שקופים

Sigal H

New member
שקופים

גם אתם מרגישים שקופים לפעמים?

לא שהאנשים מסביב רעים, הם פשוט לא רואים שום צידוק וסיבה להתחשב או סתם לשאול מה שלומך בשביל הנימוס. אני רואה את זה עכשיו ברור מאי פעם, דווקא מפני שאני רק מלווה מישהו אחר בתוך כל זה, וזה כל כך מרגיז לפעמים!
יש לכם עצות, תובנות, שיתופים, כלום בצנצנת? אשמח לכולם.

חופן חיוכים!

bimbo15

New member
סיגלי, בדיוק היום נתקלתי במי שלא רואה שום צידוק להתחשב...

הייתי בבי"ח לצורך מעקב, ומישהו שעמד לפני בתור למזכירה, הציע לי להכנס לפניו, וביקש מהאיש שעמד לפניו לאפשר לי להכנס קודם. ההוא סירב. זה שעמדנו הרבה זמן בתור ואני עם הליכון ובקושי עומדת, זה לא הזיז לו. אני כמובן לא ביקשתי שום דבר מאף אחד.

זו רק דוגמה אחת מני רבות

אוי, אנשים שגונבים תור או מתווכים על התור כמו תגרנים

ובכלל מתנהגים בבריונות בבתי חולים וקופות חולים - יש להם מדור מיוחד בגיהנום לדעתי.

והצדיק שהציע לך להכנס לפניו, שיזכה לבריאות אריכות ימים וכל טוב. זה ההיפך, זה לראות את מי שמסביבך וגם לראות איך הוא מרגיש - שיהיו עוד הרבה מאלה, הלוואי.

Sigal H

New member
אוף, כל כך מרגיז

ודווקא בבית חולים. אם כי לפעמים, כשזה קורה, אני חושבת שאולי גם לו יש מחלה או נכות שמקשה עליו לעמוד בתור, כי יש דברים שלא רואים מבחוץ אבל הם מאוד מגבילים (לדוגמה ריווי חמצן, לב, סכרת, הפרעות נוירולוגיות וכו'), וזה אפשרי. אז אני נותנת לאנשים חסרי נימוס ליהנות מהספק, למרות שסטטיסטית רוב הזמן הם לא ראויים לו. שריטה שלי.

לא זוכרת מי סיפר לי שפעם היה במצב כזה בסופר והאיש הלא חביב שלא נתן לו לעקוף בתור הגדיל ואמר: אז מה, זו לא בעיה שלי שאתה נכה.
לידיעת אותו בחור, החוק בפירוש קובע: "אדם עם מוגבלות לא יידרש להמתין בתור במקום בו ניתן שירות ציבורי (כמו למשל בנקים, ביטוח לאומי, קופות בסופרמרקט). זאת אם יציג תעודת נכה תקפה, המציינת זכאותו לפטור מעמידה בתור."
אולי צריך לתלות את זה בגדול במקומות של שירות ציבורי, שלא נצטרך להצטדק או להבליג כל הזמן.

(וחוץ מזה, איך היה בביה"ח? מה שלומך?
)

bimbo15

New member
סיגלי, בתשובה על התעניינותך בשלומי
אספר לך

שאתמול שוחררתי מאישפוז של 3 ימים (בלי קשר לכך שיום קודם הייתי בבי"ח). התברר שהכל בסדר, אבל יש צורך בבדיקות קרדיולוגיות מעמיקות. העיקר שאני בבית ומרגישה טוב

בסערה בכלל לא הרגשתי, כי הייתי ספונה בחדר חמים, ואת הרוח שמעתי מייללת ומנסה להכנס לחדר

אני מאוד אוהבת לשמוע את היללות של הרוח
. הן מעוררות געגועים לא יודעת למי ולמה.

Sigal H

New member

אוי, אשפוז זה מבאס. שמחה שאת כבר בבית ושיש לך רוח שר וחדר חמים לחייך בו את החורף. מחזקת את ידייך ואת ליבך, שיהיה טוב.
חופן חיוכים,

bimbo15

New member
תודה| סיגלי ו-וויויאן חברות יקרות. טוב שיש חברות

כמותכן, אפילו אם זו חברות "רק" בפורום

באשר לרוח המייללת בטירות עתיקות בסקוטלנד, אני מסכימה ומזדהה. חסרה היתה רק רוח רפאים עליזה ומקשקשת בעצמותיה

למעלה