שקרים ....

Master Stav

New member
זו דעתך

ביתי וכול הסובבים אותי יודעים מי אני ומה אני אני צלם שמופיע בתערוכות בישראל ובעולם אני גם אדם שאוהב, מבשל , וכותב על דברים שחלק לא ממש מתחברים אליהם זה אני עם הטוב והרע שבי .... כך שלא לא אעשה משהו שבעיני יהיה שקר ואסתיר מי אני . תודה על הביקורת מבין את גישתך אבל לא בהכרח מקבל אותה .

Master Stav

New member
שקרים ....

אין לי איך אפילו לנטר מי אומר אמת ומי משקר הצד השני ממלא לילדה את הראש בשקרים היום היא בכתה לי ....אמרה שדעתי חשובה אבל לא היא תקבע ..... סיפרה שהולכים לתבוע משמורת מחדש ומסתבר שלא היו דברים מעולם הןם לא רוצים אותה וממלאים לה את הראש בשטויות איך לעזזל אני אוסף את השבריםש ל הידלה הזו אני לא תלית שכולה תכלת אבל ...הפעם אני פשוט אובד עיצות .....

סתו שלום

קראתי בעיון את הודעתך זו החדשה וזו שלפניה , אינני מצטרף להתלבטות שלך מי דובר אמת ומי משקר, זה פשוט לא חשוב . מה שחשוב באמת שהילדה , ביתך , ניזוקה ונפגעת מדי יום ויש לעשות הכל [וכאן אני מאד מסכים לדבריך] לאסוף השברים . מה לעשות ? לחבק , לנשק , להבטיח שאתה תמיד איתה ביום בהיר וביום סגריר , לנסות ולהסביר שאומנם זו אמה , ויתכן שכוונותיה אכן כנות , אך לא ממש ממשיות . ולסיכום סתו - וללא שום קשר לצבע טליתך ... ממליץ כי עיתים תסתייע בגורם ייעוצי טיפולי בביתך . מדובר בנערה צעירה ומעבר לגיל ההתבגרות הקשה גם כך , נדרשת לתעצומות נפש לא מועטות בקשר לא קשר עם אמא . שמור על עצמך סתו . אנחנו כאן

azaria

New member
אין כמו המילים הספורות של יוסי.

תיד קצר וקולע. תמיד תומך ויודע. ותמיד, אבל תמיד, מרגיש נכון. מתיישב בדיוק במקומות הנכונים ומיד חשים שאכן זו הדרך. ולך סתו, אכן. אל תיכנס למשחקים של מי צודק ומי משקר. לא צריך לברר או להוכיח. זה לא משנה. תהיה שם בשביל הילדה, ותדאג שהיא תדע שאתה שם בשבילה תמיד. ובשבילך - אנחנו כאן. ואני משוכנע שאתה יודע את זה.

Master Stav

New member
אני עם עזרה .....

הבעיה היא ....שהילדה שבוייה ב"ירח הדבש" עם הביולוגית שלה .... הסיפורים שמספרים שם מקבלים משינה תוקף ובנתיים נכון לאתמול בצהריים היא לא רוצה לחזור העו"סית דווקא טוענת שהיום יום חמישי ב8 בערב אזכה לחבק ולנשק אותה ..... אני מקווה ולגבי עזרה מקצועית ...אני כבר שם ....הלוואי ויעזור אתמול היה אחד הימים היותר גרועים ....

חשבת פעם שאולי...

דווקא ה-אבא הכי שבעולם וזה בלי שמץ של ציניות, אתה הכי, הכי בשבילה ואהבתי את המושג "ירח דבש" אולי תחליט להבין את הילדה, שסוף סוף יש אמא ולא משנה בכלל כמה את ה אהוב ומה עשית למענה כל חייה יש אמא סוף סוף, אולי תתמוך? אולי תזרום עם הילדה? אולי תפרגן? הרי בסופו של כל ירח דבש להיגמר, ואולי להבין שהשד לא נורא כל כך וגם לה יהיו שני הורים של לקפוץ לבקר. ואותה לעולם לא תאבד כרגע מה שאתה עושה בכוונות הטובות שלך שכל כך מובנות, זה להרחיק אותה ממך. בהצלחה.

Master Stav

New member
עושה הפרדה מוחלטת

והסברתי לה שאין בעיה שתראה שתיסע וכדומה הבעיה שהצד השני ממלא לה את הראש בשקרים .... וילדים בני 15 כמו ילדים בני 15 ...הם כאלו אתמול היא הייתה ...והודיעה שהיא הולכת .... איפשרתי את זה .... בנתיים זה מה יש

החתולית

New member
אתה אוסף בדיוק כפי שיוסי כתב

במילים הכל כך מדוייקות שלו. מחבק, אוהב, תומך, לא "מלכלך" על האם, שומר על המקום שלה ומזכיר לה את זה בכל פעם מחדש. אני חסידה גדולה של שימוש בגורמים מקצועיים, ואין כוונתי לרשויות הרווחה, אלא לאנשי פסיכולוגיה שיוכלו לייעץ לך ולזוגתך ואולי גם לנערה, אם היא תסכים. מאבק בשקרים של הורה, אינו דבר פשוט, ונדרשת הרבה סבלנות, סובלנות וסיבולת.

למעלה