שקרים ואמון בזוגיות

שקרים ואמון בזוגיות

אמון זה ערך בסיסי בעיני במערכת יחסים וכשאין אמון- אנחנו בבעיה

עם זאת- אני אקח את הסיכון ואכליל במקרה הזה:
כולנו משקרים מפעם לפעם- שקרים קטנים, שקרים לבנים... האם הם פוגעים בזוגיות בעיניכם

האם קרה לכם שבן/ת הזוג הפר/ה את האמון שלכם בו/ה
איך הגבתם
האם זה פגע במתן האמון בה בהמשך

רואה 6 6

New member
כמו שאומרים,מה שלא יודעים לא הורג.

כנות היא דבר מתעתע. אתה חושב שאתה מסוגל להתמודד עם כנות ותמיד מגלה שיש לך גבולות. כנות בהחלט יכולה להפוך לחרב. הפסקתי לעשון לפני מעל לשנה,העלתי במשקל והתאבון קצת השתנה: אומנם שמרתי על מסגרת קודמת אבל באחת הארוחות ביום התחלתי להעמיס.בן זוגי אמר פעם אחת, את אוכלת הרבה. שתקתי.בפעם השניה אמר שוב וכאן כבר לא שתקתי. הייתי מעדיפה שלא יגיד כלום או יגיד משהו נורא יפה. מה אני צריכה את דעתו "הכנה" בענין משקל גופי? העלתי חמישה ק"ג,לא יותר ,אני לא בגבול בריאותי כלשהו,הם פשוט לא רוצים לרדת ואני לא מאלה שרודפים אחרי הזנב של עצמם ובכל זאת,ממתי הצלחת שלי היא עסק של אדם נוסף?זה לגמרי מקום שבו האמת והכנות לא מענינות אף אחד.

לגבי אמון,אמון יכול להישבר לא רק ע" שקרים. אמון הוא מצב שבו כל מה שהזולת עושה קורה לפי "סדר היום" שלך ואתה יכול להרגיש בטוח ולתת אמון.שינויים ברוטינה הזו יכולים להלחיץ. אצלי למשל פגיעה באמון היתה להבטיח ולא לקיים.זה נורא מעליב אותי. נורא.

מסכימה ולא מסכימה

מסכימה שלפעמים עדיף לא לדעת את האמת, אבל עדיין לא נעים כשמשקרים.
אני גדלתי תחת ביקורת מאוד גדולה של הרבה אנשים סביבי ותמיד היה לי קשה עם ביקורת עד שהבנתי שמעירים לי על דברים מסוימים מתוך דאגה (לפעמים זה היה רק תירוץ כדי להעביר ביקורת, אבל לרוב זה היה באמת מהמקום הזה) וברגע שהבנתי את זה-משהו השתחרר אצלי ואני באמת שמחה לקבל ביקורת בונה ולדעת את האמת מפי מי שבאמת איכפת לו ממני.
&nbsp
אכן הצלחת שלך וכמה העלית או למה זה לא עניינו של אף אחד, וזה לא ממש תורם אבל אולי כדאי לבדוק איתו מאיזה מקום זה הגיע.

רואה 6 6

New member
זה לא נעים כשמגלים את זה.

ולכן אני חושבת שאם חברה שלך,אמא שלך,בן זוג עושים עבור עצמם משהו טוב נגיד,קנו לעצמם משהו שהוא הכי רחוק מטעמך אם יש דבר שחייבים להקפיד עליו זה שלעולם לא ידעו על כך כי זה שלהם וזה טוב להם וטוב לך כשטוב להם.העובדה שטעמך הוא שונה אינה דבר שאמור לשפר את חייהם.זה מסוג השקרים שלא נורא שמשקרים אבל צריך באמת להקפיד שלא ידעו מרגע שאמרת אותם.
לגבי הצלחת שלי,אני לגמרי סולחת ובכלל לא שואלת מאיזה מקום זה בא. מותר לו ליהיות לא מושלם במילותיו כמו שאני גם. אני לא חושבת שהוא חשף כאן איזה פרט כלכך משמעותי עבורו. לא הייתי רזונת כשהתחלנו וגם עכשיו אני לא בומבה. אני מתארת לעצמי שלפתע היה ער לדינמיקה בייני לצלחת שלי בארוחה הזו.

אולי התעוררבו חשש ודואג לבריאותך

או חושש מתהליך שאין ממנו חזרה.
הכל יכול להיות.

רואה 6 6

New member
חודש אחרי שהפסקתי לעשן העלתי למשקל שאני בו כיום

והוא נשמר מעל לשנה.חמישה ק"ג.אני בריאה לגמרי,גם לפי בדיקות הדם.
לא ,זה לא בגלל הבריאות.

טוב

זה את יודעת.
בכל מקרה אגיד לך שכל גבר רוצה שזוגתו תהיה מטופחת לטעמו.
כמו שנשים רוצות אותנו נראים טוב.
מתכוון ללבוש וטיפוח , לא מטרוסקסואל.
ומכאן הוא הגיע לדעתי.
&nbsp

Ginger L Honey

New member
בן-זוגי כבר יודע

ששקרים הם משהו שקשה לי מאוד לקבל.
&nbsp
יש הבדל בין לא לספר כל דבר שעובר בראש לבין לספר משהו שאינו אמת.
ואני אחת שזוכרת כל דבר שהוא אי-פעם סיפר לי לפרטים.
אם פתאום הוא יגיד משהו שלא תואם דבר אחר שסיפר לי לפני שלוש שנים, אני אזכור את זה ואתעצבן.
&nbsp
אז כבר התעצבנתי עליו כמה פעמים, אך לפחות הוא אף פעם לא שיקר או לא דייק במשהו חשוב או עקרוני. רק ניסה לגרום לעצמו להראות קצת יותר טוב בכמה מצבים קטנים.
&nbsp
ברור לי שאין אדם שתמיד אומר אך ורק את האמת, אבל לפחות בזוגיות אין לדעתי שום מקום לשקרים.
&nbsp

למעלה