שקר או אמת

guy1974

New member
שקר או אמת ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

1. כל שנה אני נוסע לחופשת סקי בקלאב הוטל בצרפת, באחת מהפעמים בערב במלון היה מופע של העובדים ואחד מהם פשוט נראה
אני ישבתי קרוב לבמה שהוא הופיע. בשתי ההופעות הבאות דאגתי לשבת יותר קרוב לבמה ולא הורדתי ת´עינים ממנו, היה לו קשה לפספס שאני מסתכל עליו...
בערב השלישי לאחר ההופעה הוא עבר לידי ונתן לי פתק ביד - הייתי בשוק
כמובן שלא חיכיתי הרבה ופתחתי את הפתק שבו היה כתוב: חדר 363 NOW! עליתי לחדר התרגשתי מאוד, דפקתי על הדלת ושמעתי אותו עונה בשקט COME IN נכנסתי לחדר, כולי בשוק - נרות דלוקים והוא שוכב לו שם על המיטה לא יודע איך אבל לא חשבתי הרבה והצטרפתי אליו למיטה.... משם העינינים התגלגלו מהר מאוד...
2. שהייתי באמסטרדם בשנת 1999 עם חבר עוד בהיותי "סטרייט" וגם הוא. שני בחורצ´יקים בעיר הזנות הגדולה יוצאים ומסתובבים להם בין חלונות הראווה ומסתכלים על בנות חושניות בטירוף
הינו מסטולים לאללה והיה דיי קר שם, חזרנו לנו על האופניים לכוון המלון, עלינו לחדר בקושי רואים ממטר ונפלנו על המיטה. תוך פחות מחמש דקות מצאתי את עצמי מדבר עם עצמי וצוחק עם עצמי וזה התחיל לשעמם, אז חשבתי מה אני יעשה? אני לא עייף ומסטול מידיי מכדיי ללכת לישון, הסתכלתי על החדר והדבר היחיד שמשך את עיניי היה הבחור ששכב לידי במיטה... הפשלתי שרוולים והתחלתי לבדוק עד כמה חזק הוא ישן...גיליתי כי הוא יישן טוב מאוד וגם טרקטור בחדר לא יעיר אותו...כמה מהר שהוא נרדם ככה מהר מצאתי את עצמי מאונן לו... התלהבתי בטירוף אז המשכתי הלאה
ולאט לאט התקרבתי עם פי לאיבר מינו ומצצתי לו...

amet

New member
קוקי התקלת אותי ../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif

מה אני אגיד לך- אתה באמת נוסע כל שנה ואני בטוח שאתה התפתת מהר מאוד צפרדע|, לגביי החבר באמסטרדם..........
לא כלכך נראה לי, כי........אוף אני לא יכול לנמק בכלום אני בוחר מספר אחד (חכה חכה אחרי המשחק)

עודד 24

New member
סלחו לי, הסיפור השני נשמע לי כ"כ...

אדיוטי וכ"כ לא אמין שאני מהמר על הסיפור הראשון.

old crow

New member
זה לא היה במקרה

במלון ב Rembradtsplein ? כי גם אני דמיינתי שם מה אני עושה לשותף שלי לחדר בזמן שלהלז ישן... ולכן אני בוחר במס´ 1.

חחחחחחח

עוגי בכלל לא משחק, אבל הוא לא יכול היה שלא לתהות במקרה זה... מה עדיף להיות? מופקר, או אנס?
וסתם בשביל הכיף, עוגי דווקא בוחר 2 (כי אף אחד לא אמר, וממילא עוגי לא במשחק, אז אין מה להפסיד - אבל מוטב לך שזה יהיה 1 דווקא)...

Revolution kid

New member
היה קשה להתעלם מה העבודה שכולכם..

הלכתם על אחד, אבל גם אני בוחר בוא. בלי שום קשר. באמת

amet

New member
נו....קוקי מתיי תשובות

אוףףףףףףףףףףף אני סקרן לדעת מה הילד הזה מסוגל לעשות

amet

New member
חברים יקרים-להלן התוצאות ../images/Emo103.gif

אז ככה, התוצאות מצביעות: 11 חברים טענו כי מס´ אחד נכון חבר אחד בלבד טען כי מס´ שתים נכון (עוגי עוגי) ולהמשך הסיפור: ואיך שמצצתי לו הוא התעורר קלות וזז.. נבהלתי וקפאתי במיטה. לא עבר זמן רב עד שהוא נרדם שוב, אז מצצתי לו שוב ושוב הוא התעורר... חזרתי לקפאוני במיטה ונשכבתי לי במיטה לבדי להמשיך את העבודה שבסיומה הלכתי לישון שמח ומסטול מאושר
ולכן התשובה הנכונה היא מס´ 2 ולא מס´ 1 כמו שרובכם היתם משוכנעים (עשיתי את שלי
הצלחתי לעבוד עליהם) - אני חייב לציין שנורא נהנתי לקרוא את התשובת של כל מי שנימק למה הוא חושב שמס´ שתים לא הגיוני
10
הולכת לעוגי עוגי - היחיד שניחש נכונה (אבל זה לא נחשב כי הוא לא משתתף במשחק
אבל הנימוק שלו בהחלט העלאה בי חיוך) וקוקי, ההשערה שלך לא היתה נכונה - לך תדע מה אני עושה לך שאתה ישן

guy1974

New member
אופססס.. שכחתי להחליף משתמש

פרסמתי את התשובה בטעות במשתמש של אמט

amet

New member
ידידיי הנפלאים.......

מיום ראשון בפינת ה" בוקר טוב של אמט" יהיו סיפורים מרתקים שלי כמובן וגם שלכם על הלילה האחרון שלכם ומה קרה לכם בו......
הרי קוקי שלי כבר הצהיר בפה מלא ובזרוע נטוייה
כי הוא.....
.....

hatul

New member
בהנחה שאין לך פיצול אישיות ../images/Emo9.gif

נראה שהיית אצל בן זוגך ואז רשמת את התוצאות? הצצתי בכרטיסים של שניכם, אתם נשמעים חמודים

guy1974

New member
אז ככה...

ראשית אני ובן זוגי (אמט=קוקי) משתפים את אותו בית, מיטה, מקלחת ומחשב ולכן.....
הוא היה סקרן מדיי מלחכות לשעת התוצאות וקפץ למחשב מבלי שאני אראה אותו והוא שלח את התוצאות מהיוזר שלו כך שפיצול לא קיים אבל בהחלט
חמודים

למעלה