שקד, תודה!

moon light boy

New member
שקד, תודה! ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה, תודה זאת מילה כל כך כללית.. אבל איך אני אסביר זאת בקצרה... כל מה שיש לי להגיד לך זה תודה
ואל תביני את זה לא נכון.. התודה שלי אומרת המווווון
תודה על ההקשבה תודה על התמיכה תודה על העזרה תודה על האהבה תודה על השיתוף תודה על הנתינה תודה על ההערכה תודה לך
שאת מה שאת, וזה הרבה להיות מה שאת.. וזה גם ממש לא קל!! סיפרת לי כל כך הרבה כשבקושי הכרנו... וגם ההכרות שלנו הייתה דרך המחשב..... דרך מסך מחורבן שדופק את העיניים
אבל שווה לדפוק עיניים בשביל אחת כמוך.. את משהו אחר, משהו מיוחד.. משהו שאין לאף אחד משהו שיש רק לנו
שישאר תמיד שלנו.. אל תלכי אף פעם לשום מקום, אצלנו בלב תמיד יהיה לך מקום...
17 ?!?!?!? איזה גיל...... אבל גיל הוא רק מספר
שקד... אין לי יותר מילים.. אני לא כל כך טוב בלכתוב... אז דבר אחרון בשבילך.. המון, המון, המון
ממני... ואני מאמין שמכולם!!! שלך תמיד.. בלב ובנפש!! גם כשזה רק דרך מסך מחורבן.... אני.. בכבודי ובעצמי.. ילד אור הירח
רון

moon light boy

New member
תכנסו.. ותראו..

אני רשמתי כאן שיר (עוד פעם של אביב גפן...) שמדבר עלינו! אבל הפעם לא מנקודת המבט של ילדים להורים פרודים אלא של אנשים שכל החיים שלהם נמצאים מול המחשב...
תקראו ותבינו... שיר שאני אישית מאוד אוהב...
תצא מהמחשב תצא מהמחשב תצא מהמחשב תמיד הרי פחדת לצאת מהמחשב תצא מהמחשב תצא מהמחשב הזמן לצאת החוצה הגיע זמן לצאת תצא מהמחשב תצא מהמחשב אתה צולל למטה אתה עשוי כאב תצא מהמחשב תצא מהמחשב קשה לי כבר לשמוע הקול שלך דועך אתה טובע בחוטים מתרחק מאנשים אתה טובע בחוטים מתרחק מאנשים... תצא מהמחשב תצא מהמחשב אני מתגעגע מתי אתה חוזר...? ושוב
לשקד

NaDaV18

New member
אני חושב שככה זה הדור שלנו

זה כמו שההורים שלנו שיחיקו למטה בשכונה,וחיו את החיים שלהם יותר במשחקי חברה. אז הדור שלנו שוקע במחשב,טלויזיה וכל זה. מעניין מה הילדים שלנו ,איך הם יעבירו את הילדות שלהם.. ולמי אביב כתב :"מתי אתה חוזר?"

למעלה