שקוז החדש נפתח
אשמח אם

shayl86

New member
שקוז החדש נפתח ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אשמח אם

תכנסו, תביעו דעה, תחתמו בספר המבקרים, והכל, כדי לעשות נער אחד מאושר ! בהצלחה לי ולכולם ! שי !

איה@

New member
נער מאושר../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

כמה שמחת חיים פורצת ממך
בגלל זה התמונה שבחרת - מתאימה לך כל כך. כל הכבוד האתר נראה יפה! הצעה קטנה - נסה לרווח את השורות יותר, ולחלק לפסקאות, כדי שהקריאה תהיה קלה יותר. הציור בכניסה הוא שלך? - אהבתי אותו למרות שהוא קצת קודר יחסית לאתר עצמו. בהצלחה!
איה. נ.ב. - תודה על המחמאות

איה@

New member
נ.ב. ../images/Emo26.gif

עוד הצעה - תן פקודה לקישורים להפתח בחלון נפרד.
איה.

scofflaw

New member
נחמד מאוד! ../images/Emo3.gif

האתר נראה יותר מסודר ונקי. אהבתי גם את הצבעים. הדבר היחיד שהפריע לי זה שלוחצים על "אודות" כל האתר זז קצת ימינה.. בסך הכל אהבתי בהצלחה בהמשך! רזי.

or001

New member
../images/Emo45.gifאכן רענן!

העיצוב יפה מאוד, לדעתי - כמו איה - המסך פתיחה יותר מדי קודר ולא מתאים לרוח האתר. עוד דבר שהפריע לי [למרות שבד"כ אני לא סובל שקורה ללינק משהו כשהעכבר מעליו, אבל לאתר שלך זה מתאים, אז...] ...לקישור "תפוז" לא קורה כלום כשהעכבר מעליו וזה קצת מבלבל. חוצמזה, הכל אחלה!
אור

shayl86

New member
תודה רבה לכולם ! ../images/Emo6.gif

אני שמח שכולם מאושרים מהעיצוב החדש, בקשר לתמונה במסך הפתיחה, אותה צילמתי בחדר שלי ממש דקה לפני שהעלתי את כל האתר - הייתי חייב משהו כזה פרטי משלי לפי דבריי אורן... התמונה צוירה ע"י אחי (האומן המדהים) שכרגע בשנתו הרביעית בבצלאל... כן ירבו כמוהו! בקשר לקישור התפוז - אני יודע, לא הצלחתי לשנות את זה... תודה לכולם
שי !

העיצוב החדש ממש יפפפפה ../images/Emo67.gif

ממש אהבתי. איזו מקוריות, איזה שינוי, איזה יופי
ממש אהבתי! שיפור ממש משמעותי ויפה, כל הכבוד
בהצלחה עם הגירסה החדשה

shayl86

New member
תודה רבה !../images/Emo67.gif

יש למשישהו עוד איזה ברכה, תגובה? אם כן - תגיבו... וחוץ מזה - מי שנכנס, אני נותן לו את רשותי לחתום בספר המבקרים !
שי !

o_mer

New member
looks good

אהלן שי מזל טוב על הפיחה דבר אחד שהייתי עושה, זה משנה לג´יבוק את העיצוב כדי שיתאים לשאר האתר... ו.. כן.. פסקאות ורווחים זה תמיד טוב. עומר.

shayl86

New member
עיצוב ספר המבקרים שונה - בזכות עומר

כל הכבוד לו שעידד אותי לעשות משהו מיוחד... ממש כל הכבוד ותודה ! שי !

איה@

New member
ואני יושבת לי בצד ונהנית ../images/Emo6.gif

נהנית לראות את העזרה ההדדית ואת החברות שנרקמת כאן. נהנית לראות איך האתר שלך משתפר ומתפתח. ונהנית לראות את מסך הפתיחה החדש שלך (ואיך אתה מקשיב לעיצות
) נראה יופי! מחכה למחר/היום לקרוא אותך. שבת שלום
איה.

למעלה