שקט גם בטלפון

רעוּת

New member
שקט גם בטלפון ../images/Emo33.gif

זה הולך להיות שאלון ארוך וכואב, אל תגידו שלא הזהרתי מראש
ואין פטורים. גם לא פטור 21 נפשי. גם לא אם תתחננו אלי היום בלילה. אתם מתרגלים מהר לחושך? מה אתם מסרבים לראות? מה הייתם רוצים לשנות בכם? מה הייתם רוצים להדוף מכם? הזמן מרפא? לאהוב זה מספיק? יריתם פעם בנשק? מה הפסקתם לרצות? לְמה אתם לא נכנעים? מאמינים שאין דבר כזה "לא יכול", יש רק "לא רוצה"? מה נתפס אצלכם כעניין של השרדות? "אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר...?" מה יותר ארוך, היום או הלילה? מה זה "חיבוק" בשבילכם? מרגישים ריקנות לפעמים? למה? מה גורם לכם לאבד תקווה? "שלח לי שקט טוב מוגן"/ "כל כך שקט כאן"? נרדמים בקלות? מכירים את זה שהשעון המעורר מצלצל וזה נכנס לכם לחלום? ממה אתם לא רוצים להשתחרר? וממה כן? לפי דעתכם, מהן אותן "עיניים זרות" שרונה התכוונה אליהן? למי הייתם מקדישים את השיר הזה?

לגבי "עיניים זרות"

אני חושבת שהכוונה היא למישהו שהיה פעם מאד קרוב ומוכר ועכשיו העיניים שלו נעשו "זרות". אבל זו רק דעתי.

ואני חשבתי ש

מדובר בעיניים שלה כאילו, הניתוק המוחלט הזה מעצמך כשמשהו קורה שאתה פשוט לא רוצה או מוכן בשום אופן לעכל.. כמו בשיר.

רעוּת

New member
חחח אמג לירון העתקת ממני ../images/Emo46.gif

רק שאני אמרתי "דיסוציאציה" |סנוב|

כל מה שרציתי זה לישון.........

אתם מתרגלים מהר לחושך?לא..אני גם לא אוהבת אותו.הוא מפחיד. מה אתם מסרבים לראות?דברים שעושים לי רע.... מה הייתם רוצים לשנות בכם?יותר דיבורים...יותר מעשים... מה הייתם רוצים להדוף מכם?רוע.. הזמן מרפא?לא. תמיד יש מזכרת מהכאב.. לאהוב זה מספיק?תלוי בשביל מי... יריתם פעם בנשק?ב-ר-ו-ר !! הרבה יותר מפעם... כיף:) מה הפסקתם לרצות?לא הפסקתי...לא נכנעתי לרעיון הזה שאי אפשר. לְמה אתם לא נכנעים?יש דברים שקשה להסביר.."כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות...לאהוב פחות.." מאמינים שאין דבר כזה "לא יכול", יש רק "לא רוצה"?לא.יש דברים שבאמת אי אפשר .. מה נתפס אצלכם כעניין של השרדות?היום יום... "אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר...?"הלוואי וזה היה כל כך פשוט..אני לא מאמינה שהיא באמת האמינה במשפט הזה.לא הגיוני לי. מה יותר ארוך, היום או הלילה?היום מה זה "חיבוק" בשבילכם?תמיכה,חיבה,הגנה. מרגישים ריקנות לפעמים? למה?לפעמים יותר פשוט להתסכל על הרע מאשר על הטוב.בדיוק כמו שיותר פשוט לכתוב כשמרגישים רע מאשר כשמרגישים טוב... מה גורם לכם לאבד תקווה?כל יום משהו חדש..זה פחות לאבד תקווה-יותר לאבד אמון. "שלח לי שקט טוב מוגן"/ "כל כך שקט כאן"-שלח לי שקט..בבקשה.תודה:) נרדמים בקלות?תלוי מה היה באותו יום... מכירים את זה שהשעון המעורר מצלצל וזה נכנס לכם לחלום?יותר מדי טוב.. ממה אתם לא רוצים להשתחרר?להשתחרר זו מילה ממש חזקה..לא נראה לי שאפשר להשתחרר ממשהו שרוצים בו...מבינים למה התכוונתי? וממה כן?מהפחד. לפי דעתכם, מהן אותן "עיניים זרות" שרונה התכוונה אליהן?השיר מתחבר לי יותר לכיוון של המשפחה...אולי לבעיות עם ההורים....אולי הפחד מהחיים כשעוזבים את הבית,מאי קבלה,חיים חדשים... למי הייתם מקדישים את השיר הזה?לאף אחד..אולי לעצמי..לא יודעת...דווקא לא ממש מתחברת אליו...

