שקט פה היום בחדר האפלולי...........

niva99

New member
שקט פה היום בחדר האפלולי...........

רק רוח הנושבת מהמזגן משמיעה קול איוושה קלה. הסופ'ש המבורך מתקרב לו לאיטו. יולי כבר כאן. החום שהגיע גורר אחריו את אחותו הנשרכת -הלחות. שניהם עושים שמות בפני ובשערי. מחכה לנסיעה לאילת (למרות שמודה-איני אוהבת אותה במיוחד בקיץ) לצלול במים הירקרקים ... ללטף דולפין, ואז לעלות שוב צפונה,כשכולי צרובת שמש. איך נאמר בקלישאה ההיא? "עייפה אך מרוצה". נניח...

ס22ית

New member
כיף לך....

אני מתה על חופשה באילת..באיזה בית מלון סבבה... וואי היה מתאים לי

niva99

New member
האמת מישאלתי הכמוסה ביותר היא איטליה

יש לי חוויות משם שהן פשוט סססספפפפפווווקקייי. מעין דה ז'ה וו. קרה לך פעם שלא היית מעולם במקום מסויים אך בכל זאת הרגשת שייכת כאילו נולדת שם פעם בעבר?

LCA

New member
אאאמממ

טוב, זה ישמע קצת מוזר אבל.... יש לי משהו עם דרום אפריקה. בחיים לא הייתי שם (אבל מקווה שבקרוב מאוד כן אגיע לשם). כל פעם שאני שומעת על דרום אפריקה אם זה בטלויזיה או מאנשים שהיו שם וחזרו אני אומרת לעצמי" וואלה, זה נכון..." ובחיים לא הייתי שם (לפחות לא בגלגול הזה). כשאני רואה את הנופים המדהימים של דרום אפריקה אני מרגישה כאילו כבר ראיתי אותם, שחוויתי את המקום...

PreDirector

New member
זה מצחיק כי...

הרבה אנשים תמיד אומרים לי בקשר למקום שבו הם נמצאים(בארץ בדרך כלל) דברים כמו :"אני לא מרגיש שייך" ,"אני יודע שיש מקום שמתאים לי יותר"

אולי זה שייך לחיים קודמים שלנו

לחוויות עבר שאנחנו לא זוכרים. יש כאן מישהו שמאמין בגלגולי נשמות?

niva99

New member
אחרי הביקור האחרון באיטליה

אשר השאירה עלי רושם עמוק ביותר. חלמתי חלום מפורט ביותר הכולל את הבית שגרתי בו,השם שקראו לי שם,התקופה. והכל כל כך מוחשי-נחרט בזיכרוני ברמה כזו שהתחלתי לחשוב שאולי באמת חייתי שם בגילגולי הקודם /או באחד מהם.

LCA

New member
../images/Emo45.gif

יוצא לי לפעמים לחשוב מה הייתי בגלגולים הקודמים שלי. מה הביא אותי למה שאני היום... לפעמים אני נמנעת מלעשות דברים במחשבה על הגלגול הבא...

למעלה