שקר שישי|להלהלה||ארנב|

שקר שישי|להלהלה||ארנב|../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif

אנא, שקרו כאוות נפשכם. שם: גיל: מקום: מה קורה? מתי היתה הפעם הראשונה שלכם ב.. הופעה? סקס? גניבה? רצח? קיטש? בלוגים? בבית הלבן? אתם אוהבים אותי? כמה פעמים ביום אתם בפורום? ובאתר של אינפקציה? אתם אלימים? סוטים? מנגנים בבוזוקי? לועסים בזוקה? השתתפת באודישנים? התקבלת? נעלי צבא זה סקסי? מעוניינת ללמוד במלגה לאיפור? זרובבל? מי זה ג'פי הג'ירף? מנהלת הפורום כוסית? שבת שלום!|ארנב||גנב|לבלב||שרברב|

heaven is here

New member
לשקר?../images/Emo3.gif

שם: שירה גיל: 16
מקום: ראשון מה קורה? מתי היתה הפעם הראשונה שלכם ב.. הופעה? אממ שבועיים סקס?
גניבה?
רצח?
קיטש?
בלוגים?
בבית הלבן? איי בקיץ של כיתה י' אתם אוהבים אותי? אם תבואי למפגש- מתה עלייך! כמה פעמים ביום אתם בפורום?לפחות פעמיים ובאתר של אינפקציה? פחות
אתם אלימים?חס ושלום
סוטים?
מנגנים בבוזוקי?שזה? לועסים בזוקה?רק מאסט השתתפת באודישנים?נה
התקבלת? נעלי צבא זה סקסי? תלוי למי
מעוניינת ללמוד במלגה לאיפור? בארור! זרובבל? רק זרובבלון מי זה ג'פי הג'ירף? יש אחד כאן מנהלת הפורום כוסית? לא

תורי תורי תורי יש!

אנא, שקרו כאוות נפשכם. שם: נעמי גיל: 15.5 מחר יומולדת מקום: בת ים מה קורה? מה קורה מתי היתה הפעם הראשונה שלכם ב.. הופעה? לפני שנה סקס? לפני שנה, בהופעה גניבה? לפני שנה, גנבתי את הארנק לבחור רצח? לפני שנה, ואז רצחתי אותו קיטש? לפני שנה, חרטתי על הגוף שלו לבבות ופרחים בלוגים? לפני שנה, פתחתי באותו יום בלוג שמספר על זה בבית הלבן? אף פעם לא הייתי. אתם אוהבים אותי? כן מאוד הכי בארץ כמה פעמים ביום אתם בפורום? פעם, פעמיים, עשר ובאתר של אינפקציה? 5000 אתם אלימים? ברור סוטים? כן מנגנים בבוזוקי? מלפני שנה, הבחור ההוא מההופעה.. לימד אותי לועסים בזוקה? כן השתתפת באודישנים? ל'נולד לרקוד' התקבלת? כן נעלי צבא זה סקסי? איכס מעוניינת ללמוד במלגה לאיפור? לא, זה של פריקים זרובבל? דג בבל מי זה ג'פי הג'ירף? אומו מנהלת הפורום כוסית? מסתבר שלא

שלי?

שם:קובי קומרז 666 חברו של השטן גיל: 16 מקום: אריאל מה קורה? הכל טוב, מה נשמע? מתי היתה הפעם הראשונה שלכם ב.. הופעה? המ... לא זוכר. מזמן. הכי זכור לי כיתה ו' הופעה של כנסיית השכל סקס? לפני שנה בערך. גניבה? כיתה א' רצח? לא יודע.לא רצחתי אף אחד...עדיין קיטש? מה קיטש? בלוגים? אין עדיין בבית הלבן? לא הייתי שם אתם אוהבים אותי? בטח! כמה פעמים ביום אתם בפורום? תלוי ברמת השיעמום ובאתר של אינפקציה?פעם ביום אתם אלימים? לא. סוטים? קצת מנגנים בבוזוקי? כן!!! לועסים בזוקה? לא השתתפת באודישנים? כן התקבלת? כן נעלי צבא זה סקסי? תלוי על מי מעוניינת ללמוד במלגה לאיפור? אני בן! זרובבל? מה איתו? מי זה ג'פי הג'ירף? לא יודע מנהלת הפורום כוסית? לא יודע. לא ראיתי