"אבל הרעש המחריד חדר לי לחלום.."

אתם מתרגלים מהר לחושך? כן,חושך זה כיף ורומנטי מה אתם מסרבים לראות?את הכאב שבי מה הייתם רוצים לשנות בכם?להוריד את המסיכות ולתת לכאב מקום מה הייתם רוצים להדוף מכם?את הבריחה שלי מדברים הזמן מרפא?במידה מסוימת לאהוב זה מספיק?מספיק בשביל מה/מי? אבל זו בהחלט מהות החיים. יריתם פעם בנשק?כמה פעמים, M16 :) מה הפסקתם לרצות?את האפשר..[באמת..] לְמה אתם לא נכנעים?לחוסר צדק מאמינים שאין דבר כזה "לא יכול", יש רק "לא רוצה"?לא לגמרי נכון לדעתי מה נתפס אצלכם כעניין של השרדות?הכל "אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר...?" רק את האפשר אפשר לקבל :) מה יותר ארוך, היום או הלילה?היום מה זה "חיבוק" בשבילכם?אאוץ'...דבר שמעולם לא קיבלתי... מרגישים ריקנות לפעמים? למה?כן.. מה גורם לכם לאבד תקווה?המחסור הזה,הבדידות,הכאב "שלח לי שקט טוב מוגן"/ "כל כך שקט כאן"?שלח לי שקט...[גם אני מבקשת..] נרדמים בקלות?די בקלות מכירים את זה שהשעון המעורר מצלצל וזה נכנס לכם לחלום? חחח לגמרי ממה אתם לא רוצים להשתחרר?כנראה שמהרבה דברים,חלקם לא חיוביים וממה כן?ממה שעוצר אותי לפי דעתכם, מהן אותן "עיניים זרות" שרונה התכוונה אליהן?אני לא יודעת למה רונה התכוונה,אבל אני יודעת לאן אני לוקחת את השיר-אולי במבט ראשון זה שיר על אהבה נכזבת,אבל אני דווקא מעדיפה לחשוב שזה שיר שמתאר תהליך נפשי אישי.לפי דעתי העיניים הזרות הן אותן העיניים דרכן ראתה הדוברת את העולם בעבר.היא אומרת-"חושך,לא ראיתי כלום,עיניים זרות עבדו נתונים"-העיניים שלה עצמה זרות לה,היא זרה לעצמה ולכן גם מבקשת "להפוך את עורה".שיר מדהים. למי הייתם מקדישים את השיר הזה?לעצמי..מותר? תודה רעות :)

