטום ואת לא מתכוונת לשמור אותם

הרבה זמן לפני שאת משתמשת, נניח לא יותר מחודש - אז אפשר בארון. אחרת - עדיף במקרר ועדיף בכל מקרה כלי אטום ככל שניתן. לדעתי מיותר להקפיא, מה גם שיתכן שחלק מהמוצרים ישנו מרקם בהקפאה. לא אלה שהזכרת אבל אחרים כן.
 

סביון1

New member
אני לא מומחית גדולה אבל נראה לי שככל שמדובר

בפרי/ירק עם יותר לחות ככה הסיכוי שישנה מרקם גדול יותר. אז שקדים, אגוזים וגרעיני חמניות הם יחסית יבשים ולכן לא ישנו מרקם, אבל פירות יבשים אולי כן? אני באמת לא יודעת, לא ניסיתי בעצמי, למיטב זכרוני, להקפיא פירות יבשים.
 
למעלה