שקט פה...

idanshaf2

New member
שקט פה...

טוב זה בטח בגלל הפורימונים.. גם אני טובע בעבודה... שיהיה לכולם בהצלחה... וניפגש אחרי הפורימונים להחלפת חוויות!!!

אצלנו הוא ממש עוד מעט...

עוד יומיים. מקווה שהשנה ילך יותר טוב מהפעם הקודמת...
לכל הסניפים

cenas girl

New member
שמעו, הפורימון של סניף ראשון פשוט

מדהים. באמת. עשינו דברים כל כך מדהימים! אפילו שעכשיו חזרתי מיום עבודה שהתחיל ב-2, באמת שזה לא כל כך משנה. קיצר..באמת אחלה=)) בהצלחה לכל הארצי

יאוו

כן חן יצא כל כך מ-ד-ה-ים!!! ועכשיו אחרי היום הראשון של הפורימון היה מטורף.. במיוחד השור הזועם המיוחד שבנינו והאומגה הכיפית=)=) יאווו!! יצא ממש יפה.. עכשיו חזרתי מהמסיבה שהייתה ואני לא מרגישה ת'רגליים רקדתי 5 שעות!!

היה פורימון חמוד... ../images/Emo4.gif

לא היה הרבה. היה יותר משנה שעברה, אבל באמת לא היה יותר מחמוד... אולי רק הקפיטריה הייתה מגניבה. סתם כי היו בא מלאא שוקולדים טעימים שבלסתי =) אבל בסוף הפורימון הגיעו כמה ממכי ארצי, חבר'ה קשישים שנראים מכובדים, היה גם את היו"ר אם אני לא טועה, אבל בסוף לא הלכתי ללחוץ לו את היד (כמה רציתי!)
. עוד שנתיים אני מעבירה את הפורימון! כמה סימפטי!! ראשון - מה זה אומר "היום הראשון של הפורימון"? כמה ימים יש לכם?? ספרו איך היו שאר הפורימונים...

idanshaf2

New member
אצלנו היה גדול!!!

היה אחלה פורימון!! הכל עבד... היו מלא אנשים... ואני נהנתי וכמובן הילדים נהנו!!! היה ממש ממש ממש כיף.... הבוגרים עשו אחלה עבודה (כן כן אני יודע שאתם קוראים את זה).... אתם מוזמנים להיכנס לאתר תמונות שלנו ולהתרשם.... הקישור בעמוד הקישורים

הפורימון שלנו..

אחרי כל ההשקעה- היה פשוט מהממם
אולי היינו דלים טיפה בתחנות, אבל היה ממש ממש כיף ומוצלח

idanshaf2

New member
אני אשמח לראות תמונות

של כולם!!! אתם מוזמנים להעלות לגלריות.. פשוט היכנסו לגלריות השורה הכחולה, משם לעמוד פורימונים.... ולחצו על הוספת קובץ.... יאללה שנראה מה הסניפים האחרים עשו

cenas girl

New member
אז ככה.

סניף ראשון העלה פורימון מ-ד-ה-י-ם!! הוא היה בנושא מיתולוגיה יוונית...היו לנו איזה מיליון ביתנים מדהימים, תפאורה מדהימה, מחנאות בשמיים, אומגה ושור זועם אמיתיים!! זה היה פשוט מדהיםםםם באמת....אני אבקש מהבגורים תמונות..לי אין אישית. יגיע בקרוב..

yoyole123

New member
דווקא היה נחמד

למה דווקא? כי שנה שעברה היה לא ממש.. כיף. אני כבר רוצה להיות חמשוש ולקבל ביקורות גרועות על הפורימון שלי

תגיד יואב,

זו רק אני או שבהשוואה לפורימונים אחרים הפורימון שלנו קצת עלוב? אני חלילה לא מזלזלת בהשקעה של כל הבוגרים והחת'ניקים, שיהיה ברור, ואני יודעת שזה חתיכת מאמץ, אבל... אולי זה בגלל חוסר הבוגרים בסניף או משהו, אבל היו לנו איזה... 4 תחנות, אולי 5, והם היו סתם צריפים ודברים שעושים כל שנה רק עם סיפור אחר שתואם לנושא של אותה שנה, ויש קפיטריה חסרת תאורה (
) עם כל שנה אותו דבר, אז מה עשינו? פשוט תגידו לנו את הנושא ואנחנו נכין את זה לעצמנו כבר בבית
. ואגב, לא היו המון אנשים, או שזו רק אני? (מה קורה לי עם פורימונים, מה? למה אני כל כך נגדם??
)

assafein

New member
לפחות אצלכם יש עוד הרבה בוגרים...

לעומת סניף נעלה
שאנחנו 7 ורכז
פלוס החטניקים(שאני מניח שיש לכם יותר מ-10), לנו יש 2 בסה"כ

yoyole123

New member
ככה,

אכן לא היה ממש מעולה, אבל עדיף לחשוב שהיה נחמד במקום כל הזמן להיות שלילי בקטעים כאלה.

Guy90

New member
גם אצלנו כל שנה יש אותם תחנות

עם שינוי קל...צריך להתחדש!

למעלה