שקדי + a11 , הלו הלו הלו......

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
שקדי + a11 , הלו הלו הלו......

שמעת את קולנו צועק ברמה????? יופי שקדי... מה זה פורום גולדה??????. או שלא הבנתי.... כדאי לכם בשעות הפנאי לעבור ברפרוף על הכתוב ,, אין הרבה....ועל התמונות...... וכמה טוב שבאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם................. ונכון......כלל ברזל......אין צ´ילבות, אין ברוגז, אין פיגועים..... על מה יש לריב בנוסטלגיה???? על תאריך....?????? על שם???????? באמת????????????????????????? יופי שבאתם...... אם יהיה נחמד , ספרו לחברים..... אם רע פה....ספרו לי....... בשקט באוזן............
)))))))

magy

New member
וסליחה שנעדרתי , ראיתי את

הסרט....."בשם האב".......על המחתרת האירית...... ועל טעויות שבוצעו בעת המעצר השרירותי.....כדי להשתיק את הקולות הדורשים.....אשמים....... סרט מעולה..............

נתיבה

New member
עולמנו מגיתי מורכב מדימויים.בלבד.

כמעט.הלא.? סרטים=דימוי. טלויזיה=דימוי.פרסומות=אחלה דימוי. דת=דימוי. כי מרוב שהזנחנו את המציאות, אנו חיים לפי הניתן על המסך. אני למשל משעה שלוש אחה"צ ´הולך´ לכדורגל בערוץ הספורט החדש שם נותנים כדורגל אנגלי ´משובח´ ואח"כ גם טורקי עם רביבו. ובשבע בערוץ 2 את הליגה של פלאפון ליגת העל של גברי לוי[שהוא בכלל גברון מקים להקום הריקודים שלום] שלום שלום..גם לכם.!

נתיבה

New member
ובקשר לנוסטלגיה..קראתי היום על הבוק

-ר מזכרונותיו של דוד בן גוריון[ואני כותב דוד כח לא כולם היום יודעים מי זה] ובכן ב-1923 נסעו ב"ג ומאיר רוטברג חבר קבוצת כנרת ומייסד ´המשביר´ לייצג את ההסתדרות הכללית בתערוכה חקלאית במוסקבה. ברוסיה שלאחר המהפכה,ב"ג מתאר תלאות רבות בדרך באלכסנדריה ובנמל איסטנבול[קוששטא-הוא כותב]ויכוחים אין ספור על הויזה שנתנו לו האנגלים בא"י שלא היתה שווה את הנייר, ותשלומי שוחד, לסבלים ולפקידים. איסטנבול של אז עברה משלטון האנגלים והצרפתים עקב השתתפותה לצד הגרמנים[קואליציה יענו] במלחמת העולם[הראשונה כן].והברדק חוגג אצל התורכים[ואצלנו?]..אם נזכור שרק אתמול יוסי אבו קסיס עוכב מכניסה עקב שכחת דרכונו בדיוטי פרי-נבין שכלום לא השתנה. אבל נחזור לב"ג שהגיע יחד עם מאיר הנ"ל שהוא אגב אבא של דודיק רוטברג-ומי שיודע יודע-ובכן שניהם מגיעים לאודיסה ההרוסה מהמהפכה-כשכל בתי הנופש של עשירי רוסיה הצארית הרוסים, ללא גגות-מזכיר קצת את עזה- ובכן ברכבת למוסקבה-ואפילו לא אחרו לתערוכה- והשתכנו במלון-והאינלציה חוגגת במיליארדי רובלים כך כותב ב"ג. ועדיין הם מעריצים את המהפכנים הקומוניסטים שכן עדיין זה לפני תקופת סטאלין[לנין מת באותה שנה]. ההתפכחות בא"י מ´הקסם´ הסובייטי תבוא רק בשנות הששים, וזה מה שנקרא נוסטלגיה. ועכשיו משהגיעו מליוני יהודים רוסיים..משם.. מארץ המהפכה הקומוניסטית הראשונה..הקסומה,הנהדרת.

שקדי

New member
עם שחר נשכימה עוד טל על השביל......

סתאאאאאאם.....האמת היא שאני כבר באמצע היום קמתי הבקר מוקדם......תורנות חליבה בדיר הכבשים את פניי קיבלו כחמש המלטות שצריך לנסות לברר מי נגד מי להגמיע קלות את הרכים ואח´´כ לחליבה.נו.....עברנו גם את זה ואפילו את המקלחת שאחרי ועכשיו שנשארו לי כמה קטנות לפני ארוחת הבקר והדיונים בפרלמנט המקומי אני יושב לי בנחת ועובר על כמה הודעות להתעדכן. אז ככה.....לשאלתך מגי גולדה היא המנהלת שלנו בפורום אקטואליה באורט משם מגיעים אשורי ידידי בעל השם המוזר ואני העני ממעש. אני מקוה שנוכל למצוא כאן בית אם ואחות.אשורח הוא מלך הנוסטלגיה ואני גם מסוגל להיסחף לענין......נקוה שיהיה לנו כייף ביחד.זה בהחלט שינוי מרענן מהפורום ההוא שמזכיר לי במידה רבה את הקומץ המפורסם מירושלים. בעתיד נשתדל להביא הנה כמה חבירים בראש טוב.ידידי בעל השם המוזר רק ישלח מייל למאדאם באטרפליי והיא תבוא הנה בריפרוף מהיר ולא תעזוב לעולם. זהו סליחה שכה הרביתי להג. שבת שלום קסומה לכווווווולם ולהיתתתתתת.

בנוסטלגיה רבים מי המלך-

אלביס או ריצ´רד ,לא? ואת שלא תגידי שהוא המלך, והוא הזמר העולמי מה יש לי בכלל לדבר איתך? מה את מבינה בכלל במוסיקה? מה את מבינה בכלל באופנה? מה את מבינה בכלל בחיים? אז אני גדלתי אחרי הויכוח הגדול,אבל שלשום שמעתי את הבת שלי,(12) מתווכחת עם חברה שלה (טלפונית, אלא מה..) ונזכרתי שבכלל לא חשוב מי הזמר(ת) שתי נערות תמיד ינהלו ויכוחים מרים מיהו המלך ויש רק אחת שצודקת!!

למעלה