קראתי קצת עכשיו על עמנואל הרוסי, שהיה לו שם משפחה ארוך והוא שינה באופן רשמי ל"הרוסי". האם אשתו ובתו גם נקראו בשם הזה?
הוא התגייס ותרם לפני מאה שנה לכתיבת שירים עבריים אבל קצת נשתכח כי לא היו לו "להיטים" גדולים כמו לוין קיפניס, ביאליק או מרים ילן שטקליס.
נוֹבוֹגְרֵבֶּלְסְקִיקראתי קצת עכשיו על עמנואל הרוסי, שהיה לו שם משפחה ארוך והוא שינה באופן רשמי ל"הרוסי". האם אשתו ובתו גם נקראו בשם הזה?
הוא התגייס ותרם לפני מאה שנה לכתיבת שירים עבריים אבל קצת נשתכח כי לא היו לו "להיטים" גדולים כמו לוין קיפניס, ביאליק או מרים ילן שטקליס.
עצלות אולי אבל על איזה חורף את מדברת ?אחרי שבועיים עם 2 נכדות חולות ואחריהן גם אני, חזרתי לכאן ו..
לאן נעלמו כולם?
מקווה שזה רק העצלות/החורף.
סופשבוע רגוע לכולם.
עצלות אולי אבל על איזה חורף את מדברת ?
אצלנו הקיץ בעיצומו אבל אנשאללה עוד יהיה לנו קצת חורף אחרת שוב נראה את סרטי האימה איך ישראל מתיבשת.
עוד כמה שעות אני מתחיל נבצרות קלה של כמה ימים אז אם יש בקנה איזה ויכוח עם פוטנציאל התלהמות או סתם איזו מריבה הגונה אנא, שימרו את זה לאחרי יום חמישי כדי שלא אפסיד.
רק בריאות.אחרי שבועיים עם 2 נכדות חולות ואחריהן גם אני, חזרתי לכאן ו..
לאן נעלמו כולם?
מקווה שזה רק העצלות/החורף.
סופשבוע רגוע לכולם.
יש מצב כזה?נשאלת שאלה וכולחם שותקים, ואלה שרגילים להתפרץ רוצים לא להתפרץ, כי כמה אפשר?
תודה. שנמשיך בבריאות.ברוך רופא חולות
הדובה הזאת כה משתוקקת לשנת חורף, אבל איפה החורף?
אפילו. הפוך לא פוך חורף, אלא הפוך הקל, זה שמשמש בין לבין, ורחמנא ליצלן, יש לילות שאני מתעוררת מהחום ומדליקה מאוורר תקרה.
לא יכולה לדבר בשם כולם, אבל אני לגמרי פה ושם. עם הרבה רגעי התחרדנות בשמש.
הבוקר אפרפר כאן, אפעלפיכנולמרותהכל, בוקר נהדר לטיול בשוק, אחרי מיליוני המבקרים בחג של החגים ולפני (אינשאללה) שבאמת יפרוץ כאן איזה חורף לרפואה. אין כמו. ארוחת נשנושים עם כנאפה (בקלאווה? גם וגם? ) לסיום.
הטיול תוכנן לשוק בואדי נסנס.תודה. שנמשיך בבריאות.
טוב שכתבת על החום. כבר חשבתי שזו רק אני שחם לה.
מוצאת את עצמי מתעטפת בשמיכת "פוך", אבל בחלק מהלילות החלונות פתוחים לחלוטין ורק התריסים מוגפים.
השבת הזו, מוקדשת למנוחה, אבל רעיון השוק מוצא חן בעיני.
אפשר בוקר-פורום בשוק, באחד מימות החול החורפיים/קייציים? (מה שנראה כרגע, כשהשמיים מאפירים והשמש נעלמה, כחלום בלבד).
בשלושת ימי חיפה שלנו, היינו בשוק הכרמל וגם אכלנו באיזו מסעדה. דא עקא, הם פותחים משעה 1100 או 1000 ואנחנו הקדמנו, שלא נדע.הטיול תוכנן לשוק בואדי נסנס.