כל האמת ורק האמת

שם: זיו גיל: 20 ו-5 חודשים מקום: פורום אינפקציה מה קורה? אני קורא מתי היתה הפעם הראשונה שלכם ב.. הופעה? לפני כ-5 שנים. סקס? לפני כ-4 שנים. גניבה? בערך בגיל 5 גנבתי לחבר מכונית צעצוע. רצח? בכיתה ג', כשהמורה נתנה יותר מדי שיעורי בית. קיטש? בכיתה ג', כשהמורה נתנה יותר מדי שיעורי בית. בלוגים? כשנכנסתי לבלוג של דיסטורשיין. בבית הלבן? כשקלינטון הזמין אותי לארוחת ערב לאור נרות. אתם אוהבים אותי? הכי בעולם
כמה פעמים ביום אתם בפורום? 4. שיהיה. ובאתר של אינפקציה? 5. שיהיה. אתם אלימים? מדי פעם. סוטים? תמיד. מנגנים בבוזוקי? לא, אבל בתופים כן. לועסים בזוקה? לא, אבל יש שמועות שעד גיל 21 אני אגיע לירח. מעניין איך זה אמור לקרות תוך חצי שנה
השתתפת באודישנים? מעולם לא. התקבלת? כן. נעלי צבא זה סקסי? לא, זה כבד וכואב ולא נוח ופיכסה. מעוניינת ללמוד במלגה לאיפור?
זרובבל?
מי זה ג'פי הג'ירף? שמעון פרס. מנהלת הפורום כוסית? פ33ה.

פרקשון

New member
בכיף אני אומר

שם: משה גיל: 76 מקום: עיראק מה קורה? חרא מתי היתה הפעם הראשונה שלכם ב.. הופעה? לא הייתי סקס? גיל 3 גניבה? בגיל שנתיים רצח? הפסקתי עם זה קיטש? שלשום בלוגים? מחר בבית הלבן? היום! אתם אוהבים אותי? לא כמה פעמים ביום אתם בפורום? מי נכנס לשם בכלל ובאתר של אינפקציה? איכס אתם אלימים? לא סוטים? לא מנגנים בבוזוקי? כן לועסים בזוקה? לא השתתפת באודישנים? כן התקבלת? כן נעלי צבא זה סקסי? כן מעוניינת ללמוד במלגה לאיפור? כן זרובבל? לא מי זה ג'פי הג'ירף? הומו מנהלת הפורום כוסית? לא

zoe5

New member
זושה זרובבלה לשרותכם!

שם:זושה גיל:19 מקום:הרצליהפיתוח מה קורה?שטוטה חושש?אני באמצע מניקור קוריאני חדשני! מתי היתה הפעם הראשונה שלכם ב.. הופעה?אני ההופעה! סקס?עם החבר הראשון שלי,או שזה בעצם היה החבר של החבר הראשון שלי? גניבה?יש לי יותר מידי כסף בשביל לגנוב רצח?אוי העובדים הזרים שלנו בבית,כבר הרגתי איזה שתיים,פעם ראשונה לפני שנה בערך קיטש?שטו? בלוגים?כל חיי לא יספיקו לכמות מזערית של נפח מחשבי(יעני טמטופ של בלונדינית)כמו שנותנים פה בתפוז/נענע .... בבית הלבן?אהה,כאילו בית שצבוע לבן?חח איזה קטע הבית שלי לבן. אתם אוהבים אותי?אני אוהבת את כולם אבל את עצמי יותר כמה פעמים ביום אתם בפורום?(שימו לב זהו שקר)מה אין לי חיים? ובאתר של אינפקציה?אינפקציה כמו אינפקציה משרום יעני? אתם אלימים?לא אלימה-שורטט סוטים?ישמור השם מנגנים בבוזוקי?זה אבא-לא אני לועסים בזוקה? איכ בזוקה,מסטיק זול של אנשים ממוצעים-אני רק את האורביט הזה עם השבבי מנטה האלה,שמגיע באריזות של כדורים השתתפת באודישנים?כבר אמרתי שאני זה ההופעה? התקבלת? נעלי צבא זה סקסי?רק אם זה עם שפיץ ועקב סיכה מטורף מעוניינת ללמוד במלגה לאיפור?יש פה רמיזות לגבי המראה שלי?! זרובבל?תעשה לי ילד-אהה לא אבל אז אני אשמין מי זה ג'פי הג'ירף?זה לא ג'ירפה רק כאילו....עם שם חיבה כזה?<

