שקדי מגי, אשור, 11 כל מי שאני

שקדי מגי, אשור, 11 כל מי שאני

"מכירה" כבר רציתי לספר לכם ששרנו את בריאת העולם של היידן שלשום ביום שלישי בערב באבו גוש היתה חוויה מאד מרגשת (מקהלת הגליל העליון בניצוח רון זרחי עם סינפונייט רעננה ושלושה סולנים) וחגי חיטרון כתב אתמול בהארץ שהיתה הופעה רעננה סוחפת ושוטפת והקולות הנשיים במקהלה היו הפעם טובים מאד!!! היי! הופה נאי נאי הופה נאי נאי נורא התרגשתי כי תמיד הטנורים שלנו מקבלים מחברי המקהלה את כל המחמאות על הקולות הנפלאים שלהם והפעם מישהו החמיא גם לנו אגב, ידידי מהמקהלה ניב בעל קול הבס הנפלא פנה לאחר הקונצרט לבס הסולן נוח בריגר ואמר לו שהוא עשה עבודה טובה בריגר אמר לו -אבל אין לי את הבס שלך, אני מקנא בבס שלך... אז ניב לחש לו באוזן - ולי אין ביצים כמו שיש לך...(כלומר הוא לא מסוגל להיות אמיץ כדי לשיר סולו) נחמד, לא? ותארו לכם שבס כזה כמו ניב יושב ממש לידי בחזרות ואני נהנית ממנו כל פעם, הבס שלו משתלב לי טוב עם האלט שלי

הללויה, הגם שלא הייתי ברשימה.

ותאמיני לי שבלי ביצים השכן שלך היה לפחות מצו-סופראן. :)

מתחזה לעצמו חמוד, תודה, איזה שם

קשה יש לך לניקים של חיבה.... הביצים הן מטאפוריות, לא אמיתית תאמין לי שעם עוצמת הבאס שלו יש לו בהחלט ביצים.... הוא לא פארינלי...

מפנה אותך ...

לפה. וזה נסיון שלי ראשון ללינקוק פה, אז ליתר ביטחון : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=233&msgid=1525084

אולי בכל זאת יש ...

אלהים. הוכחה חיה : למדתי ללנקק.

למתחזה - לא הצלחתי על פי המילה

"פה" ואת הכתובת שנתת אני אמורה להקליד? כי לא מופיעה היד כשאני עולה עליה עם החץ של העכבר אולי אתה עוד יותר טוב כרגע בליקוק מאשר בלינקוק? לא נורא, תעשה עוד נסיון... מה בדיוק רצית להראות לי?

אטיוד5

Active member
קצת בינה בחלונות לא תזיק

מביאה את החץ של העכבר אל תחילת הטקסט לוחצת כפתור שמאל ומושכת גוררת את העכבר אל קצהו השני של הטקסט. הפעולה הזאת מסמנת את הטקסט בכחול עמוק. מרפה מכפתור העכבר. תני לעצמך 2 נקודות ונשמי לרווחה, עברת את שלב א. בשלב הזה את יכולה להזכר בימים שבהם היית ילדה קטנה ומאושרת. מעתיקה אותו למחסן - קונטרול C שלב ב´ עבר אף הוא בהצלחה. זוכרת את ימי טרום ה-PC כשעדיין חשבת שעכבר היא חיה שעומדים בזכותה על הכסא? אז עכשיו תמשיכי לשבת, כי שלב ג´ מגיע. הולכת למעלה במקום שבו רושמים כתובות של אתרים (URL,Address) לחיצה על העכבר תאיר את הכתובת הנוכחית בכחול. קומטרול V מחליף את הכחול שזה עתה סומן בטקסט שנשמר במחסן ENTER זהו, דוז פואה. שיעורי בית : לתרגל חמש פעמים. :) מקווה שיצליח לך.

MADAM BI

New member
אוףףף אטיוד יש לי באג במוח אתה לא

יודע את זה? לעוד הרבה נשים אגב או שהן חושבות כך לפחות אפילו להתרכז ולקרוא כל מה שכתבת כאן עניינים טכניים קשה לי אז קל וחומר

למעלה