שקים גנובים

8656854

New member
שקים גנובים

שאלתי . מכרתי לגברת מוצר לבית ושילמה לי עם שקים שלא שלה לטענתה של חברה כי אין לה חשבון וכמובן השקים חזרו ובעלת השקים טוענת שהשקים גנובים ויש לה הצהרה במשטרה על כך שאלתי מה אני יכול לעשות בשקים אלו אם יש אפשרות בכלל לתבוע וממי??? ותודה מראש לעונים

האם יש ברשותך את פרטי הגברת

האם יש ברשותך את פרטי הגברת לה מכרת את הסחורה ? אם כן עליך להגיש נגדה תביעה לתשלום החוב.

8656854

New member
יש לי ואז מה......

יש לי את פירטי שניהם אבל אין לה שום כלום ואין מה לקחת ממנה וכן צוחקת לי בפנים ואומרת אין לי כסף

8656854

New member
ולא זו השאלה

השאלה שלי האם יש לי מה לעשות עם השקים הגנובים כביכול שיכול להיות שזה בכלל תרגיל עוקץ בשיתוף פעולה מצד שניהם

אלתור

New member
תהייה..

אם מדובר בתרגיל עוקץ , את לבטח לא הראשונה ולא האחרונה ששתי הנוכלות לכאורה עבדו עליה , שווה קודם כל לפנות למשטרה ושנית כדאי לפנות לכלבוטק יש להם ניסיון רב "בתפיסת" נוכלים...

8656854

New member
ממש לאאא

המשטרה צוחקת עלייך בעינים במקום לחקור אותם חוקרים אותך ולא עושים דבר

תגובה

אם מדובר בעבירה פלילית זו תפקידה של המשטרה לחקור. אם אתה סבור כי תוכל להוכיח זאת בבית משפט אז אני מציע לך להגיש את השיק להוצאה לפועל ולהוכיח זאת במידה ותקבל בקשת רשות להתגונן. אגב זה שיש אישור על תלונה במשטרה בגין זיוף שיק , אין זה אומר שאכן השיק זוייף. בדוק או בקש לעיין בתיק התלונה ו\או הגש תלונה על זיוף בעצמך.

יש את המוצר שקנתה ממך

תגיש את הצקים להוצאה לפועל אם הם יוכרו כגנובים ניתן להגיש תלונה במשטרה ואם היא תורשע יש לך בסיס לתביעה אזרחית נגדה

למעלה