שקט

פרוזק

New member
שקט

עכשיו שקט אחריי הכל רוצה להאמין שזה צעד חדש התחלה חדשה לכבוד השנה אבל האמת זה לא ממש עובד כך רוצה כל כך לאחל לעצמי שהשנה יהיה פחות כואב שהשנה אני יצליח ללמוד בעמת ולהיות בסדר שהשנה אני לא ימצא את עצמי שוב בתחתית של הבור אבל האמת יודעת שזו בקשה מוגזמת השנה יהיה קשה כמו שהיה בשנה שעברה כמו שהיה בשנים קודמות אולי בגלל זה אני לא סובלת את התקופה הזאת? כל הצביעות כאילו משהו הולך להשתנות בגלל תהריך. נו בעמת ואנחנו עוד קונים את זה כל שנה מחר אני צריכה להתמודד שוב עם כל המשפחה של החברה של אבא שלי. כל פעם שאני אצל אבא שלי בחגים אני נזכרת בסרט ההוא שבאצם אף פעם לא זוכרת תשם שלו סרט ישראלי שיש בו תשיר מה השתנה הלילה הזה אז זהו מקווה שזה יעבור בשלום הפעם בלי הרבה תראומות ומקווה שגם לכם יהיה סביר תחזיקו עצבאות כי מעבר לזה מה נשאר לנו?

מחזיקה לך אצבעות, גלי ../images/Emo45.gif

ואני מאחלת לך וגם לעצמי שנעבור את הטראומה הזאת של המפגש המשפחתי בחגים
כן, זה מין טקס כזה. קובעים תאריך ופתאום הכל צריך להשתנות. פתאום צריך למחוק את הכאב ולהתחיל מחדש. אבל את יודעת, זה טוב שיש תאריך כזה. זה נותן לנו הזדמנות להתחיל מחדש. כי אם לא נקבע לעצמנו תאריך ונגיד: היום אני מתחיל/ה מחדש ורק נחכה שהדברים יסתדרו מעצמם, לא נגיע לשום מקום. ראש השנה, עם כל הטקסיות והחגיגיות הזאת (ותאמיני לי שגם אני לא סובלת את כל הטקסים הצבועים האלה) זאת גם הזדמנות נהדרת להגיד: אוקיי. מעכשיו מתחילים בעבודה חדשה. אז שנה טובה לך גלי

פרוזק

New member
ממ.. ולי זה נשמע בערך כמו

מחר מתחילים דיאטה לא יודעת למה זה פשוט התחבר לי

stonefroze

New member
זה בהחלט כמו דיאטה

משילים הרבה מאוד קילוגרמים של ייאוש.

וכשמדובר בחגים

זה לא רק כמו... זה באמת.... ממחר דיאטה
כי בינתיים אני יושבת פה ובין הודעה להודעה זוללת שוקולדים למכביר. השופטת שלי נתנה לי בונבוניירה לכבוד החג, ואני כבר כמעט גמרתי את כולה
ו stonefoze בקשר לייאוש: אולי הזלילה הזאת שתקפה אותי עכשיו זה קשור גם לייאוש... כאילו כדי לפצות על משהו...

למעלה