רעוּת

New member
.We are ugly but we have the music

אתם מתרגלים מהר לחושך? נו, יש את העקומת אדפטציה לחושך, שמתארת בגרף איך קודם ה-cones פועלים אבל הם רצפטורים שטובים לראיית יום,אז הם לא עוזרים הרבה. ואז אחרי בערך 5 דקות ה-rods נכנסים לפעולה והם אלו שיורים הרבה פוטנציאל פעולה כשיש חושך, או משו כזה. אז בעקרון, זה למה לוקח זמן להסתגל לחושך, הכל בגלל הרצפטורים
אה, ולא עניתי על שאלתי. טוב,היא גם ככה מפגרת, למי אכפת
מה אתם מסרבים לראות? את המינוס שיהיה לי בבנק
מה הייתם רוצים לשנות בכם? את המינוס?
סתם, נו. את הנטייה שלי לא להתמודד עם דברים, אם כבר דברים שמסרבים לראות וכו'
הכחשה והדחקה רולז. מה הייתם רוצים להדוף מכם? את השנים שעומדות בינינו. ואנשים. הזמן מרפא? "אמרו לי: הזמן הוא הרופא הכי גדול. אמרו: הזמן יעשה את שלו. ככה אמרו. אז אתה יודע מה? אולי הזמן עושה את שלו, אבל הוא לא עושה את שלנו. שום דבר לא נמחק ולא נרגע, ורק אותו אני רואה. כל יום, ודווקא אותו." (עשו/ מאיר שלו). לאהוב זה מספיק? לא יריתם פעם בנשק? בטירונות
אני כזאת פציפיסטית גרועה. אפילו לא הזלתי דמעה כשרצחתי דמויות מקרטון. מה הפסקתם לרצות? להתגבר לְמה אתם לא נכנעים? לרצון לוותר. לפעמים. מאמינים שאין דבר כזה "לא יכול", יש רק "לא רוצה"? לפעמים באמת יש "לא יכול". מה נתפס אצלכם כעניין של השרדות? לשלם שכ"ד? "אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר...?" זה עניין של השלמה, אני מניחה. זה משהו לשאוף אליו. מה יותר ארוך, היום או הלילה? מה, מה נעים פחות מלראות את הזריחה מהצד הלא נכון
מה זה "חיבוק" בשבילכם? איכס, חיידקים |OCD|. סתם, לא, חיבוק זה מה שאנשים צריכים לתת לך במקום להגיד דברים מפגרים שלא באמת עוזרים. מרגישים ריקנות לפעמים? למה? כן, כי לא סתם קוראים לזה *חלל*. מה גורם לכם לאבד תקווה? דברים קטנים בדר"כ. הקש ששבר וכו' "שלח לי שקט טוב מוגן"/ "כל כך שקט כאן"? שקט שקט שקט מופתי מיום הולדתי עד יום מותי שקט עד יום מותיייייי
נרדמים בקלות? השיר שמתאר את חיי כרגע זה- 4 לפנות בוקר לא נרדמתתתת |MILK| מכירים את זה שהשעון המעורר מצלצל וזה נכנס לכם לחלום? האמת שהשעון המעורר שלי כלכך מפחיד אותי, שבדרכ אני מתעוררת 5 דקות לפניו, לא משנה לאיזה שעה שמתי אותו. התת מודע שלי אוהב אותי פה
אבל אם כבר, אז בדרכ שירים נכנסים לי לחלומות
אתמול בלילה היה שם "מבול", אבל זה לא היה הביצוע של רונה, ולא הצלחתי להבין איזה ביצוע זה, זה היה קצת כמו דקלבאום, אבל בעברית, אז אפשר להגיד על זה "רעש מחריד". למרות שרעש מחריד זה בדרכ כשטורי מתחילה לצעוק לי בחלום
ממה אתם לא רוצים להשתחרר? וממה כן? וואי, האסוציאציה הראשונה שלי כששמעתי את השיר הזה עם ה"טופס שחרור", היתה צה"ל. ואז לא הבנתי למה היא לא רוצה לחתום, כי מי לא רוצה להשתחרר?! ואני כבר לא יכולה להגיד "צה"ל", כי השתחררתי מזמן
אז לא יודעת ממה הייתי רוצה להשתחרר. כי גם אם אני אגיד שכן, אז לא באמת, כי אני מזוכיסטית, ע"ע השאלה הקודמת שלא עניתי עליה
לפי דעתכם, מהן אותן "עיניים זרות" שרונה התכוונה אליהן? אני דווקא לא חושבת שזה עיניים של מישהו אחר, אלא חלק בעצמך שהוא כזה...זר לך. להסתכל על הכל דרך עיניים שהן שלך אבל הן בעצם לא באמת, כי אתה לא מזהה את עצמך שם, מן דיסוציאציה כזאת של "זה לא באמת אני", או "זה לא קורה לי". כאילו, שהיא אומרת ש-חושך לא ראיתי כלום...כאילו שהעיניים שלה לא רואות את זה, הכל דרך עיניים זרות. כמו ה"ניסיתי להפוך את עורי". לא יודעת, מה לעזאזל חשבתי כששאלתי את זה
למי הייתם מקדישים את השיר הזה? לאח הגדול

מיץ פזי

New member
טוב נו.. :)

