שקט פה לאחרונה כולן מתכוננות לחג?
ח חרוזית1 New member 10/4/14 #2 כן גם לחג וגם לתערוכות שיתחילו אחרי החג מאחלת לכולן חג פסח כשר ושמח להתראות אחרי החג
© © RoNa New member 10/4/14 #4 אגב זה שאין זמן לתפור, זה לא אומר ששוב לא הזמנתי בדים מחו"ל שהיו במבצע וממממממש מממממממש כאב לי להשאיר אותם שם
אגב זה שאין זמן לתפור, זה לא אומר ששוב לא הזמנתי בדים מחו"ל שהיו במבצע וממממממש מממממממש כאב לי להשאיר אותם שם
ת תמר400 New member 11/4/14 #5 טוב מאוד יום אחד יהיה לך זמן ואז תוכלי להגיד- על זה לא הוצאתי כלום זה רק מבדים שהיו לי בבית.
א איריס ב111 New member 11/4/14 #7 בדיוק כך! זה פשוט נכון, צריך להודות בכך... גם שמיכות השאריות שלי זה ממה שהיה לי בבית..... מעניין איך ומתי הגיעו הבדים האלה....
בדיוק כך! זה פשוט נכון, צריך להודות בכך... גם שמיכות השאריות שלי זה ממה שהיה לי בבית..... מעניין איך ומתי הגיעו הבדים האלה....
© © RoNa New member 12/4/14 #8 מתנה שהכנתי 'משאריות' לחברים שנולד להם בן ראשון. לצערי שכחתי לצלם לפני שארזתי, אז הצילום לא משהו ואין לי כוח לפרק.
מתנה שהכנתי 'משאריות' לחברים שנולד להם בן ראשון. לצערי שכחתי לצלם לפני שארזתי, אז הצילום לא משהו ואין לי כוח לפרק.
ת תמר400 New member 13/4/14 #10 קיבלתי ממך השראה ומכיוון שאני מארחת החג ואין לי מושג מה יביאו לי מתנה-החלטתי להזמין לי מתנה שאני באמת אוהב.
קיבלתי ממך השראה ומכיוון שאני מארחת החג ואין לי מושג מה יביאו לי מתנה-החלטתי להזמין לי מתנה שאני באמת אוהב.