שקון מאת באך בגיטרה

yehudaschryer

New member
שקון מאת באך בגיטרה

לרשימת היצירות האהובות, אוסיף את השקון לכינור סולו מאת באך, ודווקא הגירסה לגיטרה אהובה עלי במיוחד. טוב, אני לא בדיוק אובייקטיבי... יהודה שרייר

עד ראיה

New member
דומה בערך...

יש להופקינסון סמית ביצוע מסקרן לשאקון על לאוטה. לא הייתי חסיד גדול של הכלי הזה עד ששמעתי את הברנש מנגן עליו. מומלץ

yehudaschryer

New member
אכן, מוסיקאי מדהים

ואם אהבת אותו, אז וודאי NIGEL NORTH יעשה לך את זה גם. אגב אפשר לשמוע עיבוד מאד מרשים ומקורי של ראובן סרוסי בקונצרט שיתן במסגרת שבוע הגיטרה במוזיאון ת"א (1.3.07 / 20:30). להת יהודה

yehudaschryer

New member
איזה עולם קטן

הי דרו, מה שלמך? אנחנו ניפגשים בקרוב, נכון? KEEP IN TOUCH איש יקר יהודה

yehudaschryer

New member
אילו חשפת מעט יותר בשמך היפה ...

לא הייתי מתבלבל. יש לי פשוט ידיד טוב, תלמיד לשעבר ושמו דרו... אז הסיומת "איש יקר" ממש לבעניין, אני מניח... בי יהודה

יונה ג

New member
שקון

שבוע טוב. אשמח באם תוכל לעדכן אותי,של מי הביצוע.כמו כן פרטים לגבי הדיסק. תודה

yehudaschryer

New member
יש הקלטות רבות

קיימות עשרות הקלטות של השקון בגיטרה. אני ממליץ לך על הביצוע של JULIAN BREAM ו/או של JOHN WILLIAMS. מעניין מאד - אף שהוא מיושן עד כאב - הביצוע של סגוביה. מקווה שזה עוזר יהודה

דרו

New member
מומלץ מאד גם..

נייג'ל נורת' בארכילאוטה, הוצאת קוך. יופי של עיבודים (שלו) וביצוע פנטסטי.

ניני30

New member
ממליצה לך לשמוע את השאקון ..

ממליצה לך לשמוע את השאקון מתוך פרטיטה מס' 2 לכינור בעיבוד למרימבה, שמבצע היצירה הסולן זיו איתן, היצירה נשמעת כשהוא מנגן אלוהית, כאילו נכתבה במקור למרימבה.

yehudaschryer

New member
אני מאמין שכן

זה מזכיר לי עוד גרסה אקזוטית לא פחות במנדולינה, שמכל הכלים שהוזכרו הכי קרובה לכינור. הביצוע של שמוליק אלבז המצויין מאד מרשים. יהודה

למעלה