אתם מתרגלים מהר לחושך? כן מאוד מהר. כשהייתי קטנה לא יכולתי לישון בחושך מוחלט ועכשיו אני ממש אוהבת את זה.. מה אתם מסרבים לראות? וואו שאלה קשה. לא נראה לי שאף אחד יודה במשהו שהוא מסרב לראות. ובכל זאת? אולי בכל הדברים הנוראים שאנחנו גורמים לעצמנו בזה שאנחנו נגיד.. מדברים בפלאפון ושותים קולה וכאלה.. מה הייתם רוצים לשנות בכם? חח הרבה. סתם.. דברים חיצוניים.. אף אחת לא באמת מרוצה מאיך שהיא נראית.. מה הייתם רוצים להדוף מכם? קטנוניות של אנשים, ואנשים שמתאכזבים מכל דבר ולא מביעים הכרת תודה אף פעם.. הזמן מרפא? את מה שהוא יכול. יש דברים שלא נרפאים אף פעם. לאהוב זה מספיק? לאהוב זה הכל. אבל לפעמים זה לא מספיק. יריתם פעם בנשק? אהה לא.. מה הפסקתם לרצות? הייתי רוצה להאמין שכלום. לְמה אתם לא נכנעים? וואו עוד שאלה קשה. להיכנע זו מילה נוראית.. יש הרבה דברים שאני כן נכנעת אליהם באיזשהו מובן.. מתוותרת, מתפשרת.. אבל אני לא נכנעת לעבודה קשה נגיד.. אני יכולה לחרוש כשצריך.. מאמינים שאין דבר כזה "לא יכול", יש רק "לא רוצה"? יש דבר כזה לא יכול. רוב הדברים שאנחנו אומרים עליהם שאנחנו לא יכולים אנחנו בעצם לא רוצים. אבל יש דברים שהם בלתי אפשריים. מה נתפס אצלכם כעניין של השרדות? אהבה. אי אפשר לשרוד בלי אהבה. "אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר...?" כל מילה בסלע. מה יותר ארוך, היום או הלילה? הלילה.. מה זה "חיבוק" בשבילכם? "חיבוק" זה רק חיבוק אמיתי, כזה קרוב, לא מרוחק, שאתה באמת מרגישה שהבנאדם קרוב אליך.. מרגישים ריקנות לפעמים? למה? לפני כמה ימים ראיתי "בלוז לחופש הגדול" ואני עכשיו סיימתי י"ב, וזה לילה לפני שחברה שלי התחילה מכינה, ופשוט בכיתי מאיזה אמצע הסרט פשוט בכיתי איזה שעתיים. אז הרגשתי ריקנות. מה גורם לכם לאבד תקווה? רוע של אנשים, צביעות, שנאת חינם. "שלח לי שקט טוב מוגן"/ "כל כך שקט כאן"? "שלח לי שקט טוב מוגן"... נרדמים בקלות? ממש תלוי, לפעמים כן, לפעמים לא. בתקופה האחרונה לא.. מכירים את זה שהשעון המעורר מצלצל וזה נכנס לכם לחלום? כן. מחריד. ממה אתם לא רוצים להשתחרר? מלהיות לא מבוגרת, ובלי אחריות ומהאפשרות לא לעשות כלווום. וממה כן? אני מוכנה להשתחרר מהבית.. עוד מעט :) לפי דעתכם, מהן אותן "עיניים זרות" שרונה התכוונה אליהן? לדעתי "עיניים זרות" גם יכול להיות העיניים שלה עצמה. כאילו אתה קם מסתובב בחדר בחושך "עיניים זרות עיבדו נתונים" כאילו מרגישה שאתה לא בתוך עצמך אלא מסתכל מבחוץ, מנסה להסתגל למקום, לסיטואציה, מנסה להבין מה קרה, ואיך אתה עכשיו מתפקד בתוך המצב החדש הזה, של הפרידה, של הריחוק. בגלל זה נראה לי היא גם אומרת אח"כ "ניסיתי לשנות את עורי".. למי הייתם מקדישים את השיר הזה? אממ קצת קשה להקדיש את השיר הזה למישהו כי יש בו המון כאב. אני מניחה שאם הייתי רוצה שמישהו ינסה להתחבר אלי דרכו זה יהיה אל אהבה אבודה כלשהי.. אחד השאלונים הטובים. אהבתי מאוד.

רעוּת

New member
בלוז לחופש הגדול זה כ"כ לסוף י"ב ../images/Emo7.gif

אבל אף פעם לא הסתדר לי דבר אחד
- איך מה-שמו מצליח להיהרג כבר לפני המסיבת סיום? כאילו, למחזור שלי לקח שנתיים להתחיל למות בלבנון. זה מסתדר טוב עם הסרט והכל, אבל לא כזה אמין. עם זאת, (איך רואים שכתבתי יותר מדי עבודות לאונ' |אה|) מאז שראיתי את הסרט הזה ה"יוסי, ילד שלי מוצלח" עושה לי טריגרים
הם העלו את זה שם לדרגת אליפלט

מיץ פזי

New member
וואו כל כך נכון..

על איזה מהשמו את מדברת? כי הראשון שנהרג, הוא בוגר בי"ס.. לא מהמחזור שלהם.. אבל זה בכלל לא משנה. זה עדיין גורם לך לבכות. ולגבי ה"יוסי, ילד שלי מוצלח"- לגמרי דרגת אליפלט. באמת, פשוט לא הפסקתי לבכות.

