שקרים, ושטיפות מוח ... ובקשה

andre la mousia

New member
שקרים, ושטיפות מוח ... ובקשה

מאז שנולדנו סיפרו לנו שקרים, ושטיפות מוח שהקשר בינהם למציאות - קלוש במקרה הטוב. למשל: "אם זה יתקרר זה יהיה לא טעים" "מי שגונב הולך לגיהנום", "אם תשב קרוב לטלויזיה תקלקל את העיניים", "זה יפה", "זה טוב", "מתי תתחתני כבר", וכו' בקשה הוסיפו כמה משפטים שקיבעו לכם את החיים ורק בגיל 41 הבנתם למה אתם פוחדים מג'וקים (למשל.. לא התכוונתי ספציפית אלייך
). אני שואל את השאלה הזאת בעוד 2-3 פורומים, כדי לקבל דעות מגוונות - ואפרסם את הרשימה המלאה כאן (אם תהיה הענות).

מי שמשחק עם גפרורים בלילה עושה פיפי

במיטה. וגם -יש חומר בבריכה שצובע את המים באדום אם עושים פיפי. רק בגיל 21 גיליתי שעבדו עלי. (אבל אולי לא ממש לזה התכוונת?) תודה על תשומת הלב. אחת בדרך נ.ב. מה בנוגע ל"כולם מתים בסוף"?

o fri

New member
לא פיקניק, לא גן של שושנים...

אף אחד לא אמר שיהיה קל תמיד צריך להתחשב באחרים צריך לגמור מהצלחת- יש אנשים שאין להם מה לאכול

Talia E

New member
"להיות עצמאי זה כאב ראש

- ניירת, מס הכנסה, הוצאות... - עדיף להיות שכיר"

andre la mousia

New member
אוי, נכון.. אני עד עכשיו פוחד מזה

למרות שכבר הייתי עצמאי איזה תקופה

.m

New member
וגם -

"את יוצאת החוצה עם שיער רטוב? תקבלי דלקת ריאות!" "בנות טובות יותר במקצועות הומאנים" "גברים רוצים רק דבר אחד" "הורים תמיד יודעים מה טוב לילדים שלהם" "מליון סינים לא טועים" (או בוריאציה אחרת: "אם כולם הולכים שמאלה, למה את חייבת ללכת ימינה???") "don't let the bed bugs bite" "כלב נובח אינו נושך" וכמובן - "בלונדיניות נהנות יותר"
mai

Talia E

New member
"בשביל להיות יפה צריך לסבול"

(מלווה במסע שכנועים של אמא שלי על איפור, בגדים ושלל עצות בנוגע ל"טיפוח נשי") פעם היא אפילו ניסתה לדחוף אותי לניתוחים פלאסטיים!

"תמצאי בחור נורמאלי"

זה בד"כ בא יחד עם או מיד אחרי שלל עצות על יופי וטיפוח. וברור שהבחור הנורמאלי ידאג לך, יטפל בך, יאהב אותך, ישלם עלייך, ולעזזל הסטטיסטיקות של משרד הגירושין... וגם: תעבוד קשה, תרוויח ותתקדם. תלמד מקצוע ותסתדר בחיים (כאילו יש קשר חד-חד-ערכי בין השניים) בשביל להשיג משהו צריך לסבול ולהקריב, דם יותר סמיך ממים, חשוב לדעת מה קורה בחדשות, והאהוב עלי ביותר - אין ברירה, חייבים פלאפון. תודה על תשומת לבכם אחת בדרך

../images/Emo6.gif

את לא רואה כמה מסכנות הדוגמניות ? אוכלות רק חסה קוק ומים כל הזמן. ומה יש לך בכלל לנתח השם ירחם את נראית טוב מאוד כמו שאת רק הסכין זה מה שסחר לנו אללה יסתור
.

Talia E

New member
"תאכלי X, זה מאד בריא..."

[X = מאכל כלשהו; יוגורט, בננה, ברוקולי ועוד כהנה וכהנה...] ובן זוגו: "לאכול Y זה לא בריא, אני לא מרשה" [Y = מאכל כלשהו; חמאה, צ'וקולד (ככה אמי מבטאת שוקולד...), ארטיק, במבה, ביסלי...] והמאהב: "לאכול קצת צ'וקולד זה לא נורא - זה אוכל לנשמה"

למעלה