שקט פה ממש ממש ממש...

חמדמדת1

New member
שקט פה ממש ממש ממש...

ולי יש שאלה- חשבתם פעם מה היה קורה לההיא מכמה אהבה אם היא לא הייתה יוצאת אליו ? בקיצור .. האם בכל מקרה הוא היה שוכח אותה או שלא ? זה די מקביל לדברים בחיים.. בקיצור תחפרו !!

Growler

New member
בהחלט שקט

ככה זה.. אם אני לא כותב, אף אחד לא כותב! סתם, אבל הייתי חייב להתייחס לזה, מקווה שלא התגעגעתם אלי יותר מדי... לעניינינו, מה היה קורה אם היא לא הייתה יוצאת אליו? אני לא יודע מה היה קורה איתו, אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שהיא הייתה שואלת את עצמה כל החיים מה היה קורה אם היא כן הייתה יוצאת אליו. כמו שאומרים, עדיף לאהוב ולהיפגע מאשר לא לאהוב בכלל
זהו, חודש שלם אני רוצה להגיב פה ולא יוצא לי. המצפון שלי נקי עכשיו... נתראה בפברואר!!!

תמרי35

New member
דוד,טוב שאתה פה -ואל תיעלם

לחודש !!! נגמרו ספירות המלאי אין לך תירוץ!!

איף

New member
חצוף אתה ../images/Emo6.gif

סתם. כיף לראות הודעה שלך פה! אני מבינה שספירות המלאי נגמרות בפברואר.... בכל זאת תקפוץ לבקר עוד קודם.

איף

New member
זה השקט שלפני הסערה

הרי כולנו הולכים לכתוב החודש מלא מלא הודעות. מה, לא?
הקיצר, ההיא מ"כמה אהבה"....בתכלס היא די הפסידה שהיא לא יצאה החוצה, לא? כאילו, הפסד שלה. מצד שני, אם היא היתה יוצאת החוצה, אז אולי הם היו רואים שזה לא הולך ביניהם או משהו כזה. כלומר, יכול להיות שאם היא היתה יוצאת, אז בכלל לא היה נכתב עליה שיר.
אז היא הרוויחה או הפסידה? מה דעתכם?

odery

New member
לוידת מה איתה

אבל אני מה זה גאה בו... להלחם ככה על דבר שאתה מרגיש?! איזו נחישות,איזה דרייב,איזה מלך יש כאלה אנשים באמת?! אני רוצה 300 גר' מהחומר הזה
נולדה לי אחיינית ומחפשים לה שם..אל תציעו משו יפה...הם תמיד אוספים את כל השמות היפים ואז אומרים "את זה לא"...אני מחכה לאיזה שם עם ניחוח נפתליני מינימום

תמרי35

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמזל טוב ממש

יש שמות ממש יפים אבל היי כמו שאמרת לא נציע... שבוע מצויין !!

איף

New member
../images/Emo95.gifמ-ז-ל ט-ו-ב!!!!

לא נציע שמות כי ביקשת יפה, אבל נשמח לדעת מה השם כשיהיה אחד כזה
איזה כיף זה אחיינית!

למעלה