שקדים טחונים
האם יש כאן מישהו שטוחן שקדים ומשתמש בהן כקמח שקדים באופן עצמאי בבית?
אני מעוניינת לקנות מטחנה לשקדים, אני חושבת שזה מוסיף המון למרקם של הבצקים ללא גלוטן ומחפשת המלצה.
אני יודעת שבסופרים מוכרים שקדען טחונים לבנים (ללא הקליפה) בעבר כשגרנו בארה"ב השתמשנו בשקדים טחונים עם הקליפה וזה היה מעולה (אני מניחה שאפילו בריא יותר כי מכניס את הסיבים למזון).
אשמח להמלצות
האם יש כאן מישהו שטוחן שקדים ומשתמש בהן כקמח שקדים באופן עצמאי בבית?
אני מעוניינת לקנות מטחנה לשקדים, אני חושבת שזה מוסיף המון למרקם של הבצקים ללא גלוטן ומחפשת המלצה.
אני יודעת שבסופרים מוכרים שקדען טחונים לבנים (ללא הקליפה) בעבר כשגרנו בארה"ב השתמשנו בשקדים טחונים עם הקליפה וזה היה מעולה (אני מניחה שאפילו בריא יותר כי מכניס את הסיבים למזון).
אשמח להמלצות