שקיפות באגודה - קריאה חוזרת...

• פותח הנושא ANX
  • פורסם בתאריך

ANX

New member
שקיפות באגודה - קריאה חוזרת...

לצערי חברי ועד האגודה טרם הענו לקריאתי ולקריאת אחרים וטרם "הרימו את הכפפה" וחשפו את ההסכמים החשאיים עם גורמים "עלומים"...

אני ציפיתי למכתב (בדומה למכתבים "אחרים" שהתקבלו לאחרונה) האומר: אין עשן ואין אש... הנה ההסכמים... ותראו כמה אנו דואגים לחברים (ולא "למקורבים" כולל מר סם אלימלך...)

לצערי טרם התקבלה תגובה, אני על כל פנים לא איבדתי תקווה לגלות שכל חששותי אינם מבוססים ואינם נכונים...

אני קורה (שוב) לחברי הוועד לחשוף את ההסכמים בכתב ובע"פ בנוגע לחברה הכלכלית, למטוס, ולשדה התעופה...

ronashlon

New member
ברוך שובך "כתבנו" עכשיו לא יהיה משעמם כאן

כניראה שאתה מתקשה לעבור את הבדיקה הרפואית השנתית עם כזה חוסר הבנה בסיסי. אז אסביר לך שוב:
1. אתה לא חבר אגודה עפ"י דבריך, ולא חייבים לך דבר. מבין את זה "כתבנו"?
2. שמחתי לקרא שאתה לא חבר אגודה. ברוך שפטרנו מאחד כמוך. אתה כניראה עוד חושב שבמידה ותבקש להצתרף חזרה לשורותיה גם תתקבל, נכון? אני מאתגר אותך! תנסה, ותראה שיגלגלו אותך מכל המדרגות!
3. בחכמה נוהגת הנהלת האגודה להדיר רגליה מפורום זה. תראה מה נישאר כאן. שקרן כמוך.
4. לא רק שאתה משקר כל הזמן, גם לא טרחת כלל להתקשר לאיש מחברי הוועד על מנת לקבל אינפורמציה. אין לי ספק שגם אותה היתתה מעוות.
"כתב קטן"
אך ךהתנצל על דבריך הקודמים

שמע, באמת שכבר נמאסת!

עם הסגנון המגעיל, ניבולי הפה, ועל הדרך אתה עושה הרבה טעויות בעברית.
אני מקווה שדוד אייזנברג, שרק דברים טובים אוכל להגיד עליו, יטיס אותך מהפורום לכל הרוחות.

ANX

New member
זה כבר מגוחך - יודעים מי אתה...

ואם תנוח עלי הרוח אחשוף את זהותך בפני כולם...

לידיעתך, כבר "מטפלים" בעניין שלך כמו "שאנחנו יודעים לטפל במישהוא כמוך"...

בכל מקרה, קיויתי שלידך יש אנשים חכמים יותר...: הרי זה כל כך קל להפסיק את "מחול השדים הזה"...: רק לחשוף את ההסכמים.. ואני הבטחתי, במידה ואין חשש להתנהלות לא ראויה, אני אעמיד דברים על דיוקם ויודיע לכולם שהחששות שלי לא נכונים!

בינתיים ההתנהגות ה"מוזרה" שלך, בתוספת רמזים (רבים) "מטרידים" אחרים רק גורמים לי ולאחרים "להרים גבה" על ההתנהלות שלכם...

ronashlon

New member
ANX מעל ראשך לא מעט כביסה מלוכלכת. בבית משפט לא יהססו להשתמש

בה. אין תרחיש שממנו אתה יוצא טוב. בטח שלא בבית משפט. אתה רוצה לחשוף אותי? כל שאתה צריך לעשות זה לפרסם כאן בפורום את מספר התביעה של וענונו תאריך ההגשה ובאיזה בימ"ש הוגשה ואומר לך מי אני ללא כל מאמץ מצידך, אתה לא תעשה את זה, כי אין כזו תבעיה ומעולם לא היתה! ואתה פשוט משקר. אתה גם לא מספיק הוגן לפרסם התנצלות. אז לך על זה. ובא נראה מה יקרה. קשקשן.

ANX

New member
אתה מוזמן...

אתה אומנם מגוחך אל בכל זאת אענה לך:

1. אתה מוזמן לחשוף כל "כביסה מלוכלכת".. כמו שאתה (לא) יודע אין כמו "אור השמש" לחיטוי... חבל שאתה וחבריך לא פועלים באותה הדרך וחושפים את אותם ההסכמים...
2. אמרתי כבר יותר מפעם אחד: פורמלית, התביעה עדיין לא הוגשה לבימ"ש למרות שהיא בשלבים מתקדמים (מאד)...
3. יש לי יותר מיסוד סביר להניח כי גם אתה תוכל לקרא כתב תביעה לכשיוגש "פורמלית" (לא, "רון אשלון" הוא לא יו"ר האגודה אבל אני "נוטה לחשוב" שגם "רון אשלון" יידרש ל"כתב הגנה".... אבל נראה בעתיד...)
4. הבטחתי ועדיין עומד מאחורי דברי: ייחשפו הנתונים, במידה ואין "אש" אני אפרסם הבהרה בנושא, אין לי עניין אישי, אני לא שוכר מטוסים, לא משכיר מטוסים, גם לא סוחר בשדות תעופה ("דב" שלא ניצוד עדיין...) כל רצוני שדברים יתנהלו ביושר ובנועם....
5. לצערי, מתחיל להתברר, כי אין מנוס אלא לקיים בחירות לוועד האגודה, לחייב נוכחות מינימלית (לא של "קומץ בוחרים") ולצאת מחדש לדרך...
(ולצערך מר "רון אשלון" אין לי כוונה להציע את עצמי...למרות שאחרי בחירת וועד ראוי יתכן שאחזור לאגודה.. כמובן אם יסכימו...
)

ronashlon

New member
ועוד דבר קטן קטן. אם אתה יודע מי אני, פרסם! תהיה גבר

ניראה מה יגיד האיש שאתה חושב שאני זה הוא. אתה לא תעשה את זה כי אתה פחדן. ברגע שתעשה כך יקרעו אותך בתביעה.

הוא לא יעשה זאת כי זה מעשה אסור

ואגן עליך בנושא זה, למרות התקפותיך השקריות עלי מעל דפי פורום זה, ואשר לא מחקתי, על אף יכולתי לעשות כך, גם לולא ניהלתי את הפורום.

דוד.

Donatelo

New member
מר אשלון

יש בעיה מאוד קטנה.
אם הוא יעשה כך ויטעה, אולי יקרעו אותו בתביעה.
&nbsp
אך אם הוא יעשה כך ויהיה צודק, לא רק שלא יקרעו אותו בתביעה אלא כנראה יקרה בדיוק הפוך.
&nbsp
פרסום אמת הוא אינו הוצאת דיבה.

ANX

New member
האמת שזה מצחיק: "תהיה גבר!"- מי אומר את זה...

פחדן, עילג וקשקשן שמנסה להסתתר מאחורי "שם מקלדת".... שלא מסוגר להתייחס לגופה ולו של טענה אחת ויחידה...

האמת שלפי ההודעות הפרטיות שמקבל כבר (כמעט) כולם יודעים מי אתה...

הסיבה היחידה שאיני חושף את פרצופך (המכוער) היא חוקיות הפורום...

למעלה