חזק איך כל אחד הבין את זה אחרת - עכשיו תורי!
טוב, אז תחזיקו חזק... בשבילי כלב זה אומר (והינה זה בא...): כלב!
יש משהו שאני מאוד אוהב אצל מאיר... הוא יודע לקשר כל דבר לכל מסר שהוא מנסה להעביר, ועדיין, הוא לא יותר מדי חופר במטפורות. אז נכון שהשיר מדבר על בדידות, אבל בדידות מבחינה אידאולוגית. האיש שבשיר הוא לא מצליח להתחבר לשום דבר ולאף אחד. אז הוא רואה הרבה דברים שקורים והוא שומע הרבה אנשים מדברים, אבל המחשבה שלו נמצאת במישור אחר לחלוטין. אני חושב, משמע אני קיים. - היכן שמחשבתי נמצאת, שם אני. הכלב הוא כלב פשוט. מי כמוני יודע שכל בוקר כשאני קם וכל לילה כשאני הולך לישון, תמיד יש כלב שמייב (ואם השכנים שלי נכנסים לפורום, הכוונה היא אליכם... כן, כן, הגיע הזמן שתרגיעו קצת את לאקי!) אבל תחשבו על זה, אם אני נמצא איפה שהמחשבה שלי... והמחשבה שלי לא עם הכלב המייבב, אלא רחוק, איפשהו במקום אחר, במימד שונה... האם הכלב הזה באמת קיים? ואם בכל זאת אנחנו בקטע של סמלים... כלב מייבב, רעש ברקע, משהו שמפריע לי, מישהו שחופר לי... אבל שוב, אני לא איתו, אני במקום אחר... מבחינתי, הוא לא קיים (וזה כי אני לא חושב עליו) ואם כבר רוצים לראות את האמא של החפירות... בתאריך 24/01/2007 TEENAGER1 כתבה ואני מצטט: "ידעתם שהשיר מבוסס - כך נראה - על דבריו של ר' צדוק מלובלין בספרו "צדקת הצדיק"? "במקום שהוא המחשבה של אדם - שם הוא כל האדם. כי העיקר האדם אינו הגוף - רק הנפש, והנפש אינה דבר - רק כוח המחשב, והמהרהר והרוצה שבאדם." [סימן קמ"ד]" מספיק לא? בכלל קראתם את כל מה שכתבתי? כנראה היה לכם הרבה זמן פנוי