שקירה אנטישמית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שקירה אנטישמית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצטערת לנפץ לכם את הבועה שאתם נימצאים בתוכה... אך גם לי הבועה היתנפצה לפני שנתיים בערך כשגיליתי שמודל ההערצה שלי (שאקירה) היא בעצם לא יותר משונאת יהודים... אנטישמית.. היו ראיונות איתה על הנושא והיא פשוט מאוד שונאת את כולנו רק בגלל היותינו יהודים... אנטישמים לא חסרים בעולם וכבר למדנו לחיות איתם אך כשזה מודל הערצה זה כבר ממש מאכזב...
בהיזדמנות אני יפרסם קישור בפורום של ראיון איתה...

AlanShkr

New member
אההה סליחה

את מאוד ילדותי להאמין את זה. הראיונות היו שקר, ואם את רוצה להאמין את זה, את תאמיני, זה מאוד עצוב שאת מאמעני לכל דבר, את לא יודעת כלום עליה ואת מאמינה את זה, אז זה הופכת אותך לטיפשה מאוד גדולה, לא כל ערבי שונא יהודים וההפך, יש לי 3 חברים מלבנון והם יודעים עליי, אולי תתבגרי ותפםיקי להטמין לכל דבר, את זו שהופכת את המדינה שלנו למקום יות גרוע. ואם יש לך שכל לכי לקרוא עליה קצת ואת תדעי שהיא לא אנטישמית. ואת הקישורים שלך: את לא חושבת שהם המציאו אותם? בת כמה את? 17, לא 12? את יותר גדולה ממני ואת מאמינה את זה? למה כי היא ערביה? אז זה לא הופכת אותך לאנטישמית?

AlanShkr

New member
ו...

עוד דבר אחד: את נותנת שם רע לכל יהודים, וזה רע, דברתי אם מישהו אנטישמית והסיבה שהוא ככה כי יש אנשים כמוך והוא אמר את זה

brunu

New member
הכל שקר

כל העניין הובהר וחבל שרוב אזרחנו עדיין מאמינים בזה ולכן אנחנו כה מעטים....יש לה מנהל יהודי אפילו והיא הזכירה את ישראל בDVD ועוד מלא חבל שאת חושבת ככה

למעלה