שקט מידי

GLGGM

New member
שקט מידי

לברים המקום שנו שקט מידי. מה קורה? נגמר לנו? אולי אנו צריכים לבצע פעולת הפצה? לא יכול להיות שיש כל כך הרבה הוהבי מוזיקה יוונית בארץ וככ כך מאת גולשים ברשת. אננא הביאו הצעות ונפעל כולנו יחדיו

היי אנג´לו

אני שוקדת ימים ולילות ע"מ שיהיה מעניין פה... זה לא קל לתפעל פורום חדש, מכיוון שעוד אין ממש פרסום עליו. בכ"א אני מנסה לארגן אירוח מעניין לפורום ופרטים (אם וכאשר יהיו) תקבלו מיד... ואם יש לך או לכל אחד מחברי הפורום הצעה מעניינת אני יותר מאשמח יאללה, נשתמע

GLGGM

New member
מצדי

אני מבין אותך בהחלט והפניה שלי הייתה לחברים יותר מאשר לך. אני מצדי אנשה להכניס את הפורוס באינטרבית (יש לי קצת קשרים). יתכן שירצו לדבר עם המנהל/מנהלת של הפורוס, אס אם את מעונינית סלחי הודעה שנוכל להסדר את הנושא בלי להעביר בפני כולם פרטי טלפון וכו´(עדיין מוקדם אם כי לערכתי מתי שהו בקרוב נראה לי שניפגש כולנו ונחליף טלפון ושאר פרטים). יש לי קשרים עם כמה אומנים יוונים. את חושבת שאשפר ליצור פגישה עם הפורום. עדכני אותי על הפרטים של איך קןרא הדבר וננסה להפפעיל אותי. שתהיה לכולנו שבת טובה ושקטה

FishBone

New member
תפוצת הפורום

לא נעים אבל כאשר ניסיתי לספר לכמה מכורים {למוזיקה יוונית כמובן ) על הפורום שרק גיליתי אותו, מתברר שבקהלנו אין יותר מידי גולשים. למרות זאת אני סמוך ובטוח שכמות המצטרפים תהיה גדולה ונוכל להתחלק במה יותר טיפים ואינפורמציה. בכל מקרה איחולי החלמה לבן של מנהלת הפורום הנמרצת שלנו.

למעלה