שקט

BooBee

New member
שקט

אני שמה לב לשקט הזה שיש כאן, וחושבת למה זה כל כך מפריע לי, כשקודם, לפני ימים לא רבים בכלל, היינו מנהלים כאן דיונים על גבי דיונים, ואז היה ריב לא קל בכלל ובגלל שלא רציתי לקחת חלק ממנו נעלמתי, כמו שבטח שמתם לב. כזאת אני, לא אוהבת להתערבב בעניינים לא לי. יש שקט לפעמים בחיים שלנו, בחיים שלי. לפעמים קשה לי עם שקט, מכירים את זה? שנגיד יש שקט ומרגישים צורך בלמלא אותו במשהו, כמו מוסיקה, או להדליק טלויזיה, או להתקשר לחברה או קרוב משפחה ולקשקש קצת, רק שלא יהיה שקט. ועכשיו, תוך כדי כתיבת המילים האלה, אני מבינה משהו. כשיש לי יותר מידי שקט, אני ישר מתחילה לחשוב. עליה, למשל. עליה, בעיקר. אחותי, שכבר שנה וחודשיים לא איתי, עם המשפחה והחברים שכל כך אהבו אותה. במיוחד קשות לי שעות השקט בלילות. אני כבר סיפרתי לכם פעם שאני גרה לבד, והשעות של הלילה לפעמים מעיקות. כשהרגשתי צורך להשתפך, לשתף, הייתי מתחברת ונכנסת לפורום הזה ותמיד היה מישהו בצד השני, להקשיב, לתמוך, לתרום משהו מעצמו. התגעגעתי, אז באתי. תעשו לי קצת רעש, טוב? רויטל.

benni (mac)

New member
רעש,רעש...תני לחשוב שנייה...

יכול לנסות...אבל תבטיחי לי בבקשה , שבמידה ותגיבי ,לא תכתבי לי , "שלך, רויטל."
ורויטל ,גם אני רוצה לאחל לך , אבל המילה "בהצלחה" לא הולמת את כוונתי , אז אני מאחל לך את את כל מה שאת מאחלת לעצמך.

noor נור

New member
בובי´לה- רק כי את מבקשת כל כך יפה..

ורוצה רעש,אז אספר לך שבשבוע שעבר חגגתי יומולדת "גדול,ולילה קודם חלמתי חלום- ומי רקד איתי שם? אח שלי!!!והיה כיף ונפלא, וכך המשיך לי כל היום...זהו לבינתיים, לא ממש רעש אבל מאד משמח! נשיקות.

noor נור

New member
תודה חביבה...הרבה הבטחות הבטיחו

לנו- לנשים, בגילאים האלו... אני מחכה

yellowt

New member
בובי מאד נגעה לי ההודעה שלך...

ורוצה לאמר לך באופן אישי, אפילו שזה על גבי "ניר הפורום" שמתי שתרצי אשמח לדבר איתך ולעשות לך רעש... יש לנו טלפונים ברוך השם וגם אשמח מאד לארח אותך לכוס קפה ...אם רק תרצי.. אני ראשלצית לא יודעת מאיפה את ..אבל את מוזמנת לכתוב לי בפרטי ... שלך תותי

למעלה