שקיפות עורפית בשבוע 11

סברה sabra

New member
שקיפות עורפית בשבוע 11../images/Emo2.gif

מחפשת אינפורמציה על שקיפות עורפית בשבוע זה, מה רואים, כמה זמן הבדיקה, ואם עושים זאת באופן פרטי, האם מקבלים החזר ממכבי מגן? תודה על התשובות

אז ככה:

רואים ממש את הניצנים הראשונים של הידים, רגליים, את הלב רואים בברור - וזה מה שאני זוכרת עכשיו. אצלי הבדיקה ערכה משהו בסביבות ה - 45 דקות והיתה פרטית. אני לא חושבת שעליה יש החזרים, אבל אני ממש לא זוכרת
(דבר שמאוד אופיני להריון...הפגיעה בזיכרון...)

את רצינית לגבי הפגיעה בזיכרון?

כי אצלי הוא ממש נדפק! אני נוהגת יחסית הרבה, ומוצאת את עצמי מפספסת פניות ועוד כל מיני פאדיחות-וזה משהו שלא קרה לי קודם כמעט (למעט בתקופות המטרודין). אפילו את הקוד הסודי של הכספומט שכחתי (פאדיחה אמיתית. הייתי צריכה לשחזר בבנק וקיבלתי מספר חדש, מזל שעכשיו זה מספר קל). אז אני נורמלית או שסתם צחקת?

לרגע אני לא צוחקת!!! אני בשיקום

מוחי עכשיו!!! את יכולה לשאול את ליאור של חנה. היו לנו שיחות שהןהוא היה אומר משהו ואחרי שניה הייתי שואלת אותו שאלה לגבי משהו שהוא רק סיפר לי עליו...
ואני לא צוחקת שאני אומרת שאני בשיקום. אני מרגישה שלאט לאט הזיכרון מתחיל לחזור אלי.

הרי את קוראת לעצמך "שמש קטנה"

וקטנה בספרדית = צ´יקיטה. לא כזה מסובך...

...ולמקרה שאת לא יודעת אף מילה

בספרדית - אז דעי שגם אני לא ורק ניסיתי לעזור...

אני דוקא מכירה "ציקיטה בוניטה"!

אבל לא הייתי בטוחה. מה אני צריכה פאדיחות? וחוץ מזה סיגלו´ש, הסניליות שלך בעיצומה לדעתי. שכחת שאני לא יכולה להכנס לצ´אטים???

ששששש...מה את צועקת?

כולם צריכים לשמוע? כבר אמרתי לך שאני צריכה לשנות את כל ההגדרות במחשב בשביל זה, ואז אים בעלי יעבוד מהבית? וחוץ מזה שלא משלמים לו שעות נוספות-אז אני גובה את התשלום בדרכי... אבל מתחברת ומתנתקת כל פעם, כי קצת מצפון עוד נשאר לי.

מי צועק? מה צועק?../images/Emo132.gif

אם זה ככה (לגבי גביית התשלום עבור השעות הנוספות), אז יש לך אישור ממני

1ענבל

New member
שקיפות עורפית

אני לא זוכרת מה רואים, אבל הבדיקה עורכת כ30-45 דקות. הבדיקה פרטית ויש בלאומית מושלם החזר כ350 ש"ח על הבדיקה (אם אני לא טועה). הנצלחה.

למעלה