שקרים שקרים ועוד שקרים

שרוף

New member
שקרים שקרים ועוד שקרים

אז ככה השקר הגדול של המאה הקודמת היה השלום עם מצריים. מעולם לא היה הסכם שלום עם מצריים.היה הסכם כניעה של בגין החזרת כל סיני למצרים תמורת הפסקת אש. וכידוע לכם הסכם הפסקת אש רחוק מהסכם שלום. מצריים אפילו לא הייתה מוכנה לחשוב על האפשרות שעם כל סיני היא תקבל גם את עזה. כדי לכסות על מחדל הכניעה קראו להסכם הזה הסכם שלום. מצריים קיבלה את כל סיני את הנפט הכרה בינלאומית כמדינה שוחרת שלום והרבה כסף אמריקאי. ישראל קיבלה כלום פיסת נייר שלא שווה יריקה ואת חבית הנפץ הרותחת עזה. ברגע שסאאדת נרצח הסתיים חלקה של מצריים בהסכם. השקר הבא הוא יציאת צה``ל מלבנון לכאורה משפט יפה אבל מה מסתתר מאחוריו? ובכן בריחת צה``ל מלבנון תוך הפקרת בסיסים שלמים עם נשק ותחמושת הוא כניעה של ישראל לטירור בדמות אירגון החזבאללה . עוד שקר, קבינט השלום הוא כיסוי תחת לקבינט הכניעה לעראפת וחבר מרצחיו. עוד שקר, ``צה``ל לא יכול לנצח`` הוא כיסוי תחת להודאה בכישלון הדרג המדיני במלחמה בטירור והודאה בכישלון ההגנה על אזרחי ישראל.

אלוני.

New member
לשקר יש רגליים??

בא נלך ראשית לשקר של המאה הקודמת, השלום עם מצרים. במסגרת השקר הזה יש בין שתי המדינות יחסים דיפלומטיים, יחסי מסחר , וכמובן שאין מלחמה. במסגרת הסכם שלום אין מדינה מתחייבת לנקוט עמדה לטובתך בויכוחים בינלאומיים . מצרים פועלת בהתאם לאינטרסים שלה, מדיניות חוץ ופנים כאחד. החוזה עם מצרים הוא ההישג הגדול ביותר של מנחם בגין ואולי אף ההישג הגדול ביותר של ראש ממשלה בישראל בכל תולדות המדינה. מצרים אינה ``בצד שלנו`` בויכוח עם העולם הערבי ואם תסתכל טוב טוב על התבטאויותיו של מובאראק תבחין בוודאי שיש לו השגות גדולות על התנהגות עראפאת (ראה למשל את ועידת שאראם) . הנושא הפלשתינאי הוכנס לחוזה השלום עם מצרים ולא ניתן להתעלם מזה. הבעייה היא איתנו, אנחנו חשבנו שחוזה השלום עם מצרים יהיה כמו סרט ``בורקס`` מצוי שבו הצדדים נופלים איש על כתפי רעהו וצועדים ביחד אל השקיעה. ישנו הסכם שלום במסגרתו ישראל החזירה את מה שמנהיגיה ד`אז הסכימו להחזיר ובין הצדדים ישנו שלום. אין דבר כזה בעיניי שלום קר או שלום חם, ישנו שלום. מדובר בשתי מדינות שהקיזו זו את דמה של זו ומזה עשרים שנה ויותר מתקיים ביניהם שלום. (ואנא, אל תענה לי שביום שבו תפתח אש ממצרים אז אבין שזה לא כך ) אני רק מתאר לעצמי מה הייתה התגובה כאן לו שגריר מצרים היה מתבטא כפי שהתבטא שגריר איטליה לאחר הלינץ` או לחילופין כמו מדיניות החוץ הצרפתית...... אבל מהמצרים אנחנו מצפים ליותר )-: מה מסתתר מאחורי יציאת צה``ל מלבנון ? צה``ל לאחר שמונה עשרה שנה אינו מוציא תא חייליו בארונות מלבנון וגבול הצפון שקט יותר מאשר היה קודם. אם מטרת מלחמת שלום הגליל הייתה להביא שקט ללבנון הרי שהיציאה מלבנון השיגה זאת, ואני יודע שהכל זמני. צה``ל יכול לנצח השאלה את מי ולמה. צה``ל למשל יכול להשמיד את העם הפלשתינאי, צה``ל למשל יכול לפוצץ את מסגד אל אקצא, צה``ל יכול להפציץ את סכר אסואן, צה``ל יכול להטיל פצצות מכל סוג ומין על ביירות ודמשק, צה``ל יכול לכבוש את ירדן....... O.K. צה``ל יכול לנצח, מה אנחנו נרוויח מזה ? מדינה של שישה מליון איש שחצי אחד שונא את החצי השני, מדינה במשבר והכל מתפורר, ואנחנו מנפנפים בעלה התאנה שלנו כאילו צה``ל הגיבור והחזק יפתור את כל בעיותינו מכל עבר. ולגבי רצח סאדאת וסיום חלקה של מצרים בהסכם, כדאי לנו ליטול קורה מבין עינינו , האם ברגע שרבין נרצח הסתיים חלקנו??????????????

שרוף

New member
אין יחסי תרבות ואין יחסי מסחר

יחסי התרבות היחידים ביננו למצרים אלה מאמרי השטנה בעיתונים המקורבים לשלטון. זה עוד שקר אחד מני השקרים שמפיצים על ``השלום`` המזוייף. יש הבדל גדול בין מדיניות מאוזנת בין מדינות שיש ביניהן חוזה שלום לבין מדיניות מצריים הנוטה באופן גלוי זה שנים נגד ישראל בכל תחום גלובלי באיזור.אני לא מבקש להפציץ שום דבר אני מבקש להפסיק לשקר לעם ישראל בעיניים ולהפסיק להתרפס בפני השליט המצרי. קודם כל שיחמם את השלום שיפסיק את מאמרי השטנה המתפרסמים בקהיר ובמקומות אחרים מידי יום ביומו כמעשה שגרה. להפסיק להתרפס שום טוב לא יוצא מזה. יקראו הקוראים את ההודעה שלי ואת התשובה שלך ויחליטו מי צודק.

למעלה