מודיםומבקשים1
New member
שקיפות. העובר עם דופק!!
שירה- ריגשת אותי עם ההתעניינות....
אכן עשיתי היום שקיפות (והלכתי לבד, מחוסר ברירה. קבעתי תור רק לפני שבוע, זה מה שנתנו ולבעלי היה משהו שא"א היה לשנות)
דפיקות הלב שלי הועצמו, בין היתר כי בהריון הקודם הגענו לרופא לעשות שקיפות, ולא היה דופק. ובהריון קודם לכן הגענו לסקירה מאוחרת ולא היה בכלל דופק. אז אני למודת חוויות שליליות בהקשרים אלו
קודם כול יש דופק. זו כבר התקדמות (12+3)
העובר בשלושת האולטרסאונדים האחרונים יוצא קצת יותר גדול. אני מקווה שזה תקין. אשאל את הרופאה עוד שבוע.
ועכשיו לשקיפות:
היה מאוד מוזר בבדיקה. הרופא בדק מכוונה כיוונים, בדק איזה 4 פעמים כל פעם יצא לו מספר קצת שונה. בתחילה הוא אמר לטכנאית לכתוב 1.9 ובסוף אמר לה את המספר הגבוה שיצא לו וזה 2.3 מ"מ.
בכל מקרה אמר שזה תקין.
זה נכון? זה נראה לי בנורמה אך יחסית גבוה, אני צודקת? טועה?
הסיכון ע"פ גיל הוא 1:816
בסיכון ע"פ גיל ותוצאות הבדיקה הוא 1:1166.
מחר בדיקת דם.
מחזיקה לעצמי אצבעות, וכמובן לכל ההריוניות והמצפות......
שירה- ריגשת אותי עם ההתעניינות....
אכן עשיתי היום שקיפות (והלכתי לבד, מחוסר ברירה. קבעתי תור רק לפני שבוע, זה מה שנתנו ולבעלי היה משהו שא"א היה לשנות)
דפיקות הלב שלי הועצמו, בין היתר כי בהריון הקודם הגענו לרופא לעשות שקיפות, ולא היה דופק. ובהריון קודם לכן הגענו לסקירה מאוחרת ולא היה בכלל דופק. אז אני למודת חוויות שליליות בהקשרים אלו
קודם כול יש דופק. זו כבר התקדמות (12+3)
העובר בשלושת האולטרסאונדים האחרונים יוצא קצת יותר גדול. אני מקווה שזה תקין. אשאל את הרופאה עוד שבוע.
ועכשיו לשקיפות:
היה מאוד מוזר בבדיקה. הרופא בדק מכוונה כיוונים, בדק איזה 4 פעמים כל פעם יצא לו מספר קצת שונה. בתחילה הוא אמר לטכנאית לכתוב 1.9 ובסוף אמר לה את המספר הגבוה שיצא לו וזה 2.3 מ"מ.
בכל מקרה אמר שזה תקין.
זה נכון? זה נראה לי בנורמה אך יחסית גבוה, אני צודקת? טועה?
הסיכון ע"פ גיל הוא 1:816
בסיכון ע"פ גיל ותוצאות הבדיקה הוא 1:1166.
מחר בדיקת דם.
מחזיקה לעצמי אצבעות, וכמובן לכל ההריוניות והמצפות......