שקדי יקירי מונאמור אני מחפשת את

שקדי יקירי מונאמור אני מחפשת את

11 בנרות? ראיתי שהוא לא נכנס לאקטואליה לא היום ולא אתמול ויש לי הרגשה שהוא ביצע את תכניתו לפרוש משם... הוא הבטיח שישלח לי אימייל לוואלה, ואו שהוא לא שלח או שאני לא הסתכלתי מה קורה איתו? יש ביניכם קשר? פלללליזזז...מתגעגעת אל שלושתכם יקירי מהאקטואליה - אשור תאשור 11 שם מוזר ושקדי בעל עץ השקד הפורח

שקדי

New member
אנחנו פה פרפרית................ ../images/Emo55.gif

אבל את אף פעם לא בבית מתעופפת לך מפרח לפרח מוצה צוף מפה ומשם ובין לבין תוהה היכן הם ידידיי מקוה שעשית חיים באבו גוש ובכלל את צבי ינאי ידידי פגשת?????????? תקפצי לפעמים........................

שקדון היו זמנים אח...צבי ינאי

היה מושא הערצתי שנים רבות וגם היה לנו קטע פעם לפני המון שנים באבו גוש שרנו את הבריאה של היידן והיום חגי חיטרון כתב בהארץ כמה מילים והחמיא דוקא לנשים של המקהלה (שהן הרוב) ששרו לדבריו טוב מאד ואמר שההופעה היתה רעננה וזורמת ועוד כמה דברים שלא כולם מחמאות תגיד אז מה עם 11 יש לו איזה אימייל באיזה מקום חייבת ליצור איתו קשר לעודד אותו אולי אתה יודע מה קרה עם רחובות שהוא כל כך נפגע הוא כתב שיכתוב לי אימייל ובסוף לא כתב כלום אולי הוא מצוברח..? אשור אשור אשור איזה שם נפלא

שקדוש הזמנים שלנו אף פעם לא

נפגשים איזה עיתוי יש לך? אבל אתה יודע שהמחשב אצלי במשרד אלא שממחר יש לי אפ גריידינג לחיים יהיה לי חיבור לרשת גם בבית, סדרתי מחשב ואז השמיים הם הגבול ואני ואתה אהבתנו הוירטואלית איש לא יוכל לנצח אותה... אמן אשור - איזה שם ישראלי חבל שזה רק הניק שלו

magy

New member
מה יש בו ב-11 הזה שהוא מבוקש?

לא תאמיני אבל 22 הרבה יותר טוב ממנו. על 77 אין לי מילים.......

magy

New member
מה יש בו ב-11 הזה שהוא מבוקש?

לא תאמיני אבל 22 הרבה יותר טוב ממנו. על 77 אין לי מילים.......

בהתחלה, מגי, השם של ה-11 הזה

שיגע אותי שלא תאמיני אני עובדת עליו כבר חודשים שיחליף את השם והוא די מסכים עקרונית אבל אף שם שאני מציעה לו לא נראה לו מה דעתך, יש לך איזה שם נוסטלגי? שאלתי אותו באקטואליה מי היה המצביא או המדינאי האהוב עליו ביותר? ושעל שמו הוא יכול להיקרא הוא אמר - שמעון פרס... נו, נראה לך הגיוני שמישהו יקח לעצמו שם כמו שמעון פיירס? תגידי את אולי את תפתרי אחת ולתמיד את הבעיה של שמו הוא לא ידע את שמו אבל אותה צמו הלכה איתו לאורך כל הדרך הקיצר, שקדי תמיד קרא לו ידידי בעל השם המוזר, באקטואליה יואל, ואז גם התחלתי להגיד ידידו של שקדי בעל השם המוזר אחר כך קראתי לו אחד עשרה איי 2 או שתיים וזה גם היה מעצבן מסורבל וארוך אחר כך קראתי לו ידידו המוזר אחר כך קראתי לו 11A2 וזה גם עצבן אותי כי ה"איי" שלו היתה איי קטנה ולי יצא קפיטל וכל פעם הייתי מנדנדת לו - נו, תחליף כבר את השם הבעיה שכבר מכירים אותך בכל מקום ברשת בניק מסוים אז זה באמת קשה להחליף מה את חושבת על הסוגיה הזאת מאגי? חוצמזה מאיזה אזור את בארץ?

magy

New member
דעתי הצנועה.. שייעשה מה שבראש

שלו, מה שטוב לו,,,,,ומתיי שבא לו.... מי מעיז להתערב בכינויים של אנשים???? רק אם צריך עזרה להחליף ואינו יודע איך.....אעזור לו... חוץ מזה????? אני מאזור הקריות שעל יד חיפה.... חוצמזה???? מאיפה את.....מה מעשייך בעולם? אצטרה אצטרה........ ספרי קצת...לא מכירים אותך פה.....

magy

New member
אם תחכי קצת.....צריכים להגיע גם

בבל, אור וכשדים. פרס ומדיי נטשו מוקדם. כנען בשביתה...אבל....פלשת חוגג....

נתיבה

New member
צנחן חפשי בעברו...צנח במוסקבה טרם

נותקו הקשרים.ב-1956. עבדנו בדיש תירס[כמו בסרט ´טס´] בערך באותו זמן.

שקדי

New member
סלחו לי ידידיי.................. ../images/Emo5.gif

על כי כוחות האופל.....ילדות חמודות וכאלו דברים מנעו ממני אמש להתענג על חברתכם אשתדל לכפר היום בעה´´ש

תביא תביא קצת ילדות חמודות שקדי

איך אני מקנאה בך אל תנטוש אותן למען פורומים רגעיים כי הילדות עוברת כל כך מהר אני יתומה, הבן שלי יצא מהבית ועבר לחדר משלו בקיבוץ ומאז זולגות עיני דמעה ואני חולמת על ילדים ותינוקות ונכדים ואני סובלת מבדידות קשה בכלל שקדי רציתי לשאול אותך כבר מזמן, האם אשתך לא מתרגזת שאתה כל כך הרבה בנט? צריך לטפל בילדים, לרחוץ כלים, לנקות את הבית? מה, אתה לא עוזר לה? אתה בוגד בה כל הזמן עם הנט, מה היא פרייארית? מה קורה במשפחת השקדים והשקדונים אני רוצה לדעת? בארץ אהבתי השקדי פורח.... בארץ אהבתי מחכים לאורח...

למעלה