שקדים טחונים

ooochy

New member
שקדים טחונים

האם יש כאן מישהו שטוחן שקדים ומשתמש בהן כקמח שקדים באופן עצמאי בבית?

אני מעוניינת לקנות מטחנה לשקדים, אני חושבת שזה מוסיף המון למרקם של הבצקים ללא גלוטן ומחפשת המלצה.

אני יודעת שבסופרים מוכרים שקדען טחונים לבנים (ללא הקליפה) בעבר כשגרנו בארה"ב השתמשנו בשקדים טחונים עם הקליפה וזה היה מעולה (אני מניחה שאפילו בריא יותר כי מכניס את הסיבים למזון).

אשמח להמלצות
 

טליאמתי

New member
אולי תוכלי למצוא מקום שטוחן שקדים (כמובן ייעודי כך שהמטחנה

לא תהיה עם חשד לגלוטן).
הרעיון של שקדים טחונים עם קליפה נשמע לי רעיון מצויין.
 

net the jet

New member
במעבד מזון זה לא מספיק דק... במטחנת תבלינים זה

סיוט, כי אמנם טוחן טוב אבל כמות קטנה בכל פעם....
&nbsp
יש את הויטאמיקס שבטוח יעשה טובה, אבל עולה הון....
&nbsp
גם אני הייתי שמחה לקמח עם הקליפה...
&nbsp
אין לי פתרון כרגע, או רעיון .
 
למעלה