תשובה לכולם,וילד הם לא טועים הם אפי
לו יותר מדיי צודקים אני כבר לא ילדה קטנה, בוודאי שלא מאשימה את אמא שלי בהתנהגות שלי. אבל הדברים ככה כבר כמה שנים, זאת לא תקופה וזה לא יעבור. תמיד הייתי ההורה של ההורים שלי, במיוחד של אמא. הייתי שם בשבילה כשהיא היתה צריכה אותי, גם היום זה ככה אבל עכשיו כבר נגמרו לי הכוחות. כשסיפרתי לאמא שלי, במכתב, כמה שקשה לי,עצוב לי לבד לי היא לא תמכה, לא שאלה כלום, פשוט כלום המשפט היחידי שאמרה זה שאלו חיים שלי ובעיה שלי. הלוואי ויתה מתיחסת, אפילו שתריב איתי, כבר לא היה איכפת לי רק שתגיב. לא אמרתי שהיא לא אוהבת אותי, היא פשוט אוהבת אותי כמו שאוהבים תינוק שלא שלך, ונוח לך שלוקחים אותו ממך כשהוא מעצבן, כאילו אני טובה רק כדי לתמוך בה. זה הכל. חשבתי שאולי אני טועה, מגזימה, אבל היא ככה לכולם... תמיד עם צעקות, טענות, רק דברים רעים יש לה לומר שאלתי את דודה שלי, סבתא שלי אם אני מדמיינת, ולא, אני לא. קשה לה ????? מסכימה עם דבר אחד, קשה לה, לא לראות אותי סובלת, כי זה לא מזיז לה, באמת. קשה לה עם החיים שלה. היא תמיד מרחמת על מצמה. ואני, התפקיד שלי בבית הוא רק להיות שם בשביל כולם. הכי טוב שאני אעלם ככה היא לפחות לא תוכל להתלוננן שהחיים שלה הרוסים בגללי.