שקילות בשידור חי ...

AmitNHB

New member
צ'יפ שוט מסילבה - נראה לי שהטראש טאק לא בא לו

טוב...

cat food

New member
סילבה גם יודע להיות מלוכלך

ראינו את זה נגד מאיה. העניין הוא שלמאיה לא הגיע את זה, שהוא עושה את זה לסונן זה לא מפריע לי תכלס.
זה מצחיק עד שפעם אחת אנדרסון סילבה מתקבל בתשואות גדולות בכניסה שלו הוא עושה משהו ששוב גורם לקהל לשרוק לו בוז צורמני ולשנוא אותו.

כמה טוב שסוף סוף כל הבילד אפ לקרב הזה ייגמר. יהיה מעניין.

FrecCo

Active member
בקיצור...איך רואים את האירוע מחר?

יש אפשרות לקנות אותו ולראות באינטרנט???
כי אני אשלם....
ואם לא? יש לינקים למחר?

זקס11

New member
לינקים...

מהלינק למטה, תחפש את הארוע ברשימה.
בתחילת הארוע יהיו כשמונה לינקים, כאשר חלקם יהיו פעילים. קרב כזה אסור להחמיץ.

mirko cro cop

New member
כן.אני הזמנתי את האירוע באתר של UFC אני

מחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל HD ורואה הרבה יותר טוב מהשידור באגו טוטאל! בקיצור-אני לא מבין איך כולכם לא עושים את זה.זה כולה 6 דולר פעם בחודש

zanshin

New member
חלפו הזמנים שנשארתי ער בלילה לצפות בקרב

הבעיה היחידה היא לנסות להימנע מלגלות מה התוצאה. לא יכול להיכנס לפייסבוק, ושאני מנסה מחפש טורנט להורדה בגוגל אני צריך להסתכל על המקלדת בשביל לא לראות את החדשות.

udi102

New member
סילבה מחפש מוצא מהקרב

הציפ שוט הזאת נועדה לגרום לסונן להגיב אבל סונן חכם ,חוץ מזה זאת התנהגות מגעילה במיוחד מאלוף ,לא מדובר פה בסתם דחיפה סטייל וואנדרלי , מכה לכיוון הלסת וסונן לא זז ,סילבה מבין שסונן לא מפחד ,והוא הולך לשחזר את הקרב הראשון ...

Galamis

New member
צודק

גועל נפש של התנהגות, העיקר שהוא עולה על המשקל בפוזה של כבוד עם קידה לקהל ושנייה אח"כ הולך לנותן את הקטנה הזאת לסונן, פשוט מוכיח שהוא מזויף כמו שסונן טוען כל הזמן. עד עכשיו רציתי שיהיה קרב יפה, אבל אחרי השקילה הזאת אשמח לראות את סונן עושה ממנו קציצות

באסטר1

New member
אני לא מבין אתה מצפה לסילבה לאכול את החרא שלו

מוזר שפתאום סונן יוצא "הגיבור" אחרי שבמשך כמעט שנה הוא ליכלך על כל המאמנים של סילבה על כל החברים של סילבה ועל סילבה עצמו
ירידות כאלה שלסילבה אין איך להגיב כי הוא לא סוג של בנאדם כזה שמגיב בדיבורים

וסילבה רק הראה לסונן פה שהוא בטח לא מפחד והוא טוב במכות ולא בדיבורים
לא מדובר פה במהלך מטומטם וחסר כבוד , ברור לכם שאין בין שני האלה כבוד נכון?!
אתם מחפשים את סילבה בכל שטות על שטות.

בוא נניח שהייתם בבית ספר ומישהו כמו סונן היה מציק לכם , היה צוחק עליכם מול כולם , יש פה מישהו שלא היה מגיב לו? חוסר כבוד...? זה האמא אימא של של הכבוד מה שקרא בשקילה

סילבה התחיל להרביץ לסונן כבר בשקילה הרשמית

מישהו יכל פה לקלוט מה סילבה צעק לסונן בסוף הסרטון?

