שקטטטט
נא להוציא דפים- יש מבחן

שקטטטט../images/Emo70.gif נא להוציא דפים- יש מבחן../images/Emo63.gif../images/Emo3.gif

חחח, רואים שאני הולכת להיות מורה
אז לפני מלא מלא זמן עשינו פה בפורום מעין שאלון מורחב שבו כוללללם ענו וככה גילינו מי יודע הכי הרבה על האח/ות שלו וכמה אנחנו מכירים את האחים שלנו. אז בגלל שמזמן לא עשינו, הגיע הזמן לאחד חדש... אז הנה בא לו השאלון...
מה הצבע הכי אהוב על כל אחד מהאחים שלכם
מה צבע העיניים של כל אחד מהאחים שלכם
מה תאריכי היום הולדת של כל אחד מהאחים שלכם
מה מקור השמות של כל אחד מהאחים שלכם ולמה בחרו בשם הזה
מה המאכל הכי אהוב על כל אחד מהאחים שלכם
מתי הייתה/היה החבר/ה הראשונ/ה של כל אחד מהאחים

עונה

אבל אם אני אענה לא נכון איך תוכלי לדעת? האחים שלי לא גולשים פה...
מה הצבע הכי אהוב על כל אחד מהאחים שלכם? היא אוהבת כחול, הוא אני לא חושבת שיש לו צבע מועדף.
מה צבע העיניים של כל אחד מהאחים שלכם? היא ירוק והוא חום
מה תאריכי היום הולדת של כל אחד מהאחים שלכם? אני יודעת אותם, זה לא קריטי לכתוב אותם פה. היא מזל גדי והוא מזל תאומים אם זה נותן משהו.
מה מקור השמות של כל אחד מהאחים שלכם ולמה בחרו בשם הזה? הוא קרוי על שם שחקן כדורסל שאבא שלי אוהב (והשם נשמע גם לאמא יפה) ולה נבחר שם בהתאם לחג בו נולדה.
מה המאכל הכי אהוב על כל אחד מהאחים שלכם? שניהם אוהבי בשר.
מתי הייתה/היה החבר/ה הראשונ/ה של כל אחד מהאחים? כתה ד' זה נחשב? קשה לי להגדיר.

אבל המורה,לא למדתי../images/Emo10.gif ../images/Emo70.gif

מה הצבע הכי אהוב על כל אחד מהאחים שלכם
אחי-לא יודעת... אחותי 1-צהוב אחותי 2-כל צבע חחח
מה צבע העיניים של כל אחד מהאחים שלכם
אחי-חום אחותי 1-חום אחותי 2-חום
מה תאריכי היום הולדת של כל אחד מהאחים שלכם
לא אענה על שאלה זו-שאלה אישית...
מה מקור השמות של כל אחד מהאחים שלכם ולמה בחרו בשם הזה
שאלה קצת אישית.אבל מה שאני יכולה להגיד לכם זה שאת השם של אחותי הקטנה(2) בחרה דווקא אחותי שקטנה ממני(1)
מה המאכל הכי אהוב על כל אחד מהאחים שלכם
אחי-צ'יפס ספרגטי המבורגר פלאפל פיצה-כל השטויות האלו
אחותי 1-כנ"ל אחותי 2-כנ"ל כנ"ל
מתי הייתה/היה החבר/ה הראשונ/ה של כל אחד מהאחים
אחי-לא יודעת... אח שלי לא טורח להגיד לי ממש מתי יש לו חברה וזה נורא חבל שהוא לא משתף אותי בזה בתור אחותו...
גם היום הוא לא משתף אותי...הוא יותר משתף את אמא שלי ואמא שלי 'מודיעה' לי חחח

חדשה פה ועונה...../images/Emo13.gif

מה הצבע הכי אהוב על כל אחד מהאחים שלכם - הצבע האהוב על שתי אחויותי הוא כחול מה צבע העיניים של כל אחד מהאחים שלכם-של שתיהן כחול מה תאריכי היום הולדת של כל אחד מהאחים שלכם-אחותי האמצעית נולדה ב 18/6 והבכורה נולדה 8/3 מה מקור השמות של כל אחד מהאחים שלכם ולמה בחרו בשם הזה-אין לי מושג מה המאכל הכי אהוב על כל אחד מהאחים שלכם-אוהבות לאכול הכל, אין משהו מועדף מתי הייתה/היה החבר/ה הראשונ/ה של כל אחד מהאחים-החבר הראשון הרציני של שתי אחיותי היה בצבא

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo39.gif

כמו אהבלה קראתי את החתימה שלך כ "ב-2 למאי בר(כשם מלא- מאי בר) נולד" ולא הבנתי, ואז קראתי שוב וירד האסימון

חחחחחחחחח

מעניין, גם אני עברתי על החתימה שלי הבוקר וזה היה נראה לי קצת לא ברור... אולי פסיק אחרי המאי יסדר את העיניין?

מנסה [:

מה הצבע הכי אהוב על כל אחד מהאחים שלכם- בכור: סגול לפי דעתי סתם אחד גדול: עיוור צבעים, אבל יש מצב לאדום. אח קטן: אדום. אח קטן קטן: הוא פאקינג בן שלוש אבל נראה לי שאדום. מה צבע העיניים של כל אחד מהאחים שלכם- בכור: צהוב ירוק. כן כן. סתם אח גדול: חום. אח קטן: כחול נוטה לירוק. אח קטן קטן: כחול עמוק כזה... מה תאריכי היום הולדת של כל אחד מהאחים שלכם- ידוע ידוע [: מה מקור השמות של כל אחד מהאחים שלכם ולמה בחרו בשם הזה- האחים הגדולים שלי זה סתם כי ההורים אהבו לדעתי... אח קטן: מתן, הברית הייתה בשבועות, חג מתן תורה. אח קטן קטן: אור משה, נולד בשבועות, אז תורה- אור, משה גם קשור לתורה וגם על שם סבא שלי ז"ל. מה המאכל הכי אהוב על כל אחד מהאחים שלכם- שאלה קשה... אחים גדולים אוהבי בשר מושבעים. אח קטן: נדמה לי שמלאווח ושוקולד... זה בתקופות אצלו. אח קטן קטן: הוא תמיד אוכל מה שהגדול בוחר
מתי הייתה/היה החבר/ה הראשונ/ה של כל אחד מהאחים- וואו... אח בכור: אין לי מושג... אני לא הייתי קרובה אליו כל כך אז... סתם אח גדול: נראהלי באיזור ד' ה'... היו לו כל כך הרבה... אחים קטנים הם כרגע שונאי בנות וכל מה שנוגע אליהן

maiky17

New member
אוקיי...

מה הצבע האהוב על כל אחד מהאחים שלכם? רועי - ירוק, איתי - כחול. מה צבע העיניים של כל אחד מהאחים שלכם? רועי - ירוק, איתי - חום. מה תאריכי היום הולדת של כל אחד מהאחים שלכם?
שאלה די מצחיקה... שלושתנו נולדנו ב-12.5.1991. מה מקור השמות של כל אחד מהאחים שלכם ולמה בחרו בשם הזה? אין מקור, ההורים שלי סתם אהבו את השמות. מה המאכל האהוב על כל אחד מהאחים שלכם? לא יודעת - בטח פיצה. מתי הייתה החברה הראשונה של כל אחד מהאחים? רועי - גיל 14, איתי - גיל 13.

למעלה