שקיות חום ובזבוזים!

שקיות חום ובזבוזים!

היי אנשים! אני נוסע ב 20.3 לפולין לשבוע במסגרת ביצפר- כתה יא.. רציתי לשאול: 1. כמה שקיות חום צריך בערך? יש מצב שאני אצטרך כמה במקביל? איך אני משתמש בהן? 2. כמה כסף אני צריך לבזבוזים בערך? (אני יודע שאצל כל אחד זה שונה.. אבל בכל זאת פחות או יותר..). תודה!

תשובות

אז ככה דבר ראשון השקיות חימום בכלל לא עוזרות.... אבל אם בכל זאת את רוצה לקחת אז אני לקחתי בערך 10... והחזרתי די הרבה (כי מהר מאוד הבנתי שהן לא שימושיות)... בכל מקרה זה עולה משהו כמו 4-5 שקל לשקית.... ובקשר לכסף לביזבוזים אני אישית לקחתי מעל 400$ אבל הרבה הביאו 100-150$ וזה הספיק להם זה תלוי בך אם את מתכוונת לקנות בדיוטיפרי וכאלה תקחי בחשבון ואם לא אז 150$ אמורים להספיק לך... מיותר לציין שחזרתי עם כמעט כל הכסף שלקחתי חחחח פשוט עדיף לקחת יותר מאשר להתקע בלי

אז ככה...

השקיות חימום לא בדיוק מחממות אבל לפעמים זה סתם כיף לשבת ולשחק איתן... אם ממש קר אז שמים אותן בכפפות.. ככה אני עשיתי לפחות.... כסף לבזבוזים- זה נורא תלוי אם מתכניים לנות דברים בדיוטי פרי.. אז צריך להביא יותר כסף... אני הבאתי 100 יורו ו-200 דולר... וזה המון!!!!! לדעתי בין 150 ל-200 דולר שיהיה אצלך...

ישרון

New member
נסעתי במשלחת מבוגרים

מסע זהה רק לבני 40-120 לקחתי איתי כ150 דולאר וכל ערב יצאתי למסעדה או בית קפה מה שלנוער אסור או בלתי אפשרי בכלל והסכום הספיק ועוד עם עודף גדולללללללללל

אז ככה:

שקיות חום- לא ממש צריך להגזים...לא כ"כ קר בתקופה הזאת, הייתי בתקופה הזאת בדיוק לפניי שנתיים ולא היה קר בשביל שקיות חום. ובזבוזים זה עניין אישי, אנחנו קנינו דיי הרבה אז בזבזנו בהתאם... זה נע בין 200-250$, את מוזמנת להביא יותר או פחות..זה כבר עניין אישי שלך.

אממ...

אני לקחתי 100 דולר ויש לציין שחזרתי עם 80... פשוט אין מה לקנות בפולין... ושקיות חימום לא ממש מחממות.. זה סתם גימיק לחיילים...

למעלה