רק מראה כמה הוא חם עליו.

יכול להיות שזה רעל בעיניים ויכול להיות שזה להסתיר את חוסר הביטחון שיש לסילבה. אומרים כלב נובח לא נושך., וזה נכון יותר לגבי סונן כי הוא נובח כל הזמן, אבל רק ערסים מתחילים מכות כשיש מי שיפריד...
העניין הוא, שככה הוא עלה גם נגד בלפורט(חוץ מהמכה עם הכתף אבל אותו אטרף, אפילו יותר) וכולנו ראינו את התוצאה.

וכשהכלוב ינעל, אף אחד לא יפריד חוץ מהשופט בזמן הנכון. לי נראה שהשופט יפריד

לדעתי סונן הולך לקבל הרבה פוש-קיקס לברכיים. ויגיע לו. אני במקום סילבה הייתי שובר לו את הברכיים על מה שאמר על הילדים שלו.....

זקס11

New member
האמת היא שכל השואו הזה פשוט מגעיל אותי

כל עוד ימשיכות עם כל הטראש-טוק, וכל האלמנטים הלא ספורטיבים, ה MMA לא יוכל להיות ספורט לגטימי.

udi102

New member
למה באגרוף ,כדורגל ,כדורסל אין טראש טוק ?

מה רע בטראש טוק זה מוסיף עניין ,מה עדיף ציפ שוט במסיבת עיתונאים ?

זקס11

New member
בשום ספורט אחר אין טראש-טוק,חוץ מאגרוף ו WWE

המשותף לשלושתם הוא נושא ה PPV, וכנראה, הטראש-טוק נועד להפוך את הקרבות למשהו אישי. דרך אגב, גם המכה הזו עם הכתף היא חלק מטראש-טוק. תראה איזה סיפור ה UFC עושים מהקטע המטומטם הזה.

אותי כל השטויות האלה לא מעניינות בשיט. אני רוצה לראות קרבות נקיים, בלי להג מיותר של היריבים.

danielmo1

New member
לדעתי זה מצחיק

הם הולכים להיכנס לזירה ולתת אחד לשני בראש וכל הרעש זה על מכה קטנה עם הכתף?

סונן שנה שלמה רק מסתלבט על אנדרסון סילבה ועל כל הברזילאים, ועכשיו הוא קיבל דחיפה עם הכתף אז זה קטע מסריח?

לדעתי זה כבר הפך לאישי ממזמן וזה כבר לא קשור לשום PPV
דיינה כמובן מרוויח מכל הסיפור אבל לאנדרסון סילבה הכסף לא מדבר בקרב הזה

udi102

New member
בלי כל העניין של השבוע האחרון

לא בטוח שהייתי קם לראות את הקרב וגם עכשיו לא בטוח שאני יקום ,הלוואי שסונן ינצח ויכול להיות שהוא ינצח כמה סיבובים אבל אי אפשר לדעת מה תהיה התוצאה

moriarty

New member
בטח שיש טראש טוק בענפי ספורט אחרים, ועוד איך!

אני עוד זוכר איך ג'ורדן היה מדבר ליריבים שלו, מוציא אותם מריכוז, אני עוד זוכר מה שאקיל אוניל שר על קובי בריאנט בפרייסטייל, אני עוד זוכר את הנגיחה של זינדין זידאן במטראצי בעקבות הקללות שלו.

זקס11

New member
לא כל קללה היא "טראש-טוק"

אני מתייחס לראיונות ולחימום ההדדי שעושים לפני קרבות. הדבר הזה קיים רק באגרוף ו WWF.
אחד המקרים הבודדים שאיש ספורט לכלך על אחרים היה עם המאמן של ריאל מדריד, מה שגרם להתייחס אליו כאל בכיין.

ואם תקח דוגמה ממחר בבוקר, אף אחד לא יקדם משחק טניס בין פדרר למארי על ידי קללות הדדיות. או הקרבות בין פדרר לנדאל- הם היו מעניינים בגלל הספורט, ולא בגלל לכלוכים הדדיים.

למעלה