רעוּת

New member
אה נכון היו שניים,

ואז בגלל הראשון דחו להם את המסיבת סיום...אבל עדיין, נגיד דחו בחודש- זה לא מספיק זמן בשביל למות בצבא, אלא אם כן ירו בו במטווח בטירונות בטעות במקום באנשים מקרטון
לא נעים. ולא נראה לי שבכיתי, אבל אני זאת לא דוגמא, אני דד אינסייד
.

מיץ פזי

New member
שימו לב לתשובות של אנשים על השאלה על העיניים.

שלושה אנשים ענו תשובה ממש דומה, כמעט זהה.. זה כמעט אף פעם לא קורה

רעוּת

New member
עכשיו רק צריך לשאול את רונה

למה התכוון המשורר
שמעתי פעם איזה סיפור, שנתנו לילדים לנתח איזה יצירה בשיעור ספרות ואחד מהם היה קרוב של הסופר אז הוא הלך ושאל אותו למה הוא התכוון, ואז המורה נתנה לו 0 ואמרה שזה בולשיט
יש מצב שזה היה אפילו מאיר שלו, אבל אני לא זוכרת
וזה לא באמת קשור, אבל, אז מה.

זה כמו הסיפור על צ'ארלי צ'אפלין

שהתמודד בתחרות כפילים של עצמו וזכה במקום שלישי. בטיול בצפון לפני כמה ימים היה לנו ויכוח ארוך למה התכוון קובי אוז בשורה "כי סומו ישב עליך עד שתצא ביצה". אני אמרתי שהכוונה היא שהוא ישב עליך עד שתטיל ביצה, חברה שלי אמרה שהוא ישב עליך עד שתהפוך לביצה, וידיד שלי אמר שהוא ישב עליך עד שתיפול ביצה (יענו אשך). ועד היום אנחנו לא יודעים מה כוונת המשורר.

תמרוש5

New member
P:

אתם מתרגלים מהר לחושך?כן. ואני לא מסוגלת לישון באור,אפילו השעון של הממיר מציק לי. מה אתם מסרבים לראות?את העולם. כי אני עיורת ולא שמה משקפיים. מה הייתם רוצים לשנות בכם?בעיקר דברים חיצוניים,אבל אולי גם את זה שאני מתעצבנת ממש ממש מהר. מה הייתם רוצים להדוף מכם?כרגע אין משהו מסויים. הזמן מרפא?לפעמים. אבל לרוב לא. לאהוב זה מספיק? אני לא יודעת עדיין. יריתם פעם בנשק?כן. ולא אהבתי את העניין. מה הפסקתם לרצות?עדיין לא הפסקתי. לְמה אתם לא נכנעים?אובססיות משתלטות. מאמינים שאין דבר כזה "לא יכול", יש רק "לא רוצה"?לפעמים,אבל יש גם מקרים שפשוט אי אפשר. מה נתפס אצלכם כעניין של השרדות? התמודדות עם דברים. "אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר...?" זה די נכון,אבל בכל זאת אני תמיד ממשיכה לרצות את הלא אפשר. מה יותר ארוך, היום או הלילה? הלילה
מה זה "חיבוק" בשבילכם? תמיכה,אהבה. מרגישים ריקנות לפעמים? למה? כן. לא יודעת להגיד בדיוק למה,לפעמים זה פשוט מרגיש ריק. מה גורם לכם לאבד תקווה? יותר מדי דברים. "שלח לי שקט טוב מוגן"/ "כל כך שקט כאן"? שלח לי שקט.. נרדמים בקלות?כל כך לא. לפחות שעתיים אם לא יותר. מכירים את זה שהשעון המעורר מצלצל וזה נכנס לכם לחלום? לא. חח יש לי שינה ממש קלה בשניה שהוא מצלצל אני מתעוררת. ממה אתם לא רוצים להשתחרר? לא יודעת. וממה כן?אובססיות! לפי דעתכם, מהן אותן "עיניים זרות" שרונה התכוונה אליהן?אני לא חושבת שזה עיניים של מישהו אחר,יותר עיניים או אפילו לאו דווקא עיניים אבל משהו אישי שלך שהופך להיות זר פתאום. למי הייתם מקדישים את השיר הזה? הוהו. דווקא יש איזו אחת.

