כמעט 3 שנים בדיאטה
בתור התחלה שינוי אורח חיים בעזרת קופת חולים ובעזרת עצמי, בין לבין ניסיתי כמה פעמים שומרי משקל. לפני שנה עלה הכל כמעט בחזרה, הצלחתי חלק להוריד ונתקעתי. עכשיו כבר 3 שבועות שאני רק יורדת ויורדת אז אולי הגעתי לדרך המלך. אז הנה הדיאטה שלי: בוקר: כוס חלב איך שמתעוררת או שמחכה בנימוס עד שהילדים הולכים לבית ספר, הולכת לחדר כושר ולפני התחלת הפעילות שותה. חזרהמ חדר כושר כעבור שעתיים: יוגורט + כריך מפרוסה אחת של לחם רגיל + פסטרמה + כפית חומוס או חרדל + מלפפון חמוץ אחד + כוס חלב נוספת או במקומה כוס תה צמחים קר עם כפית סוכר. שכחתי לציין כי בחדר הכושר תוך כדי פעילות (של שעה ורבע) נכנסות כמעט 6 כוסות מים. צהריים: זה כבר תלוי מה בישלתי לפעמים פלפל ממולא באורז עם עגבניות, לפעמים קציצות בקר + פירה/אורז + לפעמים 2 משולשי פיצה. ביניים: כוס יגורט פרילי 1.5 אחוז + עד 25 גרם גרעיני חמניות טבעי (ללא הכנה ישר מהשדה - אני קוטפת כל שבוע חדש). ערב: כוס שתיה + סלט ירקות (לא תמיד לוקחת סלט ירקות לפעמים ביצה קשה עם פרוסה עם גבינה לבנה וטונה או במקום גבינה לבנה מיונז עם טונה. וכמובן שותה במשך כל היום בלי קשר לחדר כושר משהו כמו 15 כוסות שתיה. את הדיאטה שרשמתי כאן כמובן עושה רק בשלושת השבועות האחרונים וכבר יש תוצאות 2.5 ק"ג ירדו ולא שבו.