שקט פה נהיה,

שקט פה נהיה, ../images/Emo8.gif

האם עברנו את כל המשברים? אפשר לדבר על זוגיות, אתם יודעים, לאן נעלמו כולם?

ברוני

New member
בוחרת בחיים -

כבר מזמן תכננתי לומר לך כמה מילים, וזאת הזדמנות מצויינת... נכנסת לפורום לפני מספר ימים, ובכמה מילים מלאות עוצמה ואומץ, סיפרת לנו על הדרך החדשה בה בחרת לחיות - בחרת בחיים ! כמו רבים אחרים לפני, התרשמתי מאד מעוז רוחך לקבל החלטה כזו, ולפרסמה ברבים (למרות הוירטואליות) - שכן אני מניחה שעצם פירסומה מחזק בך את ההחלטה, לא כל שכן העידוד שקיבלת כאן. ואני אומרת - שהפורום עצמו על חבריו הקבועים, ובעיקר החדשים המגיעים לכאן על מנת לחלוק את משבריהם עימנו - כולנו זכינו מההפקר ! אמנם אינני יכולה לדבר בשם כולם, אך בשם עצמי אומר לך שללא משים, נוכחותך כאן, מילותייך ודרך התבטאותך גרמו לי לנצור את דברייך, שלא לדבר על לשמור את הודעתך על ההארד-דיסק הפרטי שלי למקרה ואקלע ביום מן הימים למצב דומה... כי הרי מי יודע מה ילד יום??
ולהזמנתך לשוחח על זוגיות בכלל - אדרבא, העלי נושא המעניין אותך בנושא הזוגיות, בנושאים של בינו לבינה, קינאה, בגידה, אקסים/יות, שיגרה, משברי גיל ה-40 המפורסמים, רגשות, אמון, יושר, כנות/חוסר כנות , בקיצור - כל מה שעולה בדעתך. יש כאן מוחות טובים לדיונים מסוג זה, תתפלאי לראות עד כמה... ואם לא אמרתי עד עכשיו, אז ברוכה הבאה

ברוני תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

תודה על המילים החמות, ותודה שהן עשו משהו למישהו. נדרש די הרבה "אומץ" לתת לאהוב ללכת, ולבחור בעצמי, אבל הנה עבר שבוע, היום זה שבוע, וקיבלתי את עצמי במתנה. באשר לנושאים לדיון, ראשית, אין לי ספק כי המוחות פה טובים לכל סוג של דיון, יחד עם זה, למה לעסוק רק בכאב? אז מה אם זה שם הפורום? למה רק אקסיות/משברים/בגידות וקינאה? מה עם האהבה עצמה? הנה נושא לדיון: מהי בעצם האהבה עבור כל אחד מאיתנו? ממני, שבחרה בחיים

אלה_ה

New member
איזו אווירה אופטימית מנשבת ../images/Emo13.gif

ברונטית-כתבת כל כך יפה (שוב). ובוחרת בחיים-ברוכה הבאה ויופי של נושא לדיון. רק שהתשובה לא קלה.. אהבה = חיים ?

למעלה