שקעים שנשרפים..

691691

New member
שקעים שנשרפים..

אני לא יודעת אם זה בפורום הנכון.. האנרגיות שלי לאחרונה לא טובות ככ .. נשרפים לי שקעים של חשמל בבית בזה אחר זה ... זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי ..מה עושים?

מענין

ישנה תופעה של עודף אנרגטי מוכרת שגורמת ללתופעות שכאלו, זה קורה כאשר ישנה ספיחה עודפת של אנרגיות אל תוך הבית, המון צמחיה, לחות בקירות או בבית עצמו, חפצים ומרקמים מרכזי אנרגיה שנמצאים בסמיכות לשקעים או מערכות חשמל, צינורות מים שקרובים מאוד לקוי החשמל בקירות... האם הבית שלך בעל גג שטוח או קמור, האם נאספים בו מים? האם הבית הזה מלא בדים שטיחים ציורים ו/או סימנים כמו ספירלות, עיגולים...? מצד שני יתכן והשקעים ישנים ושחוקים משימוש- כדאי לבדוק תחילה עם חשמלאי ואחר כך להמשיך הלאה. יום טוב

691691

New member
איך?

איך אפשר ליצור קשר איתך ? או מייל לאן לשלוח?... תודה

רותי 11

New member
טרמפ - ממה יכולה לנבוע

הבעיה שיש לי לאחרונה רוב מכשירי החשמל בבית משום מה התקלקלו או עובדים חלקית מה יכולה להיות הבעיה האנרגטית של זה ? אני אתן דוגמא, התנור, עובד רק חלק עליון, טלוויזיה התקלקלה תוקנה ושוב התקלקלה מכונת הכביסה משהו במעגל האלקטרוני שלה השתבש כנראה, המיקרו פשוט שבק חיים והכל כמעט ביחד.

עודף

עודף אנרגיה אם את צמודה לגג ראי אם הצטברו מים על אותו גג שסוחפים את האנרגיה הקוסמית ישר אל המטבח
האם ישנה גם הרגשת לחץ, עצבנות, אי שקט בקרבת המכשירים האלו? רותי בשבילך: עמדי מול הכלי החשמלי, הושיטי יד שמאל פתוחה כלפי המכשיר ויד ימין פתוחה כלפי חוץ, כאילו קולטת (יונקת) אנרגיות מיותרות דרך יד שמאל ושולחת אותם החוצה דרך יד ימין. תבדקי מה קורה לאחר נכן.

רותי 11

New member
תודה אני אנסה את זה

וכמובן אני אדווח על התוצאות. אני גרה בקומה שניה ככה שאין שום גג שצמוד אלי.

גישה יפה

ובהחלט אפשרית, רק נשאלת השאלה, אם אכן ישנה כאן השפעת יופיטר, מדוע זה קורה דווקה במקום זה או אחר ולא בכל מקום.

סנוניתת

New member
מרקורי!

ת'בלבלתי בכוכב
אותו צריך להאשים! כשמרקורי בנסיגה זה קורה להרבה אנשים סביבי. וגם לי . אולי כי אני מאמינה באסטרולוגיה? כפי שאתה מאמין באנרגיות?

אז

אני לא מאמין באנרגיות, הן קיימות אם נאמין או לא, מצד שני את לא צריכה להאמין באסטרולוכיה כי גם היא קיימת ללא אמונה. אכן מרקורי בנסיגה יכול להביא לכשלים מכנים רק שכאן הדבר ממוקד בשל למקום מסוים שכנראה יש בו שדות אנרגטיים צפופים .

סנוניתת

New member
יש

לי תשובה בעניין "שדות אנרגטיים" רק לא זוכרת אותה אחזור הביתה בערב ואעיין בכתובים שלי ואחזור

למעלה