שקופה

morrr

New member
שקופה

שבת שלום לכולם אני לא יודעת העולם הזה מוזר מאד אתמול הוא נבהל הבחור כשהבהרתי לו בדיוק מה אני חשה הוא התנצל והיום שוב הפכתי לשקוף לאוויר איין לי כוח יותר איליו משהו לא בסדר איתו מן חוסר יציבות לא מובנת. אני סימתי לא יותר אימליים לא יותר הודעות . לא יותר טלפונים אני מקווה כשהוא ירצה אולי הקפה שלו כבר יתקרר הלוואי ויתקרר ואני יוכל לאומר בייי ממש לא מבינה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מור, זה באמת קשה

להיות בצד שמחכה ומחכה ודבר לא משתנה או לא מחזיק מעמד גם אם כן. אבל את יודעת, האחריות שלך כאן היא רק אחת - להיות ברורה ועקבית בקשר לרצונות שלך ממערכת היחסים הזאת. אם הוא לא מעוניין לשתף פעולה, אחרי כמה צ´אנסים את יכולה להתחיל להחליט החלטות...

morrr

New member
../images/Emo23.gif סהר תמיכהורחל הנשמה שבעולם

אתם צודקים. אבל קשה הוא שולח דבל מסרים ממש לא מובן אבל אני סימתי יותר איין טלפונים הודעות או אימיליים. אני אוהבת אותו מאד אבל מן הסתם הוא כבר לא. רק לא ברור לי המסרים שלו אבל זה ענינו . יהיה קשה אני יודעת החגים הגעגויים אבל איין ברירה. איין מוצא הבחור משהו לא בסדרר איתו כי הוא בודד הוא לבד הוא אומר שאוהב אותי רוצה אותי אבל במעשים הוא מאד מוזרר מן הסתם עובר עחליו משהו אבל לי איין יותר כוח . אני ממשיכה הלאה עכשו זה בידים שלו. שיקח אחריות שיבחר שיעשה מה שהוא רוצה נמאס לי חצי שנה הוא משחק משחקים אבל לא בגלל שהוא לא אוהב אותי משהו לא בסדר גם הפסחיכולוג שלו לא מצליח לרדת לסוף דעתו אבל שוב אני סימתי אפילו לא שנה טובה כלום. מי שלא רצוי לא ראוי ומן הסתם מי שלא ראןוי בטוח שהוא לא רצוי אז שלום.בייי שיעזוב אותי לנפשי תודה לכם מאד ושבת שלום מכל הלב.

מור את יודעת....

יש תוכנית רדיו, שאני מאוד לא אוהבת את מי שמעבירה את השידור-כי יש לה פה ...חבל"ז.....לפעמים חוסר הכבוד והנימוס שלי, ושלא לדבר על חוסר המוסר....אבל יש מפשט שנכרת לי ממנה, ובמצב הזה ישר היא היתה אומרת לך אותו ....הפסיכולוגית.....הזו....תיזרקי אותו. אני לא אומר לך תיזרקי אותו, אבל אני כן אציע לך להיות אסטרטיבית, ופאסיבית לגביו. ואסביר את דבריי: פאסיבית-בתקופה אחרונה, אל תיזמי את כלום, שירגיש שאת ממשיכה בחייך בלעדיו. הוא יתקשר אם תרצי תעני, הוא ישלח איימייל אם תרצי תעני, אל תיזמי כלום אפילו אם מאוד , מאוד יתחשק לך-ובלי עוד ועוד צאנס´ים! אסטרטיבית-גם כשהוא יתקשר, או ישלח איימייל, אל תעני תמיד, רק כשיתחשק לך, כשלא יהיה לך חשק תגידי סליחה אני לא יכולה לדבר עכשיו, אני כרגע עסוקה וכו´, תעשי דברים לפי מה שמתאים לך(זה המטפלת שלי לימדה אותי
, וכמה אנשים בחיי, שונאים אותה מאוד על כך
) כלומר מור יקרה, תתני לו להרגיש שהקשר שלכם זורם לפי מה שמתאים לך , גם אם המחיר שיהיה, הפסקת הקשר. ואם הקשר יופסק סימן שלא היה צריך להתקיים. אם הוא מאוד רוצה אותך הוא יתאמץ קצת -עד היום שיחק בך-מספיק ! המון אהבה מרחל-נשמה שהיתה מעיפה אותו.....לאיזה שמורת טבע לחפש את עצמו כבר מזמן......

morrr

New member
רחל נשמה ../images/Emo24.gif

הוא גר בשמורת טבע בסוף העולם מרגיש שהוא על גג העולם . אבל הוא יתעורר כי הוא בודד מה שיש לו עכשו זה עבודה ועבובה לשלם חובות לשלם 30000 משכנתא קיבל מכונית מהעבודה קיבל פלפון מעבודה יבר לווילה שלו תביני אני גרה בפנטהוז ונוסעת בביוק כך שזה ממש לא עושה עלי רושם וברוך השם את המשכנתא שלי כבר שלמתי מזמן. אז הוא חושב שזה העיקר הלוא עד עכשו הוא היה קיבוצניק לקח משנתא אמא שלו קיבלה ירושה נתנה לו והוא חושב שהוא מליונר ולא צריך אף אחד אם האף למעלה הוא לא מבין שאנו מתים אז יש לנו מצבה ולא כל החיים עובדים כדי שכולם יגידו יו יש לו זה ויש לו זה אני יודעת בדיוק מה שאיין לו אזשישאר על גג העולם וירים את האף למעלה זה יעבור לו אבל ניראה אם הכעס שלי יעבור שלשום תפס רגלים קרות נבהל שאמרתי לו זהו נשבר לי ופתאום לאחר שדברנו הבהרנו אחד לשני הכל פתאום מתעלם ממני ממש לא מובן מה אני יכולה לאומר לך לא מבינה ממש לא אוף נמאס לי

למעלה