21thRevol

New member
אני אוהב שאלונים/=

-אני לא מתרגל לחושך מהר וגם לא לאט. פשוט לא מתרגל. -אני מסרב לראות כיעור איפה שיכול להיות יופי ומסרב לראות יופי איפה שפשוט אין. -הייתי רוצה לשנות את החלום שלי. -הזמן מרפא רק את מה שממילא לא היה חשוב כל כך. -יריתי בנשק לא פעם. זה לא משהו. לא פורק שום דבר. -הפסקתי לרצות לשמוע את כל המוזיקה בעולם -אני לא נכנע לדמעות. צעקות זה כבר משהו אחר... -יש דבר כזה לא יכול. -הדבר היחיד שאני מחשיב כהישרדות זה המוזיקה שלי. -היום הרבה יותר ארוך. הלוואי שהלילה היה נמשך כל היום! -אני שונא חיבוקים. אני לא יכול לא להיות מודע אליהם. (אני תמיד חושב "היא נוגעת לי בגב! היא נוגעת לי בצוואר!" וזה קצת מפריע להנות) -נכון יותר יהיה לומר שלעיתים רחוקות אני לא מרגיש ריקנות -כוכב נולד גורם לי לאבד תקווה. המחשבה שכל מה שצריך כדי להגיע לאנשים זה להיות יפה ולדעת לענטז ואלה בדיוק שני הדברים שאני אף פעם לא אוכל לעשות. תמיד אחרי כוכב נולד אני מסתגר לבד בחדר למשך שעות ולא מסוגל לדבר עם אף אחד. זה פאק רציני אצלי. -אני לא נרדם בלי כדורי שינה או איזה ג'וינט. לא מאז שהשתחררתי מצהל. מחשבות מציקות כל הזמן. כאילו יש לי טיימר בראש שלא מפסיק להודיע לי שהזמן להגשים את החלום שלי עומד להיגמר. ואני תמיד לחוץ בקשר לזה. עד שהמוזיקה שלי לא תתפרסם אני לא חושב שאני אצליח לישון. -עיניים זרות: לא יודע. זה מזכיר לי בערך את הכל. חבר ישן שממש אהבתי, המוזיקה המסריחה שלי, הילדות הרחוקה שלי. כל הדברים שהזמן שחק עד שאי אפשר יותר לזהות אותם. אם יש עוד שאלונים תביאי. אני אוהב לדבר על עצמי....

mor1212

New member
סתם קפצתי לבקר. עונה:)

אתם מתרגלים מהר לחושך? מבחינת ראייה כן, מבחינת פחד- לא מה אתם מסרבים לראות? שום דבר. מה הייתם רוצים לשנות בכם? את הפחד מעצמי ומלהיות מאושרת מה הייתם רוצים להדוף מכם? את הרע שנדבק הזמן מרפא? לבינתיים כן לאהוב זה מספיק? לא יריתם פעם בנשק? רובה מים מה הפסקתם לרצות? לא מפסיקה לרצות... לְמה אתם לא נכנעים? לאחרים מאמינים שאין דבר כזה "לא יכול", יש רק "לא רוצה"? מאמינה שכן, לא תמיד חיה על פי זה מה נתפס אצלכם כעניין של השרדות? היאחזות "אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר...?" אף פעם לא, זו הברירה האחרונה והלא ממומשת מה יותר ארוך, היום או הלילה? היום בשנה והלילה בחופש מה זה "חיבוק" בשבילכם? הגנה מרגישים ריקנות לפעמים? למה? כן, כי לפעמים עושים דברים חסרי משמעות שמזכירים לכם כמה שהכל זה זיוף אחד גדול מה גורם לכם לאבד תקווה? נפילות שלי ושל אחרים.. אבל תמיד יש תקווה "שלח לי שקט טוב מוגן"/ "כל כך שקט כאן"? כל כך שקט כאן נרדמים בקלות? בזמן האחרון לא מכירים את זה שהשעון המעורר מצלצל וזה נכנס לכם לחלום? כן, אבל זה מהר מאוד יוצא, השעון המעורר שלי אחד המטרידים ממה אתם לא רוצים להשתחרר? שאלה פילוסופית מידי בשביל 11 וחצי בלילה וממה כן? מהסגירות לפי דעתכם, מהן אותן "עיניים זרות" שרונה התכוונה אליהן? אולי מישהו שהיה ואיננו עוד, נפשית למי הייתם מקדישים את השיר הזה? ל-אקסית, אהבתי הראשונה..

למעלה