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאני.

שם:
רן גיל:
19 מקום:
קרית עקרון מה קורה?
מצויין מתי היתה הפעם הראשונה שלכם ב.. הופעה?
3 שנים בערך סקס?
קצת פחות משנה גניבה?
שהייתי בן 10 נראה לי רצח?
לא היה קיטש?
אה? בלוגים?
חצי שנה בבית הלבן?
אה? אתם אוהבים אותי?
כן חח כמה פעמים ביום אתם בפורום?
רק בסופי שבוע שאני לא בצבא ובאתר של אינפקציה?
גם אתם אלימים?
כן סוטים?
כן מנגנים בבוזוקי?
לא, אבל בבזוקה כן לועסים בזוקה?
כן השתתפת באודישנים?
כן התקבלת?
כן נעלי צבא זה סקסי?
כן מעוניינת ללמוד במלגה לאיפור?
כן זרובבל?
כן מי זה ג'פי הג'ירף?
גירפה חרמנית
מנהלת הפורום כוסית?
בKרור.

לשקר..?

אנא, שקרו כאוות נפשכם. שם: טובי גיל: 16.9 מקום: ירושלים מה קורה? אחלה מה איתך? מתי היתה הפעם הראשונה שלכם ב.. הופעה? פיייי לא זוכרת. סקס? פיייי לא זוכרת. סתם, שנה ושבועיים גניבה? חחח כשעוד הייתי בגיל 5... רצח? חצי שנה בערך. קיטש? מהילדות. בלוגים? 3 שנים. בבית הלבן? כמה דק' אתם אוהבים אותי? לא מכירה אותך כמה פעמים ביום אתם בפורום? כמה פעמים ביום? או בשבוע? ובאתר של אינפקציה? כמה פעמים ביום? או בחודש?
אתם אלימים? בצורה מסויימת סוטים?
מנגנים בבוזוקי?
לועסים בזוקה? :-? השתתפת באודישנים? נופ. התקבלת? כן. נעלי צבא זה סקסי? כן. מעוניינת ללמוד במלגה לאיפור? אני כבר יודעת לאפר עזבו'תי
זרובבל? אחשלי מי זה ג'פי הג'ירף? זה ג'פי מנהלת הפורום כוסית? כן...

Gefi Giraf

New member
לשקר?

יאללה אנא, שקרו כאוות נפשכם. שם: אבנר גיל:16 מקום: ירושלים מה קורה? הכל נפלא! מתי היתה הפעם הראשונה שלכם ב.. הופעה? אתמול סקס? אני בתול גניבה? שבוע בערך רצח? חודש קיטש? אלג'יר? בלוגים? מעולם לא בבית הלבן?בחופש הגדול אתם אוהבים אותי? כן כמה פעמים ביום אתם בפורום? 10 ובאתר של אינפקציה?100 אתם אלימים? לא סוטים? לא מנגנים בבוזוקי? כן לועסים בזוקה? כן השתתפת באודישנים? כן התקבלת?בטח נעלי צבא זה סקסי? כן מעוניינת ללמוד במלגה לאיפור? בטח זרובבל? זה לא ספתה שלי מי זה ג'פי הג'ירף? לא אני מנהלת הפורום כוסית? כן

למעלה