שקדים ואגוזים
כבר כמה שבועות שאני מנסה בתור תחליף לעוגות ועוגיות כל מני שקדים ואגוזים + פירות יבשים צימוקים חמוציות תמרים דובדבנים וכו'
חבר אמר לי שעדיף שקדים ואגוזים לא קלויים כי הקלויים מאבדים את ערכם התזונתי. נסיתי אבל הטעם שונה לחלוטין (אין טעם).
האם קלית שקדים ואגוזים אכן הורסת את האיכויות התזונתיות שלהם?
כבר כמה שבועות שאני מנסה בתור תחליף לעוגות ועוגיות כל מני שקדים ואגוזים + פירות יבשים צימוקים חמוציות תמרים דובדבנים וכו'
חבר אמר לי שעדיף שקדים ואגוזים לא קלויים כי הקלויים מאבדים את ערכם התזונתי. נסיתי אבל הטעם שונה לחלוטין (אין טעם).
האם קלית שקדים ואגוזים אכן הורסת את האיכויות התזונתיות שלהם?