שקיפות

שוקולתה

New member
שקיפות

תמונה לחדר בנות נימסרה למישפחה שנעמי פסי מכירה . המצעים נימסרו גם למישפחה של טיפולה של נעמי פסי ולעוד שני מישפחות אז תודה לך מאוד מאוד לזאת שמסרה מצעים תיזכי למצוות ועל השינוע ממך שדאגת לי . היתי נותנת לדרום אבל אין לי היכן לשמור לבנתיים גם ככה יש לי הרבה דברים לתת לקחת איתי . אז תודה לכם מאוד מאוד

../images/Emo124.gif שקיפות

הועבר לריקילי עבור מועדונית הילדים: מצעים ובגדי ילדים (סוודרים, סווצרים, ג'ינסים, חולצות, גרביים והמוןןןן תחתונים) וכן שקית נוספת עם בגדי נשים ובגדי ילדים ומעילים, מטריה וכד' (תודה ענקית לאיריס חברתי המקסימה על התרומה שהגיעה ממש בזמן) המון תודה לכולם וריקילי ואסתר- היה לי העונג להכירכן - בטוחה אני שזו התחלה של ידידות נפלאה!
+

ועוד שקיפות...

מיטת התינוק של מעייני שלי הועברה לאפרוחית של listen באהבה ענקית ותודה לאחיך שנתן לי מתנה את הפרחים המקסימים (לשתול בגינה) המון תודה !

חייבת להשוויץ ../images/Emo13.gif

זו מעייני בראש השנה מבלה בחמת גדר ושותה ספרייט... {והכתמים הצהובים על הפנים אלו הם שאריות קלח התירס שהיא טרפה לפני כן} אין עליהההההההההה

ריקילי

New member
ראיתי את כולן, מטריפות,יפיפיות...

עם אמא כזו? מה הפלא? חייבת לציין שמה שהבנות רואות בבית, כגון המסירה היום.... אין חינוך,דוגמא ושיעור טוב ממנו לחיים. תבורכו. ריקילי

ריקילי

New member
../images/Emo23.gifדגנית נהדרת,

אין לי מילים לתאר את ההתרגשות והשמחה במפגש איתך. אסתר התרגשה מהיחס החם והלבבי ובמיוחד מהחיבוק והנשיקה. היא מצאה זאת כזכות גדולה להיות בקרבת ישראלית כמוך-כדבריה. היא עדיין ממיינת ומעבירה לקהילה, מדווחת לי על דברים נפלאים שמצאה גם לעצמה ולבנה. אלפי תודות ואנו מזמינות אותך לראות עיניים שמחות. חיבוקים המון בהוקרה אסתר ורבקה. ו

ריקילי

New member
תוספת משמעותית....

דגנית הנפלאה טרחה כיבסה וקיפלה את כל הכביסה!!!! אין עליך, יקרה.

למעלה