שוק שפתוח בשבת, ויש יש סחורה מופלאה , כולל כל מיני מיוחדים
במחירים ממש גבוהים, גם. יחסית לירקנים הכי מפונפנים על הכרמל
כך שכל רכישה הופכת למיוחדת ואני חושבת אלף פעמים לפני שאני זורקת לסיר
ובשבת, אולי קצת פחות באמצע השבוע, יש כל מיני מקומות לנשנש, או חומוסיות קטנות, וכמובן הפלאפל
אבל
כשהגענו לא ראינו הרבה אנשים מסתובבים, וחלק גדול מהמקומות היו. סגורים ובעיקר לא היתה חניה, וזה מוזר, כי חניה זו. תמיד. בעיה. ותמיד מוצאים.
מזל שיש עוד שוק, תלפיות, השוק ההגדול של העיר. מבנה מרכזי שעומד להשתפץ ודיר בעלק, שרק לא יהרסו את המיוחד
מלא דוכנים, גם ברחובות סביב. , סחורה טובה, מחירים סבירים
בשנים האחרונות נפתחו. הרבה מסעדות קטנות, מכל מיני סוגים
בשבת השוק סגור, אבל יש כמה מסעדות שפותחות
(ומכיוון שהרוב סגור, יש מלא חנניה).
אז לא קניתי ירקות, אבל היתה ארוחת צהריים נעימה.
מוזמנות ומוזמנים בכיף
חפשו בגוגל מסעדות, שוק תלפיות, תתרשמו. מהמבחר
אבל...חייב להיות יום נעים. ברוב המקומות יושבים בחוץ, על המדרכה, על שרפרפים מעפנים, וכשקר/חם, ממש קר/חם
(היום נשבה רוח מזרחית לא נעימה, אבל ישבנו. בפנים)
או לחילופין, מסע נשנושים חומוס ופלאפל. בואדי נסנס. (כנל לגבי מזג האוויר)
תמונה נוראית של שוק תלפיות, באדיבות וויקיפדיה
צפה בקובץ המצורף 70842
מ
שוק הכרמל?בשלושת ימי חיפה שלנו, היינו בשוק הכרמל וגם אכלנו באיזו מסעדה. דא עקא, הם פותחים משעה 1100 או 1000 ואנחנו הקדמנו, שלא נדע.
היינו גם בשוק הפשפשים. נבוכותי מדלות החומר [בכל אופן זו לא מגמה בינלאומית של שוקי פשפשים - דלות החומר], ובוודאי לא קניתי כלום, אבל אאף פעם אני לא קונה בשווקים כאלה.
עומד להשתפץ?הטיול תוכנן לשוק בואדי נסנס.
שוק שפתוח בשבת, ויש יש סחורה מופלאה , כולל כל מיני מיוחדים
במחירים ממש גבוהים, גם. יחסית לירקנים הכי מפונפנים על הכרמל
כך שכל רכישה הופכת למיוחדת ואני חושבת אלף פעמים לפני שאני זורקת לסיר
ובשבת, אולי קצת פחות באמצע השבוע, יש כל מיני מקומות לנשנש, או חומוסיות קטנות, וכמובן הפלאפל
אבל
כשהגענו לא ראינו הרבה אנשים מסתובבים, וחלק גדול מהמקומות היו. סגורים ובעיקר לא היתה חניה, וזה מוזר, כי חניה זו. תמיד. בעיה. ותמיד מוצאים.
מזל שיש עוד שוק, תלפיות, השוק ההגדול של העיר. מבנה מרכזי שעומד להשתפץ ודיר בעלק, שרק לא יהרסו את המיוחד
מלא דוכנים, גם ברחובות סביב. , סחורה טובה, מחירים סבירים
בשנים האחרונות נפתחו. הרבה מסעדות קטנות, מכל מיני סוגים
בשבת השוק סגור, אבל יש כמה מסעדות שפותחות
(ומכיוון שהרוב סגור, יש מלא חנניה).
אז לא קניתי ירקות, אבל היתה ארוחת צהריים נעימה.
מוזמנות ומוזמנים בכיף
חפשו בגוגל מסעדות, שוק תלפיות, תתרשמו. מהמבחר
אבל...חייב להיות יום נעים. ברוב המקומות יושבים בחוץ, על המדרכה, על שרפרפים מעפנים, וכשקר/חם, ממש קר/חם
(היום נשבה רוח מזרחית לא נעימה, אבל ישבנו. בפנים)
או לחילופין, מסע נשנושים חומוס ופלאפל. בואדי נסנס. (כנל לגבי מזג האוויר)
תמונה נוראית של שוק תלפיות, באדיבות וויקיפדיה
צפה בקובץ המצורף 70842
מ
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.