שקיבלתי מסר עם הכותרת : מר רכז רימונים נכבד..

Master Stav

New member
שקיבלתי מסר עם הכותרת : מר רכז רימונים נכבד..

הבנתי שאין לי ברירה ואני צריך להעלות פוסט איך אני עושה את רכז הרימונים שלי האמת ...כולכך פשוט שזה מביך .... חוצים רימונים וסחוטים מהם את המיץ לקערה גדולה
 

Master Stav

New member
ההמשך מלוכלך

את המיץ שסחטנו אנו נעביר דקך מסננה אל סיר נירוסטה עם תחתית עבה ולמה מלוכלך ? כי זה משפריץ ....
 

Master Stav

New member
מבשלים .....

על אש קטנה תוך כדי עירבוב עולה קצף אותו מסירים באמצעות כף העץ ..... וממשיכים לבשל עד שהנוזל מצטמצם בכ50% פלוס מינוס
 

Master Stav

New member
בודקים סמיכות

מכניסים כף ועם הרוטב הוא צמיגי בעל גוון אדום עמוק ונוצץ ...זה מוכן ....
 

Master Stav

New member
המוצר המוגמר

מצננים את הסירופ ומוזגים אותו לבקבוקים גם דרך מסננת .... אל חשש במקרר זה נשמר כ3 חודשים ... אצלי כמות כזו תחזיק במקרה הטוב חודש מ3 ליטר מיץ רימונים מסונן קיבלתי כ1.3 ליטר רכז משובח השימושים רבים ומגוונים : הדגשת טעמים במאכלי בשר עוף ודגים תוספת מבורכת לסלטים , עוגות ומיני מאפה וסטייה קטנה ...מכירים מילקי ? אז אני שם עליו כפית ...זה משדרג אותו לרמה של מעדן מדהים ...
 

LEATHER REBEL

New member
מילקי הורססססס

במדינה מתוקנת אתה כבר היית מועסק במטבח של אחד האנשים החשובים.
 
וגם אני הכנתי בדרך דומה

רק שאצלי הרימונים היו מאד מאד חמוצים ( זאת תנובת העץ שבחצר) אז לפני סוף הבישול הוספתי כוס סוכר ל2 ליטר מיץ רימונים. תודה לסתיו שבזכותו למדתי להכיר ולהכין את רכז הרימונים.
 

Master Stav

New member
בפעם הבאה את יכלה להכניס תפוח סחוט

זה מוציא את החמיצות ומעבה את התוצר .... מה שכן העמידות מעט פחות בהצלחה בפרוצדורה הרפואית
 

sjarjar

New member
ואני הכנסתי את הגרגרים לשכון יחד עם סוכר

שבסופו יניב ליקר.
 
למעלה