שקירה הופיעה באבו דהבי-לינק עם תמונות

thalia3

New member
שקירה הופיעה באבו דהבי-לינק עם תמונות

http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=shakira&message.id=728990

thalia3

New member
משהו שהפריע לי...כנסי..

היה רשום בפורום ששקירה תומכת בעזה במלחמה הזו ממש התאכזבתי אבל עד שלא אשמע ממנה ואראה לא אאמין במאה אחוז

shakira5

New member
מסכימה../images/Emo70.gif

תשמעי,בואי לא נשכח שזו לא הפעם הראשונה ששמועות לגבי שנאת יהודים,או התארגנות נגדם מופצות על שאקירה...תמיד יצאו הכחשות,ובמלחמה האחרונה שלנו נגד לבנון,אשר זהו מוצאה החלקי של שאקירה,היא אמרה בפירוש שהיא קוראת למנהיגים להפסיק את הלחימה בכלי נשק,כדי למנוע מוות של מאות אנשים תמימים וחפים מפשע... לדעתי,לשאקירה אין צד אחד חד משמעי,אבל היא כן נגד הלחימות האלו הורגות כל כך הרבה אנשים שלא מעורבים ומתים כשהם תמימים וללא כל פעשה רע...אני לא אאמין לשמועות האלו,כי אחרי כל כך הרבה שנות הערצה,והערצה הכי גדולה שיכולה להיות,למדתי להכיר את אופי הבן אדם ואני יודעת מה יכול להיות נכון לגביה ומה ממש לא,וזה נראה לי אחד הדברים האלו...
סליחה על החפירה

thalia3

New member
גם לי בתור מעריצה של שנים זה קשה...

הייתי בהופעה שלה בתורכיה וזה היה ביולי והייתי בטוחה שבאוגוסט היא נוחתת בארץ בבלומפילד כמו שאמרו... בתורכיה היא אמרה שזוהי ההופעה האחרונה שלה ומאז התחלתי לחשוש שהיא באמת לא "מסמפטת" אותנו במיוחד בכל אופן, אני לא אפסיק לשמוע אותה כי כל עוד היא לא אמרה את זה מפורשות אני לא יכולה לדעת מה עובר לה בראש... יכול להיות שהיא דיי מפחדת שהעולם הערבי לא יקבל אותה בזרועות פתוחות אם היא תופיע פה לכי תדעי...

thalia3

New member
כנסי..

לא לא קראתי בשום אתר אבל אני מניחה שאם היא מופיעה בעולם הערבי כגון :דובאי, מצרים ואבו דהבי וגם היתה לה הופעה שהתבטלה בלבנון(המצב שם..) אז מן ההגיון שהיא תחשוש שלא יקבלו אותה יפה אם היא תלך גם אלינו.. בכל מקרה אלו רק השערות.. אף אחד לא יכול לדעת למה היא לא באה. יש לי כתבה ששמרתי אם תרצי אני אסרוק אותה מ"מעריב"..הכתבה היא על אמנים שלא מגיעים לפה למרות שמנסים להביא אותם. בין היתר הייתה שאקירה שלאחר ההכחשות על שנאת ישראל, ביקשו ממנה לבוא והיא אמרה למפיק שלישראל היא לא תבוא בכל מחיר שיציעו לה... אני לא יודעת אם הוא אמר את זה כמו שהיא אמרה אולי היא הסבירה לו שבגלל המצב הבטחוני או לא יודעת מה...

pringles1

New member
זו לא פעם ראשונה ששאקירה תומכת כנגד הפעולות

של צה"ל גם במלחמת לבנון השנייה היא יצאה בהצהרה שהיא מגנה את התקיפה של צה"ל בלבנון... אין מה לעשות כנגד זה, לי אישית זה מפריע, נוגד את הדעות שלי אבל זה ידוע והגיוני מצידה שהיא תגיב ככה..... אבל מה.. עדיין זה לא אומר שהיא אנטישמית.......

thalia3

New member
היית פעם בהופעה שלה?? אני שואלת כי..

ראיתי תאריך ישן ובו רשמת חלומות מתגשמים..

thalia3

New member
חשוב!! זה לא נכון בקשר למלחמה בעזה

כתוב שם שלמרות שרצו לבטל שם בגלל עזה לא ביטלו אבל לא כתוב שהיא תומכת בהם

למעלה