שקיפות, תודות וסליחות.....

K a t u s h k a

New member
שקיפות, תודות וסליחות.....

אז קודם כל סליחה על העלמותי ותגובה מקודמת – המחשב שלי החליט לשבות – נלחמתי איתו חצי יום, אח"כ עם המקלדת, עם העכבר.... וכשב1 בלילה כבר הכל היה מסודר ועבד (לפחות ככה היה נדמה לי) נפל קו בזק ונשארתי בלי טלפון ובלי אינטרנט... בררררררר....... בכל מקרה אני כאן... קודם כל המווווווווווווווווווווווווווווווווון תודות כל כל ברכות, נראה לי בחיים לא קיבלתי כזו התיחחסות ביום הולדתי... ועוד לא שמעתם לאיזה ליווי מוסיקלי זכיתי מצד נירה ונעמי  תאמינו לי שרק בזכותכם הרשתי באמת יום הולדת, תודה המון תודה לכל המשנעים – צריפינה, נירה, נעמי..... המון תודה לדג של נועה – על כל המאמץ והכמות והמתנות ו.... המון תודה למיכליתשלהצאט – הצלת את חיי – העגלה עברה ניקוי יסודי וכבר חונה לה בחניון של המעון המון תודה לטיגריס 2 – אין כמוך.... המון תודה לסאג – ולשאלתך החולצות התאימו בול לבת הגדולה.... שוב המון תודה לנעמי – על המעילים שהביאה לתאומות ושוב המון תודה לנועה ונירה על מתנת המטריות – קלעתן בול זה באמת היה חסר אז שוב המון המון תודה, מקווה שלא שכחתי אף אחד, אם כן סליחה מעומק הלב – תתווווודה!!!!!!!!! נ.ב. המזרון עבור קשת82 הועבר לנירה ונעמי....

K a t u s h k a

New member
איזו רעה אני.............

נו-נו-נו קטי - קבלי עונש.......... איך שכחתי את התודה הענקית לצריפינה שעזרה והתאמצה להביא את הכל לכל הכיוונים... המון תודה תודה תודה

למעלה